Ügyfélszerzés - gyorsan és egyszerűen a Viessmann Leads és a ViContact segítségével

Regisztráljon itt most!

A fűtési szezonban a dolgok különösen stresszesek. De még a melegebb hónapokban is el kell végezni a konzultációkat, karbantartásokat és telepítéseket. Hol van elég idő új ügyfelek megnyerésére? Ráadásul túl sok olyan érdeklődést kap olyanoktól, akiknek nincs valódi érdeklődésük a vásárlás iránt? Ugyanakkor nem könnyű nyomon követni a megrendeléseket. A Viessmann Leads és a ViContact portál segíthet - a valódi megkeresésektől az ajánlatok generálásáig és az értékesítés lezárásáig.

Mi a Viessmann Leads partnerség?

A Viessmann Leads egy olyan szolgáltatás, amely feltérképezi és segíti a teljes online értékesítési folyamatot. Az új ügyfelek megszerzésével kezdődik, és támogatja Önt az árajánlatok elkészítésében, egészen az értékesítés megkötéséig.

A Viessmann Leads előnyei

Önnek többé nem kell aggódnia az új ügyfelek megszerzése miatt, mert mi gondoskodunk róla. Csak olyan leadeket kap tőlünk, akik kifejezett vásárlási szándékkal rendelkeznek. A kapcsolatfelvételi megkereséseknek nincsenek további költségei - a leadek ingyenesek. Ezzel nemcsak időt takarít meg, amelyet más feladatokra fordíthat, hanem pénzt is. A megkeresések gyors és egyszerű kezeléséhez a legjobb, ha a ViContact portált használja. Egyébként minden vásárlásért 5000 VPlus future pontot kap, amelyeket exkluzív eseményekre, jegyekre és képzésekre válthat be.

Honnan érkeznek az új kapcsolatfelvételi kérelmek?

A Viessmann különböző kampányainak részeként a végfelhasználóknak lehetőségük van egy űrlap kitöltésére. Ezeket az ügyfélmegkereséseket a szervizközpontunk előzetesen ellenőrzi. Ha tényleges vásárlási szándék van, akkor Ön, mint Viessmann partner kerül a képbe. Mi továbbítjuk Önnek a kapcsolatfelvételi megkereséseket. Az, hogy mely megkereséseket kapja meg, különböző tényezőktől függ. Nemcsak az ügyfél lakóhelyének távolságától, hanem az online megkeresések sikerességi és elutasítási arányától is.

A Viessmann Leads partnerség feltételei

Ahhoz, hogy a fent említett előnyöket kihasználhassa, 48 órán belül válaszolnia kell az első e-mailre, amelyet továbbítunk Önnek. Ha túl sok megrendelése van, vagy általában nem érdekli a kapcsolatfelvételi megkeresés, akkor azt vissza is utasíthatja. Az egyetlen fontos dolog, hogy a végfelhasználó visszajelzést kapjon. Ha egymás után öt megkeresésre nem válaszol, ideiglenesen letiltjuk a fiókját. Ezután egyelőre nem kap további érdeklődőket.

Annak érdekében, hogy a leadek jól illeszkedjenek az Ön fűtési vállalkozásához, a legjobb, ha a ViContacton keresztül közli velünk a kapcsolati megkeresésekkel kapcsolatos preferenciáit és elképzeléseit, például a távolsággal vagy a termékekkel kapcsolatban. Alapvetően fontos, hogy Viessmann termékeket kínáljon.

Kérdés vagy visszajelzés?

Vegye fel a kapcsolatot a Viessmann Leads csapat szakértőivel a leads@viessmann.com e-mail címen, vagy beszéljen a Viessmann értékesítési képviselőjével.

Hogyan működik a ViContact?

Központi portálként a ViContact segítségével minden megkeresést kényelmesen kezelhet online. Nem számít, hogy egy megkeresés vásárlással vagy bérléssel, esetleg a fűtési rendszer kalkulátorával kapcsolatos. A ViContact áttekintést nyújt Önnek az összes megkeresésről. A beállításokat egyszerűen maga módosíthatja és finomhangolhatja. Lehetőség van egyéb módosítások elvégzésére vagy preferenciák rögzítésére is. Ennek eredményeképpen a jövőbeni kapcsolatfelvételi megkeresések még jobban az Ön és csapata igényeire lesznek szabva. Ön egyszerűen megadja, hogy milyen körzetből érkezzenek a megkeresések, vagy mely termékeket szeretné elsősorban telepíteni. A preferált háztípusra vonatkozó információk is megadhatók.

Kapcsolatainak kezelése a ViContactban

A portál nem csak a teljes értékesítési folyamat feltérképezését és kezelését teszi lehetővé. Lehetősége van arra is, hogy meglévő kapcsolatait kezelje, és a rendszer segítségével nyomon kövesse őket. Az ügyfelekre és a helyszíni körülményekre vonatkozó egyéni feljegyzések mellett utómunkákat is ütemezhet.

Szívesen küldünk Önnek két hétre egy ingyenes tesztfiókot a ViContacthoz.

A ViContact összes funkciója egy pillantásra

 • Teljes áttekintés a vásárlással, bérléssel és a fűtési rendszer kalkulátorral kapcsolatos megkeresésekről (hamarosan a karbantartási megkeresések is).
 • A megkeresések egyszerű kezelése
 • A beállítások, a vezetési kritériumok és a személyes preferenciák egyéni beállítása
 • Utánkövetési munkák és emlékeztetők ütemezése
 • Szűrési funkció a megkeresésekhez
 • Chat funkció a Viessmann felé történő visszajelzéshez

Szintén nagyon fontos: a ViContact segítségével Önnek csak egy jelszava van az összes Viessmann rendszerhez!

A ViContact előnyei az Ön számára

 • Csak egy bemeneti csatorna a megkeresések teljes körű kezeléséhez
 • Kevesebb oda-vissza küldött e-mail
 • Hatalmas időmegtakarítás az online feldolgozás révén - az árajánlatok elkészítésétől a nyomon követésig és a tényleges munka elvégzéséig.
 • Nincs szükség több ügyfélszerzési tevékenységre az Ön részéről
 • Ingyen leadek
 • A telefonos előzetes ellenőrzésnek köszönhetően rendkívül ígéretes leadek.
 • Az összes ügyfél áttekintése a több értékesítés és a nagyobb forgalom érdekében
 • Nagy hatékonyság az értékesítési folyamatban