Bemutatkozás

Az 1917-ben alapított németországi székhelyű Viessmann családi vállalat - amely egyike a fűtési, hűtési és ipari hőszolgáltató rendszerek nemzetközileg vezető gyártóinak - jelenleg összesen 74 telephelyen 13 000 munkavállalóval alkot egy egészet. A négy generációt átívelő családi vállalat az eltelt idő alatt egyszerű kazángyártóból egy komplett megoldásokat kínáló nagyvállalattá fejlődött.

A vállalatcsoport magyarországi tevékenységét 1997-ben kezdte meg a törökbálinti értékesítési iroda megnyitásával. Dombóváron 2007 óta gyártó telephely üzemel, ahol lakossági biomassza és ipari kazánok gyártása folyik 14 ezer négyzetméteren magasan kvalifikált és szakképzett munkatársak által. Harmadik magyarországi telephelyként a Viessmann 2017 októberében - elsősorban a németországi ügyfelek támogatására - szolgáltató központot (Customer Care Center) hozott létre Pécsen. A dombóvári telephelyen 380, míg a a pécsi irodában mintegy 80 munkavállalót foglalkoztat.

A kiváló csapatmunkának, a beszállító partnereinkkel kialakított korrekt üzleti kapcsolatoknak, valamint a folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően cégünk a régió meghatározó vállalatává vált.

A Viessmann családi vállalat erős gyökereinek, stabilitásának és rugalmasságának köszönhetően sikeresen vészeli át a kihívásokkal teli időszakokat. A vállalat erőssége a megfelelő megoldások megfelelő időben történő bevezetésében rejlik. A vállalat stratégiája lehetővé teszi a klimatizálási megoldások 100%-ban megújuló energiák irányába történő fejlesztését.

Vállalatunk küldetésnyilatkozata: „Életteret alkotunk a jövő nemzedékének.” - több mint egy eszme vagy ígéret. Kifejezi, hogy a Viessmann családi vállalat mindig a jövő nemzedékének érdekeit tartja szem előtt. Sikere sok ezer családtag közös munkájának eredménye, egy olyan családé, amely - az elmúlt 105 évben és a jövőben egyaránt - töretlenül, mindig megújuló erővel a pozitív változásokon dolgozik, biztosítva ezáltal nemzedékeken át az élet és életterek megőrzését.

Viessmann Technika Dombóvár Kft.

Kapcsolat


7200 Dombóvár, Munkás tér 1.

+36 74 566 240 Email küldése

Hírek, aktualitások

Az alábbi linken olvashatod a vállalatunkkal és a cégcsoporttal kapcsolatos főbb híreket.

> Tovább a hírekhez

Az okostelefonokra is letölthető Vi2Go alkalmazásban pedig magyar, német és angol nyelven is olvashatók további aktualitások.

dombovar_news.jpg
vi_domb_people4_654_359.jpg

Karrier a Viessmann Technika Dombóvár Kft.-nél

A Viessmann nem csupán munkahely, hanem valódi összetartó és támogató közösség.

Legyél a csapatunk tagja!


Dombóváron gyártott termékek

2007. óta több mint 20.000 db lakossági és 2.500 db-nál is több ipari méretű kazánt állítottunk elő, melyek Európa, Amerika és Ázsia piacain kerültek értékesítésre.

dombovar_termekek1.jpg
purchasing3.png

Beszállítói információk