A napenergia-technikusok jövőjének alakítása - az első számú kereskedelmi partnerrel

Fotó: © Studio.51 / Shutterstock.com

Hosszú múltra visszatekintő családi vállalkozásként mindig is kitűntünk a kereskedelemmel való szoros partnerségünkkel. Hiszen értékeink - a fenntarthatóság, a közös alkotás és a jövő generációi számára egy olyan világ megteremtése, amelyben érdemes élni - megvalósítása nem lenne lehetséges a kereskedelmi ágazatban működő partnereink együttműködése nélkül. Ennek a célkitűzésnek köszönhetően a Viessmann 2021-ben sorozatban 16. alkalommal tudta megvédeni az "Első számú kereskedelmi partner" címet. A következő fejezetekben megtudhatja, milyen előnyöket tartogat Önnek vállalati kultúránk, megoldási kínálatunk és szolgáltatásaink, ha Viessmann kereskedelmi partner lesz.

Olyan megoldások, amelyekben a kereskedelmi partnerek megbízhatnak - olyan szolártechnikusok, akikben ügyfeleik megbíznak.

A Viessmann és a kereskedelem közötti aktív partnerség az Ön szolártechnikai vállalatának sikertényezője. Termék- és szolgáltatáskategóriáink a piac legjobbjai közé tartoznak. Ez önmagában még nem garancia a sikerre. Meghallgatni, reagálni partnereink kéréseire, és évről évre elnyerni a bizalmukat termékeink és megoldásaink iránt - ezek a sikeres együttműködés valódi alapjai, és ez így van már 30 éve.

Szolgáltatási körünk a napenergia-technikusok számára - a konzultációtól a hosszú távú támogatásig

A partnerként kínált szolgáltatási spektrumunk a megoldások széles skáláját foglalja magában. Az alábbiakban áttekintést talál azokról a szolgáltatásokról, amelyeket a Viessmann kereskedelmi partnereként a szolártechnika területén igénybe vehet.

Szolgáltatás

Leírás

Személyes konzultáció

Legyen szó működési elemzésről, üzletmenedzsmentről, weboldal-optimalizálásról vagy műszaki kérdésekről - független szakemberek adnak tanácsot és nyújtanak támogatást a különböző területeken.

Alkatrészek és egyedi alkatrészek szervizelése

Megbízható - és mindenekelőtt gyors - logisztikai rendszer az Ön megrendeléseinek feldolgozásához. Ha 18 óráig rendel, akkor a pótalkatrészeket és alkatrészeket már másnap reggel 8, 10 vagy 12 óráig az Ön által választott címre szállítjuk.

Értékesítési támogatás

Belső és külső értékesítési munkatársaink megbízható támogatást nyújtanak Önnek. Ezenkívül számos eszköz áll az Ön rendelkezésére, amelyek segítik az értékesítést, mint például az online rendelési rendszer, az e-árlisták vagy az átfogó értékesítési finanszírozás.

Támogatás a karbantartás és szervizelés terén

Műszaki szervizünk az Ön szakképzett kapcsolattartója az üzembe helyezés, karbantartás, hibaelhárítás, valamint a telepítési és szervizelési utasítások biztosítása terén - igény esetén közvetlenül a helyszínen is.

Digitális szolgáltatások és PartnerPortal

A PartnerPortal a mi információs központunk a minősített kereskedelmi partnerek számára. Itt egy pillantással megtalálja az ügyfélkonzultációkhoz és az ügyfélkérdésekhez szükséges összes információt.

Marketing támogatás

A Viessmann segít Önnek abban, hogy magabiztosan marketingelhesse vállalkozását. Mindent kínálunk, amire szüksége van ahhoz, hogy a régiójában lévő ügyfelei és érdeklődők figyelmét felkeltse a széleskörű termékkínálat - az online marketingtől kezdve a direkt postai küldeményeken át a tetőcsomagtartókig.

Képzések

A Viessmann Akadémia által kínált szemináriumi program rendszeresen tartalmaz termékkel kapcsolatos szemináriumokat, tanfolyamokat és e-learning lehetőségeket. Ez magában foglalja a termékbemutatókat és az üzembe helyezéshez vagy karbantartáshoz szükséges fontos eljárások oktatását.

VPlus program

A VPlus programban való részvétellel a hűséges partnerek exkluzív előnyöket biztosítanak, mivel már ma a holnapra gondolnak. A pontprogram olyan témákkal kapcsolatos megoldásokat díjaz, mint az energetikai átállás, a digitalizáció és a vállalkozói szellem.

Digitális szolgáltatások és PartnerPortál

A PartnerPortálon keresztül számos szolgáltatás érhető el, amelyek tanácsadással és ügyfélkérdésekkel segítik Önt. A számítógéppel segített Schematic Browser vizuálisan segíti az ügyfeleket a Viessmann készülékek használatában, és rendszerpéldákat nyújt. Az adatbázisok, az online rendelési szolgáltatás vagy a komplett épülettervezési megoldások megkönnyítik a tanácsadást. A Viessmannal való partnerség révén további digitális szolgáltatásokat is kaphat. Szolártechnikus partnerként az ajánlatkérő központon keresztül egy teljes projekttervet kap. A telepítés minden szakaszában - a tervezéstől a méretezésen át a kivitelezésig - teljes körű támogatást kap.

 • Az Adminprofi támogatja a hő- és áramtermelő rendszerek hálózati regisztrációját.
 • Gyors PV digitális ellenőrzőlista a PV-rendszerre vonatkozó árajánlat gyors és egyszerű elkészítéséhez
 • Fotovoltaikus tervező a PV-rendszer tervezéséhez
 • Fotovoltaikus kalkulátor a weboldalára történő integráláshoz
 • Különböző egyéb eszközök a napelemes rendszer tervezéséhez és számításához (függetlenségi kalkulátor, a szükséges rögzítések kiszámítása, rendszer-tanácsadás és még sok más).
 • E-Planner elektromos fűtési rendszerek tervezéséhez az ügyfél konkrét elképzelései alapján

Vitocharge energiatároló egység: moduláris fotovoltaikus energiatároló rendszer

Az Ön ügyfelei éppoly különbözőek, mint az energiafogyasztási szokásaik. Éppen ezért a Vitocharge VX3 energiatároló egységünket integrált energiagazdálkodási rendszerrel láttuk el. Ez lehetővé teszi az ügyfelek egyéni fogyasztási szintjének optimális kezelését. A Vitocharge egy egyszerű, tervezhető energiatároló rendszer a PV önellátáshoz a felhasználók számára, amely az alábbi előnyöket kínálja az Ön mint partner számára:

 • 3 az 1-ben megoldás: Fotovoltaikus, akkumulátor és hibrid tárolórendszer egyetlen eszközben.
 • Három tárolókapacitás, kompakt kialakítással
 • Egyszerű telepítés a kezelhető súlynak köszönhetően
 • Rugalmas telepítés - falra vagy padlóra szerelhető
 • Egyszerűsített és gyors üzembe helyezés a ViGuide alkalmazáson keresztül
 • EEBUS-interfész az energiagazdálkodási rendszerek változó integrációjához

A Viessmann Strom szolgáltatásainak használata ügyfelei számára

A Viessmann Strom egy komplett hő- és villamosenergia-termelő rendszer bérlését jelenti ahelyett, hogy megvásárolná azt. A bérleti szolgáltatás moduláris, egyénileg választható, és nemcsak a szükséges komponenseket, hanem az összes szolgáltatást, például a telepítést, karbantartást és javítást is magában foglalja - a teljes, akár 20 éves szerződéses időszakra. Az alábbi lista áttekintést nyújt a Viessmann Strom által kínált szolgáltatásokról.

 • Hálózati regisztráció
 • Teljes körű garancia
 • Biztosítás
 • Karbantartás
 • Javítás

További előnyök részletesen

A Viessmann kereskedelmi partnereként a napenergia-technológia területén Ön egy már évek óta fennálló, egyenlő feltételekkel működő partnerség előnyeit élvezheti. Az itt említett innovációk közül néhányat a kereskedelemmel együttműködve fejlesztettünk ki. A Viessmann azonban mindenekelőtt olyan eszközök és alkalmazások egész sorát kínálja, amelyek pontosan együttműködnek egymással, és a gyakorlatban már bizonyítottak. Mindent egy kézből - egy olyan vállalattól, amely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy átfogó megoldásokat hozzon létre a partnerek és az ügyfelek számára.

 • Kereskedelmi partnerkeresés - A Viessmann ügyfelei a kereskedelmi partnerkeresőn keresztül online találhatják meg Önt, mint partnert.
 • Ön lesz az első, aki a Viessmann legfrissebb hí reit kapja meg a termékekről, a jogszabályi előírásokról és az iparág releváns híreiről.
 • Az Adminprofi segít a hálózat regisztrációjában és projektspecifikus kapcsolási rajzokat biztosít. Egyszerűen csak regisztráljon online, és adjon meg néhány termékadatot - ezután már készen is van, és rengeteg időt takarít meg magának.
 • A PV-kalkulátor lehetővé teszi személyre szabott árajánlatok készítését, automatikusan és másodpercek alatt.
 • A ViGuide szervizalkalmazás a rendszerek gyors és egyszerű üzembe helyezésére szolgál. A ViGuide asztali alkalmazás lehetővé teszi a rendszerek távfelügyeletét egy központi vezérlőeszköz segítségével.
 • A Viessmann új integrált megoldási kínálata a napenergia hasznosításához hozzáadott értékű szolgáltatások, digitális szolgáltatások, platformok közötti kapcsolódási lehetőségek, termékek és rendszerek széles skáláját kínálja.
 • Szerezzen ingyenes és rendkívül ígéretes leadeket vállalkozása számára, és kezelje őket online a ViContact segítségével.