Szisztematikus ipari megoldások

Kérjen ingyenes konzultációt

Viessmann ipari megoldások - gazdaságos gőz-, hő-, villamosenergia- és hűtési energiaellátás

Az ipari alkalmazások hatékony energiarendszerei és erőművei jelentősen hozzájárulnak a szennyezőanyag-kibocsátás és az üzemeltetési költségek csökkentéséhez, és ezáltal versenyelőnyöket teremtenek. Ebben az összefüggésben a Viessmann olyan átfogó rendszermegoldásokat kínál, amelyek biztosítják a gazdaságos gőzellátást akár 70 tonna/óra, hőellátást akár 44 MW, villamos energiát akár 530 kWel és hűtési energiát akár 600 kW-ig. A megoldások egyedileg, az energiatermelés, az ellátási struktúra és a fogyasztás teljes rendszerének értékelésén alapuló integrált energetikai koncepciók alapján készülnek. A potenciál meghatározása, valamint a rendszer összes összetevőjének összehangolása az összes folyamat alapos elemzésén alapul. A Viessmann kínálatát átfogó szolgáltatások egészítik ki, amelyek a tervezéstől az üzembe helyezésig és az azt követő szervizelésig mindent lefednek.

Tudjon meg többet a Viessmann ipari megoldásokkal sikeresen megvalósított projektekről. Használja referenciaprojekt-adatbázisunkat, és szűrjön ipari projektek szerint.

Az ipari folyamatokból származó hidrogén hatékony felhasználása

A megfelelő égőkkel felszerelt Viessmann Vitomax kazánok akár 100 százalékos hidrogénnel való üzemelést is lehetővé tesznek. Ez lehetővé teszi a vegyi folyamatok melléktermékeként keletkező hidrogén felhasználását, és így hozzájárul az általános hatékonyság növeléséhez. Ezzel egyidejűleg az éghajlatkárosító CO2-kibocsátás is csökkenthető.

Termékválaszték

Hatékony megoldások ipari alkalmazásokhoz 44 MW hőig és 70 t gőz/h-ig.