Ipari kazánok melegvíz és gőz előállítására

Kérjen ingyenes konzultációt

Az ipar és a helyi hatóságok által alkalmazott energiatermelő rendszerekkel szemben alapvető követelmény a hatékony és tiszta energiaellátás, valamint a nagyfokú üzembiztonság és megbízhatóság.

A Viessmann, a hatékony energiarendszerek technológiai úttörője. A megfelelő komponenseket és rendszereket minden egyes ügyfél számára egy kézből fejlesztik ki, és átfogó szolgáltatási kínálattal bővítik.

A Viessmann ipari/üzemi kazánok kialakításuknak és konfigurációjuknak köszönhetően ideálisak az ügyfelek egyedi igényeinek kielégítésére az alkalmazások széles skáláján. A kazánok számos tervezési részlete és a kereskedelmi, valamint ipari kazánok építésében szerzett sokéves tapasztalat biztosítja a magas minőséget, sőt a nagyfokú üzembiztonságot és a hosszú élettartamot. Az energiatakarékos és tiszta energiaellátás, valamint a nagyfokú üzembiztonság és rendelkezésre állás alapvető követelmény az ipari, kereskedelmi és önkormányzati energiatermelő rendszerekkel szemben.

  

Ipari/üzemi kazánokkal foglalkozó csapatunk szakértői és helyi partnereik,Közösen dolgoznak ki egy gazdaságos és jövőorientált megoldást az Ön egyéni tervei alapján. A nyomástartó berendezésekről szóló irányelvnek és az országspecifikus előírásoknak megfelelő tervezés minden egyes berendezés esetében figyelembe veszi az összes követelményt és biztonsági előírást. A kezdeti koncepciótól az üzembe helyezésig és azon túl a mi szolgáltatásunkkal az Ön számára.

Akár 100 százalékos hidrogén

A vegyi műveletek során, például a klórgyártás és más ipari folyamatok során a hidrogéngáz nagy részét nem használják fel, és az a légkörbe kerül. A Vitomax kazánok, amelyek megfelelő égővel 100 százalékos hidrogénnel is működhetnek, költséghatékony és hatékony megoldást kínálnak.

A hidrogén használata jelentősen csökkenti a CO₂-kibocsátást. A hidrogén elégetésekor a hagyományos földgázhoz képest jellemzően magasabb NOx-kibocsátás a műszaki szakértelemnek és a Vitomax konfigurációjának köszönhetően a földgázéhoz hasonló szintre csökken. Ez azt jelenti, hogy még a törvényi előírások alatti alacsony NOx-értékek is lehetségesek, és biztosítják a rendszerét a jövőbeli kibocsátási szigorításokhoz.

A Viessmann ipari/kereskedelmi kazántechnológia tökéletesen összehangolt rendszertervezést jelent

Ez magában foglalja a következőket:

  • Vezérlő- és felügyeleti rendszerek
  • Műszer- és irányítástechnika
  • Szivattyúk és szelepek
  • Tüzelőberendezések tüzelőanyag-ellátással
  • Nyomásfenntartó rendszerek
  • Vízkezelés
  • Tápvíztartály termikus légtelenítéssel
  • Csővezetékek és füstgázrendszerek
  • Hővisszanyerő rendszerek
  • Vízelemzés

Ipari kazánok termékpalettája

Ipari/kereskedelmi kazánok 44 MW hőig, 70 t/h gőzig

A Viessmann átfogó kínálatában alacsony és nagynyomású gőzkazánok 31,5 t/h-ig, forróvízkazánok 22 MW-ig, hulladékhő kazánok és elektromos kazánok gőz- és forróvíztermelésre.