Új Vitodens 100 Touch - még nagyobb modulációval


Szembetűnő előnyök:

  • A saválló nemesacél kazántest tartósan ellenáll a lecsapódó kondenzátumnak.
  • Egyszerűsített kezelésre fejlesztett, érintőképernyős kazánszabályozó.
  • Kibővített modulációs tartomány és fordulatszám-szabályozott szivattyú: csendes üzem és energiatakarékosság.
  • Energiahatékonysági osztály: A

A kazánról

A Vitodens 100-W Touch kondenzációs falikazánt nehéz felülmúlni. Ez nem csak a kimagasló 1:6-os modulációs tartományra, hanem az energiahatékonyságra és az ár/érték arányra is igaz.

> Mi az a kondenzációs kazán?

Az alacsony árfekvésű termékeknél ritka, hogy a kazántestet saválló nemesacélból készítik. A Vitodens 100-W-ba épített saválló nemesacél kazántest (Inox-Radial) tartósan ellenáll a lecsapódó savas kondenzvíznek. Ez biztosítja a kondenzációs hő legmagasabb fokú hasznosítását.

Az új hengeres gázégővel a kazán néveleges teljesítményének 16,6 %-ig képes lemodulálni. A kevesebb ki-be kapcsolás és az alacsonyabb tartós teljesítmény Önnek kevesebb meghibásodást és csendesebb üzemet jelent.

A szabályozóról

Az új Vitodens 100-W szabályozóját az egyszerű kezelésre és pontosságra fejlesztették. Az érintőkijelzős kezelés piktogrammok alapján történik: minden érthető és egyszerű. A kijelző háttérvilágítással rendelkezik, így sötétebb helyiségekben is könnyen leolvasható és kezelhető.

A szabályozó bármikor időjáráskövető funkcióval látható el: ehhez csak egy külső hőmérséklet-érzékelőt kell csatlakoztatnia. Időjáráskövető szabályozással egy kazán további energiát takarít meg: az időjárás enyhülésével automatikusan csökkenti a fűtővíz hőmérsékletét. Minél alacsonyabb hőmérsékleten üzemel a készülék, annál magasabb a megtakarítás. 

Az egyszerűsített kezelőfelületű szabályozó mögött modern digitális technika rejtőzik. A beépített Opentherm kommunikáció segítségével a szabályozóhoz intelligens (modulációs) szobatermosztát, padlófűtés szabályozás, távfelügyeleti eszköz és számos gyártófüggetlen kiegészítő is csatlakoztatható. 

A melegvíz előállítási lehetőségekről

A Vitodens 100-W kazánokat fűtő-, kombi- és tárolós kivitelben kínáljuk.

A 26 kW-os kombi Vitodens 100-W falikazánt egy újabb funkcióval láttuk el: a melegvíz teljesítmény-tartományát 29,3 kW-ig növeltük. Ezt a tartalékot különösen akkor érzi majd, ha két csapot szeretne egyszerre használni.

Amennyiben a csap megnyitásakor Önnek szinte azonnal melegvízre van igénye, úgy különálló melegvíz tároló beépítését javasoljuk. A készülékhez hangolt Vitocell 100-W tárolókkal a készülék a legmagasabb igényeket is kielégíti. 

Finanzierung.jpg
Kondenzációs kazánok és csomagok

Tájékoztató árak

marktpartner-services.jpg
Viessmann Services

Garancia hosszabbítás

Termékmetszet

Áttekintés

Teljesítmény (kW)
4,5 ... 35 kW
Szabványos hatásfok
98 % (Hf) | 109 % (Ha)
Energiahatékonysági osztály
energieeffizienklasse.png
A
Tüzelőanyag
icon-gas.png
Földgáz és propán
Alkalmazási terület
icon-wohngebaeude.png
Lakás, családi ház, egy-/kétlakásos épület, új- és korszerűsítendő rendszerekhez
Kezelés
Érintőképernyős kezelésű kazánszabályozó, nagyméretű háttérvilágított kijelzővel, kiegészíthető külső hőmérséklet érzékelővel
Melegvíz készítés
Kiegészítő tárolóval (ajánlott), vagy 35 kW-ig kombi kivitelben is
További jellemzők
Kibővített modulációs tartomány, kisebb lakások fűtésére is alkalmas
Vitodens_100-W_Touch_Product_Image_Map_480×480.png

Vitotrol 100 Opentherm

Összehangolva, rendszertechnikával

Az új Vitodens 100-W és 111-W Touch falikazánokhoz számos rendszerkiegészítőt fejleszettünk, hogy megfeleljünk a kor követelményeinek. Az Opentherm kommunikációs plattform segítségével modulációs termosztátok és padlófűtés bővítőegység is csatlakoztatható a kazánokhoz.

„Az egész többet jelent, mint a részeinek összességét.“ Termékeink egy gondosan összehangolt, komplett rendszerbe állíhatóak össze, amelyben az egyes részegységek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Csak a rendszerbe integrált részegységek tökéletes összhangja bontakoztatja ki az innovatív csúcstechnikában rejlő lehetőségeket