Vitopend 100-W: korszerű, energiatakarékos alacsony hőmérsékletű kazán

Szembetűnő előnyök:

  • Kategórájának egyik legcsendesebb kazánja
  • Egyszerűsített kezelésre fejlesztett kazánszabályozó
  • Kellően széles modulációs tartomány és fordulatszám-szabályozott szivattyú: csendes üzem és energiatakarékosság
  • Energiahatékonysági osztály: C
  • Melegvíz osztály: B

A kazánról

A Viessmann legújabb fejlesztésű Vitopend 100-W készülékei példamutatóan egyszerű kezelésükkel, kompakt méreteikkel és idõtálló, elegáns megjelenésükkel minden igényt kielégítenek. A Vitopend falikazánok teljesítik az EGK 92/42 irányelv alacsonyhőmérsékletű kazánok hatásfokával szemben támasztott követelményeit, így a Vitopend 100-W készülékek modern energiatakarékos kazánok.

A szabályozóról

A Vitopend 100-W falikazán szabályozóját az egyszerű üzemeltetésre fejlesztették. Kezelése és átláthatósága példamutatóan egyszerű. Közvetlenül állíthatja a kívánt melegvíz hőmérsékletet és a fűtés hőmérsékletét. A kazán aktuális hőmérsékletét és állapotát a nagyméretű kijelzőről egyszerűen leolvashatja. A kezelőfelület mellett található nyomásmérőről azonnal le tudja olvasni a rendszerben található nyomást. 

A Vitopend 100-W egy alacsonyhőmérsékletű kazán, ezért minél alacsonyabb értékeket állít be, annál nagyobb lesz a megtakarítása.

A melegvíz előállítási lehetőségekről

Az új ErP szabályozás értelmében a Vitopend 100-W falikazánokat csak kombi kivitelben kínáljuk. A beépített nagyteljesítményű nemesacél hőcserélőt 10%-kal nagyobb méretűre tervezték, hogy alacsonyabb fűtővíz hőmérséklet mellett is kellő komfortot biztosítson. Ez csökkenti a vízkő kiválását, és ezzel a karbantartási igényt is.

Szaktanácsadás

Viessmann Partner az Ön közelében

Vegye igénybe partnereink ingyenes-, kötelezettség nélküli- és egyéni tanácsadását.

Termékmetszet

Áttekintés

Teljesítmény (kW)
24 és 30 kW
Szabványos hatásfok
85 % (Hf) | 94 % (Ha)
Tüzelőanyag
icon-gas.png
H földgáz (H) és PB-gáz
Alkalmazási terület
icon-wohngebaeude.png
Lakás többlakásos épületben, gravitációs gyűjtőkéményen, csak korszerűsítés esetén
Kezelés
Egyszerűsített kezelésű kazánszabályozó, nagyméretű kijelzővel
Melegvíz készítés
Kombi kivitelű, átfolyós melegvíz készítés
További jellemzők
Kedvező árfekvés | Átlagon felüli melegvíz komfort, a digitális hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően
vitopend-100-w-Product_Image_Map_480×480.png

fernbedienungen.jpg

Összehangolva, rendszertechnikával

„Az egész többet jelent, mint a részeinek összességét.“ Ennek az alapelvnek megfelelően nem csak a minőségi-, a megbízhatósági- és a hatékonysági irányelveinket teljesítő részegységek halmazát kínáljunk. Termékeink egy gondosan összehangolt, komplett rendszerbe állíhatóak össze, amelyben az egyes részegységek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Csak a rendszerbe integrált részegységek tökéletes összhangja bontakoztatja ki az innovatív csúcstechnikában rejlő lehetőségeket.

A Viessmann rendszertechnika magában foglal mindent, ami a megbízható és gazdaságos fűtéshez szükséges. A vezeték nélküli távvezérlővel működtethető Vitotronic szabályozót, éppúgy, mint a nagyteljesítményű, a legmagasabb komfortot biztosító Vitocell melegvíz-tárolót, továbbá a kiváló minőségű, költségkímélő, napenergiával működő rendszereket.