Helyi kereskedelmi partnerek

Keressen fűtésszerelőt most!

Keresse meg a megfelelő kereskedelmi partnert a telepítéshez, karbantartáshoz és tanácsadáshoz az Ön területén!

A Viessmann helyi partnere ingyenes, nem kötelező érvényű, egyéni konzultációt biztosít Önnek. Viessmann kereskedőt keres az Ön területén? Csak adja meg címét a "Helyi partner" menüpont alatt, válasszon fűtésszakembert kereskedőpartnerként, majd kattintson a "Keresés indítása" gombra. Ezután áttekintést kap a Viessmann partnerekről címmel, telefonnal, internet/email címmel és útvonaltervezéssel.

De nem kell mindig fűtésszerelőt keresnie. Nálunk más témákban is találhat Viessmann-szakértőt: fotovoltaikus kivitelezők, tervező- és mérnökirodák, készház- és házépítők, elektromos szakcégek.

Fűtési rendszereink telepítésének, karbantartásának és szervizelésének szakemberei

A fűtésszerelők az átfogó tanácsadás mellett a Viessmann fűtési rendszerek zökkenőmentes értékesítését és telepítését is kínálják. A telepítésen túlmutató, a javításokat és a rendszeres karbantartást is magában foglaló ügyfélszolgálat szintén a kereskedelmi partnereink által nyújtott szolgáltatások közé tartozik. A fűtésszerelőket folyamatosan képezzük, így ismerik a termékeket és azok újításait. Ha kérdései vannak a beépítés és egyéb tartozékok pontos áraival kapcsolatban, kérjük, forduljon fűtésszerelőihez, mivel csak ők ismerik a helyszíni viszonyokat.

Helyi kereskedelmi partnerek

Adja meg irányítószámát, hogy megtalálja az Ön közelében lévő tapasztalt Viessmann kereskedelmi partnert.

A Viessmann kereskedelmi partnerei által kínált szolgáltatások széles skálája

Számos oka van annak, hogy fűtésszerelőt keressen. Talán építkezik, és szeretne egy hatékony fűtési rendszert, amely gondosan az épülethez és a hőigényhez igazodik? Vagy talán észrevette, hogy a fűtési költségek milyen meredeken emelkedtek az elmúlt években? Ez nem feltétlenül a gáz vagy az olaj árának emelkedése miatt van, az ok lehet maga az elavult fűtési rendszer is. Talán állandóan le kell fújnia a fűtési rendszert, vagy az furcsa hangokat ad ki? Ebben az esetben érdemes fűtésszerelőt hívnia. Ez a személy ellenőrizni tudja, hogy mi a baj, és vagy elvégzi a megfelelő beállításokat, vagy elvégzi a javítási munkálatokat.

A Viessmann kereskedelmi partnereink által kínált szolgáltatások és termékek köre tehát sokrétű:

  • Kötelezettség nélküli egyéni tanácsadás, akár a helyszínen is.
  • Konkrét javaslat arra vonatkozóan, hogy melyik energiaforrás a legmegfelelőbb az Ön számára: olaj, gáz, napenergia, fa, légnemű és geotermikus energia.
  • Információk a különböző energiaforrások gazdaságos kombinációiról
  • A füstelvezető ellenőrzése a fűtésszerelője által, a füstgázellenőrrel konzultálva a további használhatóság érdekében
  • Háztartása/ingatlana hő-/vízigényének kiszámítása
  • A korszerűsítést követő lehetséges fűtési költségmegtakarítások áttekintő számítása
  • Tájékoztatás az új fűtési rendszerhez nyújtott állami támogatásokról, valamint támogatás a támogatások igényléséhez.
  • Az új fűtési rendszer megtérülési idejének kiszámítása
  • Szakszerű karbantartás és alkatrész-szolgáltatás