Vitodesk Solar 4.0 napkollektor szimulációs program

A programmal szolárrendszerek dinamikus szimulációját végezheti el. A program kezelőfelülete magyar nyelvű. A magyarországi besugárzási adatok integrálhatóak. A program segítségével a tervezés lényegesen egyszerűbbé és gyorsabbá válik. A program alkalmazási területe: melegvíz-készítés, fűtés-rásegítés és medence fűtés Viessmann napkollektorokkal és tárolókkal.

A Vitodesk Solar 4.0 program letöltése | ZIP (37,9 MB)

A program honlapunkról szabadon letölthető és demóként futtatható. A demó-verzióval bivalens melegvíz készítés szimulálható. A teljeskörű használathoz licensz vásárlása szükséges. A licensz rendelési száma: 7418797, ára: 61 Eur + Áfa. Licensz vásárlásával kapcsolatosan írjon nekünk e-mailt, vagy érdeklődjön a (23) 334 334-es telefonszámon.


CAD-Browser

Tervezőként fontos, hogy mindig aktuális DWG rajzokat használjon. Töltse le a Viessmann CAD elemtárát, amely minden termékhez segít megtalálni az aktuális CAD rajzot. A Vitodesk CAD elemtár több, mint egy egyszerű segédprogram. Tartalmazza az összes gyártói kapcsolási vázlatot, hidraulikus és elektromos oldalról.

A Viessmann CAD-Browser program letöltése | ZIP (142,5 MB)

A program a CAD rajzokat az internet használatával frissíti. Teljeskörű használatához élő internet-kapcsolat szükséges.


www.viessmann-schemes.com

Amennyiben Ön úton van, és gyorsan szeretne mobileszközről kapcsolási vázlatokat elérni, akkor javasoljuk az online kapcsolási vázlatok böngészését. A kapcsolási vázlatok szerkeszthető formátumban is letölthetőek.

www.viessmann-schemes.com


Kiválasztási- és méretezési segédprogramok | EDIS | ENEM 

A Vitodesk segédprogramok segítik a megfelelő Viessmann termékek kiválasztását. A program három modult tartalmaz:

EDIS: tárolóméretezés és kiválasztás a fogyasztói igények alapján.

ENEM: kazáncserével elérhető tüzelőanyag-megtakarítás számítása.

Egyéb segédprogramok: tágulási tartály méretezés, vízkeménységgel kapcsolatos számítások, keverőcsap kiválasztás, hőcserélő kiválasztás

A Vitodesk segédprogramok letöltése | ZIP (14,5 MB)