Impresszum és jogi adatok

Kiadja:  

Viessmann Fűtéstechnika Kft.
Süssen u. 3.
2045 Törökbálint

Telefon: +36 23 334 334
Telefax: +36 23 334 339
E-mail: info@viessmann.hu

A Viessmann weboldalakat a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze. A Viessmann azonban nem tudja garantálni az ott található információk helyességét és pontosságát. Ezért minden kártérítési felelősség kizárt, kivéve, ha azt a Viessmann szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartása okozta.

A Viessmann fenntartja magának a jogot, hogy saját belátása szerint és előzetes értesítés nélkül bármikor megváltoztassa weboldalainak tartalmát.

A Viessmann weboldal más weboldalak linkjeit is tartalmazza. A Viessmann semmilyen felelősséget nem vállal ezen weboldalak adatvédelmi stratégiájáért és tartalmáért.

A személyes adatok csak az ügyfelek által kívánt műveletekhez kerülnek felhasználásra.

Carrier Code of Ethics

Whistleblower rendszer / Carrier Speak Up program

Annak érdekében, hogy értékeinknek megfelelően működjünk, fontos, hogy értesüljünk az esetleges visszaélésekről és véget vethessünk azoknak. Önnek bármikor lehetősége van arra, hogy a Carrier Speak Up Programon és egyéb bejelentési csatornáinkon (telefonon, e-mailben, levélben stb.) keresztül jelentse a szabálytalan viselkedést.

Külön köszönet a shutterstock.com és a stockagency.panthermedia.net oldalaknak a weboldal illusztrálásához szükséges képek és grafikák biztosításáért.