Kérjen szakértői konzultációt - gyorsan és kötelezettség nélkül

Akár a magán-, akár a kereskedelmi szektorban, akár ipari üzemek vagy önkormányzatok számára. A szakértői tanácsadás a hő- vagy villamosenergia-projektek tervezésénél és megvalósításánál a legfontosabb és legfontosabb - és nemcsak gazdasági, hanem ökológiai szempontból is. Végül is az energiaágazat döntő szerepet játszik a környezetre káros szén-dioxid-kibocsátás csökkentésében. Több mint 40 százalékkal a teljes németországi energiafogyasztás jelentős részét teszi ki. Ez a részesedés hatalmas megtakarítási potenciált kínál, amelyet csak know-how-val és szakszerűséggel lehet optimálisan kihasználni. Használja ki ezt a lehetőséget, és kérjen most egy nem kötelező erejű, ingyenes konzultációt.

Szakmai tanácsadás lakó- és kereskedelmi épületek számára

A fűtéstechnológiai megoldások választéka ma már igen nagy. A klasszikus energiaforrások, mint a gáz és az olaj mellett számos alternatíva létezik, mint például a fa vagy a környezeti energiák - a talajból, a talajvízből, a levegőből és a napenergiából származó hő. Ahhoz, hogy áttekintést kapjon, és megtalálja a lehető legjobb fűtési megoldást, feltétlenül konzultáljon egy fűtési szakemberrel. Adatbázisunkban nem csak a megfelelő fűtésszerelőt találja meg az Ön területén, hanem néhány kattintással más szakemberekkel, például tervezőkkel, mérnökökkel vagy készházgyártókkal is felveheti a kapcsolatot. Szakértő partnereink szakértelmével minden projekt időben, biztonságosan és gazdaságosan valósítható meg.

Műszaki tanácsadás az ipar és az önkormányzatok számára

Az ipari üzemek és az önkormányzatok energiaigénye magasabb, mint a végfelhasználóké vagy a kereskedelmi vállalkozásoké. De a technológiával és a megvalósítással szemben támasztott követelmények is gyakran jelentősen magasabbak. Ahhoz, hogy hosszú távon a lehető legjobb eredményt érjük el, nemcsak a megfelelő energiarendszer kiválasztása a döntő; a teljes projekt tervezésének, megvalósításának és támogatásának is személyre szabottnak kell lennie.


Szakmai tanácsadás

Igényeljen elkötelezettség nélküli-, ingyenes szaktanácsadást. Az indításhoz, kérjük, válassza ki az Ön felhasználási területét.