Viessmann Selection - a minőség jól áll Önnek

Fedezze fel a Viessmann Selection széles kínálatát, a divat, a sport és az egyéb kiegészítők területén. Szereti a téli sportokat? Szereti szabadidejét aktívan eltölteni? Esetleg egy különleges ajándékot keres? Akkor a 'sportive', 'active', 'exclusive' és 'classic' kategóriájú termékeink között biztosan talál valamit.

A 'Viessmann Selection' funkcióorientált csúcskategóriájú termékeket kínál, esztétikus megjelenéssel.  A fűtés-, hűtés- és ipari felhasználások területén megkövetelt minőségi előírást a Viessmann Selection termékeken is konzekvensen véghez visszük.

A téli sportok és a Viessmann kapcsolata

A téli sportok és a Viessmann: ez már összetartozik. Már több, mint 20 éve szponzoráljuk ezt a sportágat. Nem csak azért, hogy növeljük márkánk ismertségét, hanem a téli versenysportok iránti teljes meggyőződésünkből és rajongásunkból. 

Biatlon, síugrás, szánkó és sífutás: a Viessmann minden jellegű téli sportot támogat. A Viessmann Selection online shop-jában számos csúcsminőségű sportkiegészítőt vásárolhat. Ezek mellett megalálhatja az igazi rajongók számára nélkülözhetetlen rajongói sálakat, sportklub-sapkákat ugyanúgy, mint egy téli kiruccanáshoz feltétlenül szükséges téli öltözködési kiegészítőket.

Viessmann Sport – a legfrissebb információk és időpontok

WirLebenWinter.de

A Viessmann sport-honlapja, a Viessmann által szponzorált téli sportokkal kapcsolatos legfrissebb információkkal, videókkal és interjúkkal.

A Viessmann Sport facebook-oldal

A Viessmann Sport facebook-oldal