Legyen Viessmann elektromos kereskedelmi partner most

A villamos energia jelentősége a hőtermelésben egyre nő, és a környezetbarátabb fűtési rendszerekre való áttérés már nem képzelhető el villamos energia nélkül. A Viessmann olyan rendszermegoldásokat kínál ügyfelei számára, amelyek egyszerre előremutatóak és jövőállóak. Legyen Viessmann partner, és használja ki az előnyöket és a különleges eszközöket.

Viessmann rendszermegoldások - közös munka az energiafordulat előmozdításáért

Rendszermegoldásokat kínálunk, komplett telepítéseket, hogy ügyfeleink számára optimális energiaellátást biztosítsunk otthonukban. Termékkínálatunk évek óta túlmutat a klasszikus hőtermelőkön. Rendszermegoldásaink alapját fotovoltaikus rendszereink és energiatároló rendszereink képezik. Ezek nemcsak azt teszik lehetővé, hogy ügyfelei saját maguk termeljenek villamos energiát a tetőn, hanem növelhetik az önfogyasztást és támogathatják a hőszivattyú működését is. Minden elemet gyárilag úgy tervezünk és szerelünk fel, hogy gond nélkül tudjanak együtt működni egy rendszerben. Többek között a villamosenergia- és energiaáramlás is nyomon követhető és beállítható - az optimális energiafelhasználás érdekében.

Vitocharge - egyszerűen tárolja a saját maga által termelt villamos energiát

Különösen a Viessmann Vitocharge energiatároló kínál ügyfeleinek kiváló kapcsolódási pontot az áram, a hő és a mobilitás között. Az Ön ügyfeleinek lehetősége van arra, hogy saját maga termeljen villamos energiát egy Viessmann fotovoltaikus rendszerrel, azt a Vitocharge segítségével tárolja, és például egy Viessmann hőszivattyú működtetésére használja. Egy energiagazdálkodási rendszer van beépítve, hogy mindig szemmel tarthassa a fogyasztást. A Vitocharge és a GridBox az energiagazdálkodási rendszer középpontjában áll.

A Vitocharge 3 az 1-ben termékként kiemelkedik, és egy készülékben egyesíti a fotovoltaikus invertert, az akkumulátor-invertert és a tárolómodulokat. A három komponens egy kompakt beépítési helyre van integrálva, így a Vitocharge helytakarékos. Ez nemcsak az optimális telepítési hely kiválasztását, hanem magát a telepítést is megkönnyíti. A kezelhető súly is előnyös ebből a szempontból. A Vitocharge emellett a feketeindítás (visszaállítás) képességével is kitűnik. Elegendő energia marad a rendszerben ahhoz, hogy áramkimaradás után gond nélkül újraindulhasson. Energiatárolóink előnye továbbá, hogy nincs átalakítási veszteség, amikor az energia az akkumulátoros inverterhez kerül.

Viessmann-partnerként támogatást kap az üzembe helyezéshez és a folyamatos szervizeléshez könnyen használható eszközeink, például a ViGuide és a Service Assistant segítségével.

Viessmann Strom

A Viessmann Strommal minden ügyfelünknek magas kezdeti beruházási összegek nélkül kínálunk rendszermegoldást. Ennek oka, hogy a Viessmann Strom egy bérleti modell. Az igényektől függően egyes komponensek utólagosan felszerelhetők, vagy egy teljes rendszer telepíthető a lakóépület optimális energiaellátásához.

Támogatjuk Önt egy ilyen rendszer megtervezésében és ügyfeleinek tanácsadásában. Ez nemcsak új ügyfeleket hozhat Önnek, hanem hosszú távú - akár 20 évig tartó - ügyfélhűségben is részesülhet. A javítás és karbantartás ugyanis a bérleti díjcsomagban benne van. Mi elintézzük a bürokráciát, és partnerként megszervezzük Önnel a karbantartási munkálatokat. Ezenkívül teljes körű fizetési biztonságot is élvezhet. Ez azt jelenti, hogy Önnek nem lesznek fizetési késedelmei, ha az ügyfél valaha is elmulasztaná a bérleti díj fizetését.

Előnyök az Ön számára, mint Viessmann partner

Partnereinknek többek között sokoldalú, egyéni tanácsadási szolgáltatást kínálunk. Ez a műszaki kérdéseken kívül működési elemzésekre, üzleti menedzsmentre és weboldal-optimalizálásra is kiterjed. Az értékesítéssel, karbantartással és szervizeléssel, valamint a marketingfolyamatokkal kapcsolatban is támogatást kap. A személyes konzultáció mellett pedig képzéseket is tartalmaz.

 • Személyes konzultáció
 • Átfogó értékesítési támogatás
 • Karbantartási és szervizelési támogatás
 • Digitális szolgáltatások és PartnerPortálunk
 • Marketing támogatás
 • Képzések széles választéka
 • Exkluzív gyárlátogatások
 • Gyors alkatrész- és egyedi alkatrészszerviz

Legyen Viessmann partner 3 egyszerű lépésben

 1. Küldje el a kitöltött űrlapot a "Kezdeti kapcsolatfelvétel" alatt.
 2. Az Ön helyi értékesítési irodája felveszi Önnel a kapcsolatot.
 3. Megkapja a PartnerPortálunkhoz szükséges bejelentkezési adatokat.

Eszközeink és szolgáltatásaink: optimálisan a villanyszerelőkre szabva

Mint már említettük, az értékesítéstől az ügyfélszolgálaton át a rendszerkarbantartásig számos folyamatban állunk rendelkezésére. Ha Ön Viessmann partner, akkor ehhez eszközök és szolgáltatások széles választékát kínáljuk Önnek. A következő eszközökhöz férhet hozzá:

 • Függetlenségi kalkulátor: Ez a program feltérképezi az önellátás mértékét, valamint az önfogyasztás javításának lehetőségét, ha különböző áramfejlesztőket akkumulátoros tárolóval kombinálnak.
 • CHP egység tervező: Ezzel a tervezővel feltárhatók a CHP-egységgel együtt elérhető potenciális megtakarítások.
 • PV tervező: A PV tervező támogatja Önt a fotovoltaikus rendszerek tervezésében.
 • PV-kalkulátor: Ezt a kalkulátort könnyen integrálhatja weboldalába.
 • E-tervező: Ezzel az eszközzel néhány lépésben elkészítheti az ügyfél konkrét elképzelései alapján az elrendezési diagramot.

Ezenkívül számos eszköz áll rendelkezésre a hőszivattyúkkal kapcsolatban. Ezek közé tartoznak a következők:

 • Hőszivattyús rendszer méretezési segédlet
 • Szezonális teljesítménytényező kalkulátor
 • Hőszivattyú-hangszámológép
 • Hőszivattyú méretezési kalkulátor

Csökkentse a papírmunkát az Adminprofi segítségével

Az Adminprofi az Ön digitális asszisztense, amely nem csak az illetékes hálózatüzemeltetőknél történő regisztrációról gondoskodik, hanem folyamatosan naprakészen tartja Önt. Ez nemcsak időt takarít meg Önnek, hanem összességében kevesebb papírmunkát is jelent. Ráadásul nagyon egyszerű a használata. Csak néhány általános adatot kell megadni a termékekről. Az igénylés kényelmesen, online is elvégezhető. Az Adminprofi személyes támogatást is nyújt. Így ha bármikor kérdése van, bármikor felveheti vele a kapcsolatot.

Sikeresen megbirkózik az iparági kihívásokkal a VPlus-szal

Viessmann villanyszerelőként Önnek is lehetősége van arra, hogy részt vegyen a VPlus partnerprogramjában. A cél, hogy pontokat gyűjtsön, amikor Viessmann villamossági termékeket értékesít vagy digitális szolgáltatásainkat használja. Ezeket a pontokat beválthatja coachingra, élő szemináriumokra és egyéb, az üzleti élethez kapcsolódó támogatásra. Tudjon meg többet a VPlus partnerprogramról.