Energiarendszerek minden iparág számára

Kérjen ingyenes konzultációt

A Viessmann minden alkalmazáshoz a megfelelő energiarendszert kínálja, legyen szó akár egy családi házról, egy egészségügyi létesítményről vagy egy egész lakóparkról.

Energetikai rendszerek és megoldások minden szakágazat számára

A Viessmann több mint 100 éve kínál fűtési megoldásokat szinte minden igényre. A digitalizáció és az energetikai átállás eredményeképpen tiszta fűtéstechnikai gyártóból a teljes élettérre vonatkozó megoldások szolgáltatójává váltunk - kül- és beltéren egyaránt. Az általunk kínált integrált megoldások a legjobb formájában mutatják be az innovatív és hatékony technológiát. A tanácsadástól a tervezésig, a karbantartástól a számlázási modellekig megbízható partnerek vagyunk, ha az Ön számára megfelelő megoldásról van szó.

Legyen szó akár egy családi házról, egy egészségügyi létesítményről vagy egy egész lakóparkról. A követelmények és előírások egyre nagyobbak és szigorúbbak. Ezek teljesítéséhez folyamatos tudáscserére, a szükséges szaktudás frissítésére és megoldásközpontú megközelítésre van szükség, és mi a Viessmann-nál mindezt, és még ennél is többet teszünk. Az alábbiakban áttekintést nyújtunk azokról a különböző területekről, amelyeken évek óta megbízható partnerek vagyunk.

Rendszeres megoldások különböző alkalmazásokhoz

Szolgáltatásaink áttekintése

Napjainkban a komplex energiaközpontoknak számos előírásnak kell megfelelniük. Ez különösen akkor érvényes, ha egy energiarendszer korszerűsítésen megy keresztül. A projekt sikeres megvalósítása nemcsak a tiszta és hatékony energiaellátástól, hanem a magas üzembiztonságtól és a rendszer rendelkezésre állásától is függ. A Viessmann személyre szabott megoldásokkal felel meg ezeknek a követelményeknek. Ez magában foglalja a szakértői tanácsadást, az átfogó szolgáltatási kínálatot, valamint a megbízható és tartós termékeket, amelyek biztosítják a gazdaságos és jövőbiztos energiaellátást.

Személyre szabott tervezés és kivitelezés

Egy energetikai rendszerbe vagy fűtőműbe történő beruházás általában további projektekkel jár. A kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében pontos, részletes tervekre van szükség. A Viessmann mérnöki és értékesítési csapatainak hatalmas tapasztalata biztosítja, hogy a szükséges intézkedéseket meghatározzák, és az ügyfélnek megfelelő rendszert tervezzenek.

A Viessmann minden projektet egyedileg kezel, a tervezési koncepció minden egyes szempontja a hatékonyságot szolgálja. A rendszer építése során az összes műszaki osztállyal való koordináció biztosítja az időben történő szállítást és telepítést. A Viessmann az összes szokásos tüzelőanyaghoz tartozó energiarendszerek szállítójaként jelentős előnyöket kínál a felhasználónak:

  • Teljes rendszer egy kézből
  • Funkciógarancia a nagy megbízhatóságért
  • A rendszer elemei egymáshoz illeszkednek
  • Egyetlen kapcsolattartó személy a projekthez

Karbantartás, digitális szolgáltatások és képzés

Ma a Viessmann minden energiaforrást és technológiát felhasznál a kényelmes és energiatakarékos ellátás érdekében. A klasszikus tüzeléstechnikától a kapcsolt hő- és villamosenergia-termelésen át a napenergia felhasználásáig. A megbízható működést ügyfélspecifikus szervizkoncepciók biztosítják, garantált alkatrészellátással, rendszeres karbantartással és kazánellenőrzéssel. A szolgáltatási portfóliót digitális szolgáltatások egészítik ki. Támogatják a felhasználókat az üzemeltetés során, a kereskedelmi partnereket pedig a rendszerek üzembe helyezésében és szervizelésében.

Minden Viessmann készülék frissíthetővé válik

A termékek és rendszerek hálózatba kapcsolása az elkövetkező években jelentősen meg fogja változtatni a használat és a fejlesztés módját. Az összes Viessmann készülék ennek megfelelően frissíthető lesz. Ez azt jelenti, hogy az energetikai rendszerek élettartamuk során egyre inkább a felhasználók igényeihez igazíthatók. A kényelem és a klímavédelem terén is új mércét állítanak fel.

Kéz a kézben: termék és szolgáltatás

Végső soron egy termék csak annyira jó, mint a hozzá tartozó szolgáltatás. A beruházó számára egy projekt jövedelmezősége a szállító által nyújtott támogatással áll vagy bukik. A Viessmann már a koncepcionális és tervezési szakaszban támogatást nyújt minden fontos kérdésben (például az élettartam kiszámítása, megtérülési idő stb.).