Viessmann rendszermegoldásaink lakóépületekhez

Kérjen ingyenes konzultációt

A Viessmann személyre szabott rendszermegoldásokat kínál minden energiaforráshoz a családi házak és társasházak számára. Átfogó kínálatunkban olaj- és gázüzemű kondenzációs kazánok, PEM tüzelőanyagcellás mikro-CHP-egységek és kapcsolt hő- és villamosenergia-erőművek találhatók.

A megújuló energiát hasznosító rendszerek kínálatában napkollektoros rendszerek találhatók a használati melegvíz melegítésére, valamint a központi fűtés támogatására és hűtésére, továbbá speciális kazánok rönkfához, faaprítékhoz és pellethez. Vannak hibrid készülékek is; hőszivattyúk és jégtároló rendszerek, amelyek a talajból, a talajvízből vagy a környezeti levegőből származó energiát hasznosítják, valamint fotovoltaikus és szellőztető rendszerek.

A Viessmann korszerűsítési iránytű - az Ön fűtési rendszerének optimális korszerűsítési megoldásához vezető útikalauz

Egy fűtési rendszer korszerűsítése megéri. Korszerűsítési iránytűnkkel megmutatjuk Önnek, hogy milyen műszaki lehetőségek állnak rendelkezésére, és ezek hogyan térülnek meg az Ön számára a fűtési költségek megtakarításában és a megfelelő energiaforrások támogatásában.

Termékválaszték

Az alábbiakban áttekintést talál a Viessmann széles termékpalettájáról. Kattintson egy címszóra, ha többet szeretne megtudni.

Hőszivattyú

A hőszivattyúk az első választás azok számára, akik csökkenteni szeretnék a fűtésszámlát, és környezetkímélőbb módon kívánnak hőt termelni. Hiszen a környezet biztosítja a hőszivattyú számára a szükséges energiát korlátlanul és ingyenesen. Ennek a teljes értékű fűtési rendszernek nagyon kevés energiára van szüksége a meghajtásokhoz és a szivattyúkhoz ahhoz, hogy ezt az energiát rendelkezésre bocsássa. A hőszivattyú függetlenné teszi Önt a fosszilis tüzelőanyagoktól, ráadásul aktívan hozzájárul aCO2-kibocsátás csökkentéséhez és az éghajlat védelméhez.

Szilárd tüzelésű kazánok

A mai energiaárak alapján és a teljes beruházási költséget figyelembe véve a fafűtési rendszer életképes alternatíva. A fejlett Viessmann technológiának köszönhetően a fával való fűtés ma már hatékony és kényelmes. Akár kiegészítő készüléket, akár teljes fűtési rendszert keres, a Viessmann kínálatában rugalmas megoldások találhatók, a kazántípustól függően rönkfával vagy pellettel tüzelve.

Napkollektoros hőtermelés

A Viessmann napkollektorok minden követelményt kielégítenek a hatékony és költséghatékony központi fűtésrásegítés és használati melegvíz-fűtés tekintetében. A Viessmann a síkkollektorok és vákuumcsöves kollektorok széles választékával rugalmas és egyedi megoldásokat kínál bármely modern fűtési rendszer napkollektoros rendszerrel való kiegészítéséhez.

Fotovoltaikus és energiatároló egységek

Energiát a napból - a Viessmann fotovoltaikus rendszer telepítésével bárki megtermelheti saját energiáját. Az ingyenes napenergia villamos energiává alakítása az önfogyasztáshoz képest pénzügyileg kifizetődő, és energiatároló rendszerekkel kombinálva függetlenséget biztosít a közhálózattól.

Gázüzemű fűtési rendszer

Legyen szó kompakt, falra szerelhető gázkondenzációs kazánokról, padlóra szerelt készülékekről vagy közepes méretű kazánokról a nagy hőigényű fűtési igényekhez. A Viessmann gázkazánok kínálata minden elvárásnak megfelel egy hatékony és gazdaságos gázfűtési rendszerrel szemben.

Vízmelegítők

A vízmelegítő belső felülete döntő fontosságú a higiénikus használati melegvíz-fűtés szempontjából. Ezért a Viessmann két kiváló minőségű anyagra támaszkodik: Ceraprotect zománcbevonat a biztonságos, tartós korrózió elleni védelemért a Vitocell 100 termékcsaládban, és rozsdamentes acél a Vitocell 300 termékcsaládban a kiemelkedő higiéniai szabványokért. A Vitocell palackcsalád az Ön egyedi igényeinek megfelelő használati melegvíztároló palackot kínál.

Mechanikus szellőztetés

A Viessmann mechanikus szellőztető rendszereket innovatív technológiájuk jellemzi. Tartósak, megbízhatóak és különösen csendesen működnek. Különböző felszereltségi szintekkel rugalmasan alkalmazhatók az elképzelhető legszélesebb körben, akár új épületben, akár egy meglévő épület korszerűsítésénél.

Tartozékok

Az innovatív Vitoset tartozékcsalád tökéletesen illeszkedik a többi Viessmann termékhez, és lenyűgözően bizonyítja a Viessmann rendszerkompetenciáját.

Fűtési és rendszermegoldások új építésű és korszerűsítési projektekhez

Bár a földgáz- és kőolajkészletek korlátozottak, a globális fogyasztás növekszik. Ezzel egyidejűleg a CO₂-kibocsátás felmelegíti a légkört, ami az éghajlatváltozáshoz vezet. Azok, akik hosszú távon gondolkodnak, takarékosan használják a fosszilis tüzelőanyagokat, hatékonyabb fűtésre, hűtésre, szellőztetésre és áramtermelésre törekednek, és egyre inkább a megújuló energiákra támaszkodnak. Ezeken az oldalakon minden szükséges információt megtalál az új építésű és korszerűsítési projektek fűtésével kapcsolatban.

Smart Home - intelligens élet a Viessmannal

Az energiatakarékosság egyik módja az intelligens otthoni megoldások és így a Viessmann intelligens fűtéstechnológiájának használata. Itt megtudhatja, hogy ez pontosan hogyan is nézhet ki.

Rosenstein negyed Stuttgartban

Megoldások a lakásépítő ipar számára

Célunk: megfizethetővé tenni az éghajlatvédelmet a lakásszektorban. Itt a Viessmann Csoporttal együttműködve találhat megoldásokat a klímasemleges lakóépületekhez.

Blauhaus Mönchengladbachban (fotó: © Thorsten Arendt Fotografie)

Információk építészek számára

Építészként Ön független tanácsadóként jár el. A Viessmann az Ön szakértő partnere ebben a munkában. Az építészeknek szóló információinkat pontosan az Ön igényeihez igazítjuk, és tökéletesen ötvözik az építészetet a technológiával.

Útmutatók és szolgáltatás

Az alábbiakban számos útmutatót és szolgáltatást talál, amelyek segítségével többet tudhat meg a meglévő fűtési rendszerről, vagy vásárlás előtt kiderítheti, melyik lenne a megfelelő.