Kérjen szakértői konzultációt - gyorsan és kötelezettség nélkül

Kérdés egy meglévő rendszerrel kapcsolatban

Építkezésen dolgozik, és szüksége van egy jó tervre az új fűtési rendszeréhez? Lehet, hogy régi fűtési rendszere hibás vagy olyannyira nem hatékony, hogy fűtési költségei évek óta az egekbe szöknek? Vagy talán fűtéstechnikai támogatásra van szüksége a következő nagyobb projektjéhez? Legyen szó új építésről vagy korszerűsítésről, együtt megtaláljuk az Ön számára megfelelő új fűtési rendszert.

Hogyan kérhet konzultációt egy Viessmann partnertől?

Egy csere, korszerűsítés vagy új épület építése előtt bizonyára számos kérdés merül fel Önben, mint például: Melyik fűtési rendszer legyen az? A modern kondenzációs technológia például a klasszikus tüzelőanyagokkal, olajjal vagy gázzal működik. Ha viszont szeretne átállni a megújuló energiákra, akkor a hőszivattyú jó választás, mivel ingyenes környezeti energiát használ. "Az intelligens hőszivattyú" című oldalunkon részletes információkat talál a hőszivattyúkról.

Ezen kívül más kérdésekre is választ kaphat: Milyen a fűtési szokása és az épület fűtési igénye? Van elegendő hely a tüzelőanyag tárolására? És egyáltalán milyen pénzügyi források állnak rendelkezésére? De nem kell egyedül megválaszolnia ezeket és más kérdéseket. Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot egy hitelesített Viessmann partnerrel, aki egy ingyenes konzultációt kínál Önnek.

6 egyszerű lépés a szakértői konzultációhoz

  • Töltse ki a rövid űrlapot.
  • A Viessmann képviselője e-mailben vagy telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljük kérését, és szükség esetén kiegészítse az információkat.
  • A Viessmann továbbítja kérését egy hitelesített Viessmann partnerhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez az évszaktól és a rendelési helyzettől függően kicsit több időt vehet igénybe.
  • A Viessmann partner elérhetőségét e-mailben kapja meg. Kérjük, lépjen vele proaktívan kapcsolatba, és egyeztessen vele konzultációs időpontot.
  • Az Ön szakképzett partnere a helyszínen megvizsgálja a körülményeket, és egyénileg ad tanácsot az Ön számára megfelelő Viessmann termékekről.

Hogyan támogatja Önt a Viessmann szakértői tanácsadással

Ezen a ponton mi, a Viessmann közvetítőként járunk el Ön és tanúsított partnereink között. Ezek független cégek, ezért maguk felelősek azért, hogy felvegyék Önnel a kapcsolatot.

Természetesen mi elkísérjük Önt, és szükség esetén partnereink szakértői tanácsaival támogatjuk. E-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megtudjuk, áll-e már kapcsolatban valamelyik szakosodott céggel, kapott-e már ajánlatot, és van-e szüksége további támogatásra tőlünk. Rövid visszajelzései révén naprakészek maradunk, és a lehető legjobb támogatást nyújtjuk Önnek.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy szakosodott partnereink jelenleg nagyon elfoglaltak, és előfordulhat, hogy késedelmesen lépnek kapcsolatba Önnel. Ezért kérjük, hogy proaktívan lépjen kapcsolatba szakosodott partnerével. Az elérhetőségeket e-mailben kapja meg tőlünk.

A késedelem jelenleg a termékeink szállítási idejére is vonatkozik. Ellátási szűk keresztmetszetek miatt a kiválasztott termékek szállítási ideje jelenleg hosszabb lehet a szokásosnál. Megértését kérjük, és ha további kérdései vannak, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben.

Új fűtési rendszer vásárlása - íme, így járjon el

Kérjen szakértői konzultációt a kereskedelmi, ipari vagy önkormányzati szektorban

Ahhoz, hogy hosszú távon a lehető legjobb eredményt érjük el, nem csak a kereskedelmi, ipari vagy önkormányzati épületek megfelelő energiarendszerét kell figyelembe venni - a teljes projekt tervezését, megvalósítását és támogatását is személyre szabottan kell kialakítani. Kérjen díjmentes szakértői konzultációt, és mi támogatjuk Önt az új fűtési rendszer vagy a megfelelő rendszermegoldás felé vezető úton. Ehhez válassza ki az űrlapon a megfelelő lehetőségeket, és mi azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket.