ViPlan - Tanácsadó eszköz a kereskedelmi partnerek számára

Indítsa el a ViPlan-t most!

A lakástulajdonosok most minden eddiginél inkább szakértői tanácsot keresnek, amikor a legköltséghatékonyabb és környezetbarát módon kívánják fűteni lakóhelyüket. Az energiaforrások és rendszerek megfelelő kombinációjának kiválasztása azonban zavaros és időigényes folyamat.

A Viessmann ViPlan (korábban "Systemadvisor") segítségével olyan eszközöket adunk az Ön kezébe, amelyek megkönnyítik és átfogóbbá teszik ezt a tanácsadást. Így végül Ön jobban tudja javasolni a megfelelő, az ügyfelek igényeihez igazított megoldásokat.

A jellemzők

Az integrált jövedelmezőségi összehasonlításnak köszönhetően mindig megtalálja a leggazdaságosabb energiamegoldást ügyfele számára. A háttérben a következő 20 évre vonatkozó összes energiaáramlás kiszámításra kerül egy alapos és valósághű energiaszimuláció segítségével.

Ez lehetővé teszi, hogy átláthatóan összehasonlítsa a korábbi régi rendszert a tervezett megoldással. Így meggyőzheti végfelhasználóját arról, hogy a magasabb beruházás idővel általában megtérül. A legújabb verzióban még egyéni növekedési rátákat is megadhat energiaforrásonként, hogy még személyre szabottabb tanácsokat adhasson.

A ViPlan a végfelhasználó egyedi adatai és az elérni kívánt cél alapján három rendszerjavaslatot javasol, amelyek utólag még egyedileg módosíthatók.

Ez lehetővé teszi, hogy a konzultáció során ideálisan reagáljon a végfelhasználó igényeire. Ezáltal az Ön tanácsadási szolgáltatásainak minősége óriási mértékben megnő.

Az eszköz webes alkalmazásként érhető el, így akár közvetlenül a végfelhasználó otthonában, akár az irodája kényelméből is használhatja.

Követelmények

  • Eszköz (PC, mobil)
  • Webbrowser
  • Viessmann fiók