Megbízható partnerség a jövőre nézve

Fotó: © A._és_I._Kruk / Shutterstock.com

A Viessmann a fűtéstechnika specialistájából innovatív rendszermegoldások szállítójává fejlődött. Ez annak a jele, hogy mennyire fontos számunkra a fejlődés. Mindazonáltal büszkék vagyunk a gyökereinkre. Ez vonatkozik a fűtésszerelőkkel való, generációk óta tartó sikeres együttműködésünkre is. Ezért is örülünk annál inkább, hogy a "markt intern" szakkiadó 2021-ben már 16. alkalommal egymás után a Viessmann kapta meg az Arany Partnerségi Tanúsítványt (csak németül ), mint az első számú kereskedelmi partner 2021-ben. És ezt a partnerséget a kereskedelmi partnereinkkel együtt szeretnénk tovább bővíteni. Ennek során a beváltat és a beváltat ötvözzük az újjal és az eredetivel. A bizonyított minőséget, a megbízhatóságot és a kölcsönös bizalmat az innovatív megoldások és szolgáltatások mellett, amelyek megkönnyítik partnereink és ügyfeleik mindennapjait, és egyúttal hozzájárulnak az energetikai átállás előmozdításához.

Vitovent 300-W szellőztető rendszer, Vitocal 300-G hőszivattyú, használati melegvíz tároló és Vitocharge VX3 energiatároló egység

Innovatív rendszermegoldások közös létrehozása

Rendszerekben gondolkodunk. Ezért a Viessmann fűtés- és klímatechnika egyes komponenseit már a gyárban optimálisan egymáshoz illesztjük. Ez azt jelenti, hogy nemcsak önmagukban, hanem rendszerként is megbízhatóan és hatékonyan működnek. Ezáltal a szerelők munkája is könnyebbé válik, mivel az egyes rendszerelemek könnyen utólagosan felszerelhetők és bővíthetők. Akár új fűtési rendszert telepít ügyfelének, akár egy meglévő rendszert korszerűsít, akár egy rendszert szervizel - a Viessmann partnereknek szánt eszközei és szolgáltatásai segítenek Önnek.

Előnyök az Ön és ügyfelei számára

Partnereinkkel szorosan együttműködve olyan szolgáltatásokon és eszközökön dolgozunk, amelyek mind a telepítőknek, mind ügyfeleiknek valódi hozzáadott értéket nyújtanak - az árajánlatok készítésétől és az alkatrészek és pótalkatrészek megrendelésétől kezdve egészen az üzembe helyezésig és karbantartásig. A Viessmann partnercégek a következő területeken élvezhetik az előnyöket:

  • Információnyújtás és tanácsadás az ügyfelek és a szerelők számára
  • Teljes rendszerek és pótalkatrészek tervezése és beszerzése.
  • Telepítés és szolgáltatások a partnerek és ügyfeleik számára

Tájékoztatás és tanácsadás

Partnerünkként bármikor online hozzáférhet több mint 30.000 PDF dokumentumhoz, amelyek a termékekkel kapcsolatos műszaki információkat, valamint az aktuális árlistákat tartalmazzák. Ezen kívül a Viessmann műszaki szolgálata és innovatív eszközei állnak rendelkezésére, hogy segítsenek Önnek az ügyfelek tanácsadásában. A Viessmann fűtési rendszerkalkulátor például közvetlenül az Ön weboldalára integrálódik, és az Ön által előre beállított adatok alapján automatikusan árajánlatokat készít a potenciális ügyfelek számára. Az ügyféllel való későbbi helyszíni találkozó során Ön egyszerűen csak szükség szerint testre szabja ezt. Az Épületenergetikai gazdaságossági ellenőrzéssel kiszámíthatja az új fűtési rendszer által elérhető potenciális energia- és költségmegtakarítást, ami optimális alapot ad az egyedi ügyfél tanácsadásához.

Tervezés és vásárlás

A Viessmann partnereként számos eszköz áll rendelkezésére az egyes komponensek, valamint a teljes fűtési és szellőztetési rendszerek tervezéséhez. Ezek közé tartoznak például a hőszivattyúk méretezéséhez vagy a szomszédos ingatlanhoz szükséges távolság kiszámításához a zajszint alapján szükséges speciális alkalmazások. A Viessmann PartnerShop bármikor nyitva áll, hogy a tervek gyorsan megvalósíthatók legyenek. Keresse meg a megfelelő alkatrészeket, ellenőrizze azok elérhetőségét és adja le megrendelését online - a számítógépen, az irodában vagy útközben. Az árajánlat-szolgáltatással kapcsolatos link még egyszerűbbé teszi a rendelést. Megbízható logisztikai rendszerünk gyors kiszállítást biztosít.

Telepítés és szerviz

A sikeres ügyfélszolgálatot a mindenkori gyors elérhetőség jellemzi. A Viessmann ViGuide nem csak megkönnyíti Önnek, mint szerelőnek, hogy szolgáltatásait e tekintetben bővítse, hanem értékes időt is megtakaríthat. Ha egy fűtési rendszer rendelkezik átjáróval, és az ügyfél a ViCare alkalmazást használja, akkor a központi vezérlőeszközzel távolról is felügyelheti az összes telepítést, és bizonyos esetekben még azelőtt elháríthatja az esetleges problémákat, mielőtt azok nyilvánvalóvá válnának. A pótalkatrész-alkalmazással egyszerűen, online regisztrálhatja a beszerelt termékeket. Ügyfelei így a garancia meghosszabbításában részesülnek, amely az üzembe helyezéssel egy időben kezdődik.

Átfogó partnerség minden ágazatban

Partnercégeinkkel együtt szeretnénk a jövőt jobbá tenni. Ennek eléréséhez átfogó partnerségre támaszkodunk. Ez magában foglalja a telepítők támogatását is a következő területeken:

Független szakemberek többek között működési elemzéssel és üzletmenedzsmenttel kapcsolatos tanácsokat adnak.

Támogatást nyújtunk vállalkozása ismertté tételében, például a direkt levelezés és az online marketing területén.

Képzést kínálunk értékesítési irodáinkban, valamint széles körű e-learning lehetőségeket.

Támogatjuk Önt az új ügyfelek megszerzésében és a megkeresések kezelésében.

Az olyan rendezvények, mint a Viessmann Roadshow és a kereskedelmi vásárok biztosítják a szoros kapcsolatot a szakmával.

Időt takarít meg az ügyfélszerzésben

Annak érdekében, hogy partnereink a fő üzleti területeikre koncentrálhassanak, támogatást nyújtunk az ügyfélszerzésben. A Viessmann Leads segítségével olyan kapcsolatokat kap, akik valóban érdeklődnek a vásárlás iránt. A ViContact portálon gyorsan és egyszerűen kezelheti őket. Minden befejezett vásárlásért pontokat kap, amelyeket a VPlus partnerprogramunk keretében exkluzív eseményekre és képzésekre válthat be.

(Fotó: © SpeedKingz / Shutterstock.com)

A HVAC-szerelők következő generációjának közös ösztönzése

A Viessmann toborzási kampányt folytat, hogy támogassa VPlus partnereinket a HVAC-ágazatban a megfelelő gyakornokok keresésében. A közösségi média segítségével népszerűsítjük ezt a jövőbe mutató szakmát, és a teamzukunft.de gyakornoki portálon keresztül kapcsolatot teremtünk a szerelők és a fiatalok között.

A Viessmann partnerek információs központja

Viessmann-partnerként a telepítők hozzáférhetnek PartnerPortálunkhoz. Az innovációkat és új fejlesztéseket ott osztjuk meg, és minden szolgáltatást és alkalmazást egyetlen bejelentkezéssel, csomagban teszünk elérhetővé. Itt nyomon követheti a megrendelések státuszát is, és a monitoring funkció keretében az online ügyfélrendszerekkel kapcsolatos információkat is lekérdezheti. Az alábbi videóban Thomas Heim ismerteti a Viessmann-partnerek számára elérhető hubot.

Hogyan válhat Viessmann partnerré

Ha Ön szerelő, és szeretne Viessmann partnerré válni, akkor ezt néhány lépésben online teheti meg:

  1. Küldje el a kitöltött űrlapot online.
  2. Helyi értékesítési irodánk felveszi Önnel a kapcsolatot.
  3. Megkapja a PartnerPortálunkhoz való hozzáférési adatokat.