Bemutatkozás

A Viessmann Technika Dombóvár Kft. már a 60-as évektől fontos szerepet játszik a hazai nyomástartó berendezések és kazángyártás területén.

Kezdetben a Láng Gépgyár leányvállalataként, majd magánkézbe kerülve, Uniwatt Kft. néven, 2007-től pedig a németországi székhelyű Viessmann-csoport tagjaként látja el a hazai és nemzetközi piacot kiváló minőségű és a legmagasabb környezetvédelmi igényeket kielégítő kazánokkal.

A Viessmann-csoporthoz történő csatlakozásunkat követően vállalkozásunk fő profilja a lakossági biomassza kazánok előállítása, de jelentős mértékű az ipari kazán gyártásunk is.

11 ezer négyzetméternyi gyártóterületen a Lean és VITOTOP-rendszernek megfelelően, ergonomikusan kialakított munkahelyeken magasan kvalifikált és szakképzett munkatársak dolgoznak.

A kiváló csapatmunkának, a beszállító partnereinkkel kialakított korrekt üzleti kapcsolatoknak, valamint a folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően kijelenthetjük, hogy cégünk a régió meghatározó vállalatává vált.

Viessmann Technika Dombóvár Kft.

Kapcsolat


7200 Dombóvár, Munkás tér 1.

+36 74 566 240 +36 74 466 940 Email küldése
hungarymap654_359_grey.jpg

Földrajzi elhelyezkedés

Dombóvár Magyarországon a Dél-Dunántúlon található Tolna megye déli csücskében. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően három megyeszékhelyről is, Kaposvárról, Pécsről és Szekszárdról is rövid időn belül elérhető. Budapest 170 km-es távolságban van.

Hírek, aktualitások

Az alábbi linken olvashatod a vállalatunkkal és a cégcsoporttal kapcsolatos főbb híreket.

> Tovább a hírekhez

Az okostelefonokra is letölthető Vi2Go alkalmazásban pedig magyar, német és angol nyelven is olvashatók további aktualitások.

dombovar_news.jpg
vi_domb_people654_359.jpg

Karrier a Viessmann Technika Dombóvár Kft.-nél

A Viessmann nem csupán munkahely, hanem valódi összetartó és támogató közösség.

Legyél a csapatunk tagja!


Dombóváron gyártott termékek

2007. óta több mint 20.000 db lakossági és 2.500 db-nál is több ipari méretű kazánt állítottunk elő, melyek Európa, Amerika és Ázsia piacain kerültek értékesítésre.

dombovar_termekek1.jpg
purchasing3.png

Beszállítói információk