Vitomax 200-HS M75A - a klasszikus gőzfejlesztő


Szembetűnő előnyök

  • A vele rokon előző modellhez képest kisebb méretű
  • Szerelvénytartó a kazán oldalán
  • Beépített Economiser (az építés helyén is felhelyezhető)
  • Járható kazánburkolat a szereléshez és a karbantartáshoz
  • Moduláris, bármikor bővíthető kazán kezelő járda (kezelő pódium)


Minden követelménynek képes megfelelni

A Vitomax 200-HS M75A nagynyomású gőzfejlesztő egy klasszikus kialakítású kazán. A lángcső központosan, kismértékben lefelé eltolva helyezkedik el. A második és a harmadik huzam füstgázjáratai szimmetrikusan, felül helyezkednek el.

A Vitomax 200-HS teljesítménye 5 ... 26 t/h. Üzemi nyomása: 6 ... 25 bar (28, 30 bar külön kérésre). Rendszertechnikájával rendkívül hatékonyan használja fel az alkalmazott tüzelőanyagokat.


Környezetkímélő és káros anyagban szegény égés

Ez a háromhuzamú kazán az egész teljesítménytartományban környezetkímélő és káros anyagban szegény égést biztosít. A láng keletkezési tartományában uralkodó állandó hőmérséklet támogatja a stabil égést és csökkenti a NOx-kibocsátást.

A falazatra nincs szükség, a hátsó füstgázoldali fordítókamra teljesen vízzel hűtött. Ennek köszönhetően a megtermelt hő teljes egészében a gőzfejlesztéshez kerül felhasználásra.

Termékmetszet

Áttekintés

Gőzteljesítmény (t/h)
5 ... 26 t/h
Kazán hatásfok
max. 95,5% (beépített Economiser esetén)
Megengedett üzemi nyomás
6 ... 25 bar (28, 30 bar külön kérésre)
Tüzelőanyag
icon-oel.png icon-gas.png
Könnyű fűtőolaj (HEL), PB-gáz vagy (bio-)földgáz
Alkalmazási terület
icon-gewerbe.png icon-industrie.png
Ipari felhasználás, ipar, új építés és korszerűsítés
Szabályozástechnika
Egyszerű kezelés a könnyen értelmezhető, intuitív grafikus kezelőfelülettel (10,4 col-os színes érintőpanel) rendelkező, programozható memóriájú vezérlésen (SPS) keresztül
További jellemzők
Háromhuzamú kazán Economiser-rel és anélkül. Olaj-/gázüzemű nagynyomású gőzfejlesztő, megfelel a 97/23/EK nyomástartó edényekre vonatkozó irányelv követelményeinek és a TRD-szabályzatnak, a szövetségi megállapodásokat beleértve. Klasszikus típusú kazán. A lángcső központosan, kismértékben lefelé eltolva helyezkedik el, a második és harmadik huzam füstgázjáratai szimmetrikusan a fölött vannak elrendezve.
Vitomax-200-HS-M75A-Schnitt.png