Hatékony energiaszolgáltatás ipari felhasználásra

A hosszútávú energetikai célok megvalósításának sikere érdekében növelni kell az energiahatékonyságot – nem csak a régebbi meglévő épületek, mint legnagyobb energiafelhasználók esetében, hanem a közelmúltban épült kereskedelmi egységekben, a termelő üzemekben, és a bevásárlóközpontokban is. Magyarország energiafogyasztásának körülbelül egynegyede erre a szektorra esik. Korszerűsítési intézkedésekkel 2020-ig ennek körülbelül 40 százaléka volna megtakarítható – óriási potenciál, amely energiahatékony technika alkalmazásával növelhető. Ezenfelül a gazdaságos gőz-, hő-, hűtés- és áramellátásba történő beruházások csökkentik a költségeket, és ezzel együtt versenyelőnyt is képezhetnek.

A Viessmann ehhez olyan átfogó rendszermegoldásokat kínál, amelyek gazdaságos gőz- (120 tonna/óráig), hő- (120 MW-ig), hűtés- (2 MW-ig) és áramellátást (50 MW-ig) biztosítanak. Bármilyen energiahordozóra létezik megoldás – fosszilis tüzelőanyagokra, biomassza- és hulladékhő hasznosításra éppúgy, mint a talaj-, vagy külső levegő hőjének, esetleg ipari folyamatok során keletkező hulladékhő hasznosításra.

A Viessmann az energiatermelés, az ellátási struktúra és a fogyasztás egyszerre vizsgált rendszerén alapuló átfogó energiakoncepciókat fejleszt és valósít meg. A lehetőségek meghatározása és a rendszer részegységeinek összehangolása az összes folyamat elemzése alapján történik. A tervezéstől az üzembe helyezésen keresztül a szervizig, átfogó szolgáltatásaink teszik teljessé a kínálatot.

Kapcsolódó linkek

Itt talál linkeket olyan témákhoz, amelyek érdekesek lehetnek Ön számára.

Termékprogram az ipari felhasználásra

Részletes termékprogram ipari jellegű célokra, ipari hőszolgáltatásra, gőztermelésre.

Tovább

Referenciák

Böngésszen a Viessmann számos, kiemelt nemzetközi referenciája között.

Tovább

Információk az ipari rendszereinkkel kapcsolatban

Információk és kapcsolattartók.

Tovább
Bedienungsanleitungen.jpg

Kezelési útmutatók letöltése

Archív adatbank, ahonnan letöltheti a Viessmann készülékek elkeveredett kezelési útmutatóját.