Speicher-Wassererwaermer_Wandgeraete.jpg

Melegvíz biztosítása bármilyen felhasználói szokáshoz

Minden háztartás más és más melegvíz felhasználási szokással rendelkezik. A mennyiség a lakók számától és a fürdési-/zuhanyzási szokásoktól függően változó.

A Vitocell tárolóprogramban mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő tárolót. A vízmennyiségtől és a beszerelési lehetőségektől függően választhat melléállított vagy aláhelyezett melegvíz tárolót.

Melegvíz tárolók falikazánokhoz

Minden háztartás más és más melegvíz felhasználási szokással rendelkezik. A mennyiség a lakók számától és a fürdési-/zuhanyzási szokásoktól függően változó. Íme egy példa: ha reggelente egyszerre három családtag azonos időben megy munkába és iskolába, akkor rövid időn belül nagy mennyiségű melegvíznek kell rendelkezésre állnia a zuhanyzáshoz. Aki szeret rendszeresen fürödni, annak szintén kellő mennyiségű melegvízre van szüksége, hogy ezt egy teletöltött fürdőkádban tehesse. Ezen kívül akkor is kellő mennyiségű vizet kell biztosítania a tárolónak, ha többlakásos épületekben a ház különböző helyein azonos időben engednek ki melegvizet a hálózatból. A Vitocell melegvíz tárolók minden tekintetben kielégítik ezeket az igényeket.