Karrier

A Viessmann lehetőségeket kínál Önnek. Éljen velük! Örülünk, ha munkatársaink között üdvözölhetjük.

Üdvözöljük a Viessmann-nál

A kiemelkedő termékfejlesztések és problémamegoldások sokaságával a Viessmann a technológiai fejlődés meghatározó szereplőjévé és ösztönzőjévé vált a fűtés üzletágon belül. Fejlesztéseink a fűtéstechnika mérföldköveinek számítanak.

A fenntarthatóság mellett elkötelezett, vezető fűtéstechnikai vállalatként olyan innovatív termékeket kínálunk ügyfeleinknek, amelyeket a csúcsminőség, az energiahatékonyság és a környezeti fenntarthatóság, valamint a hosszú élettartam meggyőző megoldásokká tesznek. Már évtizedek óta gyártunk hőszivattyúkat és szolárrendszereket, valamint kiemelkedően alacsony károsanyag-kibocsátású olaj-, gázüzemű és újratermelődő nyersanyagokat hasznosító fűtőrendszereket. Ugyanakkor nem elégedünk meg az elért eredményekkel. Új dolgokat akarunk teremteni, és a jövőben is mértékadó szerepet szeretnénk betölteni. Erre irányulnak kutatásaink és fejlesztéseink.

Családi vállalatként hosszú távra tervezett és világosan megfogalmazott vállalati stratégiát követünk. Elkötelezettek vagyunk a szociális és társadalmi felelősségvállalás mellett. Munkatársaink ügyfél-orientált és a világra nyitott módon gondolkodnak és tevékenykednek. Bizalom, megbízhatóság és rugalmasság jellemzi a közös munkát. Ezek jegyében támogatjuk egyéni képességeik és tehetségük kibontakoztatását, illetve céljaik elérését.

A Viessmann lehetőségeket nyújt Önnek. Éljen velük! Örülünk, ha munkatársaink között üdvözölhetjük.