Legyen Viessmann partner

Fotó: © fizkes / Shutterstock.com

Partnerek az elkövetkező generációk számára. Generációk óta szorosan együttműködünk a kereskedelemmel. Így partnereinkkel együtt felelősséget vállalunk a jövő generációiért. Ez a partnerség közel áll a szívünkhöz. Ezért is örülünk annál inkább, hogy a Viessmann 2021-ben a "markt intern" szakkiadó által immár 16. alkalommal kapta meg az "Arany Partnerségi Tanúsítványt (csak németül)". Ezt a különleges partnerséget szeretnénk Önökkel közösen továbbvinni. Mert csak együtt tudunk megbirkózni a jövő kihívásaival. Szeretnénk a villanyszerelőkkel és napelemes szakemberekkel való partnerségünk bővítésére is összpontosítani, mert a klímaberendezések, a napelemes technológia és a villamos energia egyre jobban összenőnek.

Maradjon naprakész a viessmann.live oldalon. Értesüljön partnereink közelgő eseményeiről, új termékeinkről és akcióinkról.

Hogyan válhat Viessmann partnerré

Fotó: © SpeedKingz / Shutterstock.com
  1. Töltse ki és küldje el az "Első kapcsolatfelvétel" űrlapot.
  2. A helyi értékesítési iroda felveszi Önnel a kapcsolatot, és felveszi Önt ügyfélkörünkbe.
  3. Megkapja a PartnerPortál hozzáférési adatait.

Szolgáltatások a Viessmann partnerek számára

Megbízható partnerként a Viessmann számos előnyt kínál a fűtésszerelőknek, a napelemes szakembereknek és a villanyszerelőknek. Használja ki ezeket, és szerezzen döntő versenyelőnyt vállalkozása minden területén!

Személyes konzultáció
Gyors alkatrészek és egyedi alkatrészek szervizelése
Átfogó értékesítési támogatás
Karbantartási és szervizelési támogatás
Digitális szolgáltatások és kereskedelmi partner portál
Marketing támogatás
Képzések széles választéka
Exkluzív gyárlátogatások

Személyes konzultáció

A műszaki kérdéseken kívül független szakemberek segítségével olyan témákban is tanácsot adunk Önnek, mint az operatív elemzés, az üzleti menedzsment és a weboldal-optimalizálás.

Gyors alkatrészek és egyedi alkatrészek szervizelése

Megbízható logisztikai rendszerünk lehetővé teszi, hogy megrendeléseit a lehető leggyorsabban feldolgozzuk. A 18 óráig leadott megrendelések esetén már másnap - kérésre reggel 8, 10 vagy 12 óráig - az Ön által választott címre szállítják az alkatrészeket és részegységeket.

Átfogó értékesítési támogatás

A Viessmann belső és külső értékesítési munkatársai mellett számos eszközzel támogatjuk Önt, mint például az online rendelési rendszer, az e-árlisták és az értékesítés finanszírozása.

Támogatás karbantartás és szervizelés terén

Műszaki szolgálatunk az Ön mellett áll, ha üzembe helyezésről, karbantartásról vagy hibaelhárításról van szó. Kínálatunk magában foglalja a 24 órás segélyszolgálatot, a helyszíni műszaki szervizt, valamint a telepítési és szervizelési utasítások biztosítását.

Hozzáférés a digitális szolgáltatásokhoz és a kereskedelmi partnerportálhoz

Legyen szó CAD-sémaböngészőkről, adatbázisokról, online rendelési szolgáltatásokról vagy teljes körű épülettervezési megoldásokról, a kereskedelmi partnerportálon minden hasznos információt megtalál, ami a tanácsadáshoz és az ügyfélkérdésekhez szükséges.

Marketing támogatás

Hívja fel ügyfelei és az érdeklődők figyelmét az Ön területén működő vállalkozására és a Viessmann fejlett fűtéstechnológiájára. Legyen szó tetőállványokról, direkt levelezésről vagy online marketingről: támogatjuk Önt vállalkozása megismertetésében.

Képzések széles választéka

A Viessmann rendszeresen kínál termékkel kapcsolatos szemináriumokat, tanfolyamokat és e-learning lehetőségeket. Ezek közé tartoznak a termékbemutatók és az üzembe helyezéshez vagy karbantartáshoz szükséges fontos eljárások megtanítása.

Exkluzív gyárlátogatások

A Viessmann Akadémia által kínált szemináriumokon kívül Önnek lehetősége van betekintést nyerni gyárainkba, és élőben megtapasztalni egy kazán összeállítását a cég székhelyén, Allendorfban (Eder), Németországban.

Az all-inclusive támogatási csomag partnereink számára

A Viessmann a partnerei átfogó támogatására összpontosít. A videó egy fiktív fűtésszerelő segítségével mutatja be, hogy ez mit jelent.

Partnerség a hatékony rendszermegoldásokért

Hatékony rendszermegoldásokat kínálunk az optimális energiaellátás érdekében. Ezek közé tartozik a fűtési és hűtési technológia mellett a naphő- és a fotovoltaikus technológia is. Az egyes komponenseket úgy terveztük, hogy zökkenőmentesen működjenek együtt. Digitális szolgáltatásainkat és értéknövelt szolgáltatásainkat is összehangoljuk megoldásainkkal. Ezek mind Önnek, mind ügyfeleinek új lehetőségeket és további kényelmet kínálnak.

Innovatív megoldások számos alkalmazási területre

A Viessmann átfogó választéka személyre szabott megoldásokat kínál hatékony rendszerekkel és 1 és 120 000 kilowatt közötti teljesítménnyel minden alkalmazási területre és minden energiaforráshoz. Tudjon meg többet a rendszermegoldásokról ügyfelei számára.