Tervezési tervezés és tanácsadás a Viessmann-nal

(Fotó: © djrandco / Shutterstock.com)

Az energiarendszerekre vonatkozó jogszabályi követelmények egyre nőnek, ahogyan azok összetettsége is. Az átfogó tervezés ezért elengedhetetlen az új építési és korszerűsítési projektek zökkenőmentes lebonyolításához. A Viessmann optimális feltételeket teremt a tervezőmérnökök és tanácsadók számára. Műszaki szinten olyan innovatív rendszermegoldások előnyeit élvezhetik, amelyek összetevői optimálisan működnek együtt. Ezen kívül a Viessmannra mindig számíthatnak, mert mindig szakképzett tanácsadással szolgál. A projekt teljes időtartama alatt támogatást nyújtunk - a tervezés kezdetétől a kiválasztott energetikai megoldás üzembe helyezéséig. Kiterjedt szolgáltatási kínálatunk mellett innovatív tervezési eszközöket is használunk.

Egy platform az összes szolgáltatáshoz és eszközhöz

A tervezőmérnököknek és a tanácsadóknak rengeteg feladatuk van. Munkájuk támogatására a Viessmann szolgáltatások és alkalmazások hasonlóan széles skáláját kínálja, amelyeket PartnerPortálunkon keresztül teszünk elérhetővé. Ez a központi információs platform biztosítja a Viessmann szakemberek gyors elérhetőségét, és hozzáférést biztosít a speciális tervezési eszközökhöz. Emellett a PartnerPortálon rendszeresen közzétesszük a termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos híreket. Használatához mindössze egy Viessmann fiókra van szüksége.

Hogyan szerezzen hozzáférést

Viessmann-fiókot a digitális eszközeink kezdőlapjain, valamint az általános regisztrációs oldalon keresztül hozhat létre. A folyamat mindössze néhány lépésből áll:

  1. Töltse ki a regisztrációs űrlapot.
  2. Erősítse meg a felhasználási feltételeket és küldje el az űrlapot.
  3. Állítsa be saját jelszavát.
  4. Fejezze be a regisztrációt a visszaigazoló e-mail elfogadásával.

Ha már létrehozott egy fiókot a ViGuide alkalmazáshoz vagy a Viessmann tanulási térhez, akkor ezeket a szolgáltatásokat ugyanazzal a fiókkal használhatja.

Információk építészek számára

Fotó: © VOJTa Herout / Shutterstock.com

A projekt méretétől függetlenül az építész az első számú kapcsolattartó az ügyfelek számára. Ők felelősek a tervezési, műszaki és ökológiai követelmények teljesítéséért is. Ez egy összetett tevékenységi terület, amelyhez a Viessmann támogatást nyújt. A lakó-, kereskedelmi, ipari és önkormányzati épületek számára személyre szabott rendszermegoldások mellett átfogó tájékoztatást is nyújtunk az építészeknek. Projektrészlegünkben korábban megvalósult projekteket mutatunk be az építész szemszögéből. További gyakorlati példákat talál referencia-adatbázisunkban.

Kapcsolat a tervezőmérnökök számára

A Viessmann értékesítési irodák a szerviz, a tanácsadás és a képzés terén szorosan összekapcsolt hálózatot alkotnak. A tervezőmérnökök számára is ők jelentik az első kapcsolattartási pontot. A helyi értékesítési irodát a keresési funkció segítségével találja meg.