Ránézésre: Információk és támogatás a vállalkozók számára

Fotó: © Phonix_a Pk.sarote / Shutterstock.com

A Viessmann generációk óta szorosan együttműködik kereskedelmi partnereivel. A partnerségek az évtizedek során bővültek, és szeretnénk tovább bővíteni őket. Mert csak a szerelőkkel, villanyszerelőkkel és napelemes szakemberekkel együtt tudunk megbirkózni az energia- és hőátállás kihívásaival. A kereskedelmi partnerek jelentik a kapcsolatot a Viessmann és a végfelhasználók között. Ezért örülünk annak, hogy a "markt intern" iparági kiadó 2021-ben sorozatban 16. alkalommal nevezte meg a Viessmannt az első számú kereskedelmi partnernek.

Partnerség egyenlő feltételek mellett

Fontos számunkra a folyamatos eszmecsere partnereinkkel. Ez megteremti a sikeres együttműködés alapját, és lehetővé teszi számunkra, hogy olyan eszközöket és szolgáltatásokat fejlesszünk ki, amelyek optimális feltételeket teremtenek az egyre összetettebb rendszer- és energiamegoldásokkal való munkához. Ezek mind egy helyen - a Viessmann PartnerPortálon - elérhetők. Ezen a központi információs platformon partnereink számára folyamatosan tájékoztatjuk Önt az új termékekről és innovációkról, valamint számos szolgáltatást és alkalmazást kínálunk - egyetlen bejelentkezéssel.

Viessmann partnerként Ön is élvezheti ezeket az előnyöket:

  • Személyes konzultáció
  • Gyors egyedi alkatrész- és komponensszerviz
  • Átfogó értékesítési támogatás
  • Támogatás a szervizeléssel és karbantartással kapcsolatban
  • Marketing támogatás
  • Széleskörű továbbképzési lehetőségek
  • Exkluzív gyárlátogatások

Szeretne Viessmann partner lenni? Kövesse a linket, hogy megtudja, milyen egyszerű ez.

Partnerségünk a telepítőkkel

Fotó: © A. és I. Kruk / Shutterstock.com

A Viessmann gyökerei a fűtéstechnológiában gyökereznek. Ma azonban a termékpaletta sokkal többet tartalmaz a klasszikus hőtermelőknél. A hangsúly inkább a fűtési, hűtési és szellőzési rendszermegoldásokra helyeződik. A végfelhasználóknak különböző energiaforrásokon alapuló megoldásokat kínálunk. Partnerként támogatjuk Önt. Például különböző szolgáltatásokat és eszközöket kínálunk a szerelők számára, hogy megkönnyítsük a fűtési rendszerek árajánlatkérését, tervezését, telepítését és karbantartását. A fűtési rendszerkalkulátor éppen egy ilyen eszköz. A szoftver közvetlenül az Ön weboldalára integrálódik, és az Ön által előre beállított adatokkal árajánlatokat készít, amelyeket Ön a helyszínen, az ügyféllel való találkozáskor egyszerűen csak szükség szerint testre szabhat.

Partnerségünk a villanyszerelőkkel

Fotó: © Krasula / Shutterstock.com

A hő és az elektromosság fokozatosan közeledik egymáshoz. A Viessmann termékpalettája ennek megfelelően változott. A villamosenergia-alapú hőtermelők mellett kínálatunkban most már fotovoltaikus rendszerek és hozzájuk illeszkedő tárolórendszerek is szerepelnek. Ez azt jelenti, hogy ügyfelei saját maguk termelhetnek villamos energiát, és szükség esetén fogyaszthatják azt, például egy hőszivattyú működtetéséhez vagy egy elektromos autó feltöltéséhez. A Viessmann partnereként Ön is élvezheti a villanyszerelőknek szánt eszközeink és szolgáltatásaink előnyeit. Az önállósági kalkulátor például megmutatja az önellátás mértékét és az önfogyasztás javulását, ha különböző áramtermelőket akkumulátoros tárolórendszerrel kombinálnak.

Partnerségünk a napenergia-technikusokkal

Fotó: © anatoliy gleb / Shutterstock.com

A modern napenergia-technológia erőforrás-kímélő kiegészítője a fűtési rendszernek. Ezért ez a technológia a Viessmann termékpalettáján is megtalálható. Így ügyfeleinek egy forrásból származó, fenntartható energiatermelésre alkalmas rendszert kínálhat. Ön pedig profitálhat a szolártechnikusok számára nyújtott szolgáltatásainkból és eszközeinkből. Ezek segítségével gyorsan és egyszerűen elkészítheti például egy fotovoltaikus rendszer terveit és számításait, vagy árajánlatokat készíthet. Partnerként segítünk Önnek a bürokráciában is eligazodni, például a hő- és áramtermelő rendszerek hálózatba történő bejelentésében.