Vitovolt 300

Fotovoltaikus modulok

Egyedi házak és lakóházak tetejére, valamint kereskedelmi és ipari létesítményekre való felszereléshez.

Akár 25 év teljesítménygarancia
Gyors telepítés
Hozzáillő rendszerelemek kaphatók
Nagy teljesítményű értékek

Az Ön helyi Viessmann kereskedelmi partnere személyre szabott tanácsadással áll a rendelkezésére.

Keressen kereskedelmi partnert most
Akár 25 év teljesítménygarancia

A Viessmann fotovoltaikus moduljain

Akár 15 év termékgarancia

Viessmann-tól

Hozzáillő rendszerelemek kaphatók

Mint például alépítmények, csatlakozó kábelek, inverterek és energiatároló egységek.

Megoldások az önfogyasztáshoz

Az energia tárolása és a közcélú hálózatba történő exportálása mellett

Gyors telepítés

Plug-in megoldások az elektromos csatlakozásokhoz

Magas minőségbiztosítás

IEC, EEC 89/392 és II. védelmi osztály szerinti tanúsítás

Vitovolt 300 fotovoltaikus modulok

Vitovolt 300 fotovoltaikus modulok

A Vitovolt 300 termékcsalád magas teljesítményű és meggyőző modulhatásfokkal rendelkező monokristályos modulokat tartalmaz. A Vitovolt 300 fotovoltaikus modulok magas teljesítményértékekkel és kompromisszumok nélküli minőséggel, valamint a Viessmann átfogó termék- és teljesítménygaranciájával rendelkeznek. Ezenkívül minden modult mindig csak pozitív teljesítménytűréssel szállítunk.

A megújuló energiarendszerek egyre szélesebb körű elterjedésével, egyre nagyobb a hajlandóság a saját villamosenergia-termelésre. A nagy teljesítményű fotovoltaikus rendszerek most lehetőséget kínálnak az ingyenes napenergia nyereséges felhasználására. A fotovoltaikus modulok telepítésével a felhasználók a környezet iránti felelősségteljes hozzáállásukról tesznek tanúbizonyságot, és a CO2-kibocsátás csökkentésével aktívan hozzájárulnak az éghajlat védelméhez.

Mivel az energiaköltségek folyamatosan emelkednek, a fotovoltaikus rendszer segít a felhasználóknak pénzt megtakarítani, és csökkenti az áramszolgáltatóktól való függőségüket. A megtermelt energiát a helyszínen lehet felhasználni, ideiglenesen tárolni vagy a közhálózatba exportálni. A törvényes betáplálási díjaknak vagy az önfogyasztás révén elért megtakarításoknak köszönhetően a beruházás rövid időn belül megtérül.

A Vitovolt 300 modulok különleges jellemzői

A Vitovolt 300 modulok kialakításuk és méreteik alapján különböztethetők meg. Egyes modulok fekete eloxált kerettel, nagyon sötét monokristályos cellákkal és fekete Tedlar-fóliával rendelkeznek. Az eredmény, egy egyedi kialakítás a vonzó napenergia-architektúra és a maximális teljesítmény az optimális hozam érdekében.

Átfogó minőségbiztosítási folyamat biztosítja, hogy a Vitovolt 300-as sorozatú fotovoltaikus modulokkal szemben támasztott magas követelmények mindenkor teljesüljenek. A Vitovolt 300 modulok gyártásának minden szakaszát gondosan ellenőrzik, kezdve a beszállítóinktól megkövetelt átfogó kereskedelmi és műszaki képesítésekkel. Nem csak az első gyártási sorozatnál - minden egyes gyártási fázist a helyszínen ellenőriznek, és csak akkor hagyják jóvá, ha a Viessmann széleskörű specifikációs kritériumai teljesülnek. A beérkező áruk raktári ellenőrzése biztosítja, hogy a Vitovolt 300 fotovoltaikus modulok minősége a szállítás során is megmaradjon.

A kapcsolt hő- és villamosenergia-termelés és a fotovoltaikus rendszerek annyi energiát képesek előállítani egy családi ház számára, amennyit egy négyfős család egy év alatt felhasznál. A Vitocharge energiatároló rendszerek ideális kiegészítői az energiarendszernek. Lehetővé teszik, hogy az energiát pontosan akkor szolgáltassa, amikor arra szükség van.

Ezáltal megoldhatóvá válik a hatékony, decentralizált energiaellátás nagyfokú helyszíni fogyasztással és önellátással. A Viessmann az egyetlen gyártó, amely az összes terméket egyetlen forrásból szállítja, így a felhasználók hatékonyan és gazdaságosan használhatják fel a megtermelt energiát. Ezáltal a felhasználó függetlenné válik a közüzemi villamosenergia-hálózattól.

Helyszíni felhasználásra szánt, saját termelésű energia

A csökkenő betáplálási tarifák miatt manapság a saját termelésű napenergia önfogyasztása az előnyben részesített lehetőség. A kilowattóránkénti villamosenergia-költségek általában jóval magasabbak, mint a hálózatba exportált napenergia ugyanazon kilowattórájának betáplálási díja. A megtermelt fotovoltaikus energiát először a helyszínen fogyasztják el vagy ideiglenesen tárolják, és csak a felesleges villamos energiát exportálják a hálózatba.

Németországban ezt a megújuló energiaforrásokról szóló törvény (EEG) szabályozza, amely kimondja, hogy az áramszolgáltatók kötelesek a helyben el nem fogyasztott villamos energiát átvenni és a hálózatukba betáplálni. A fotovoltaikus rendszereknek tehát számos előnye van:

  • Környezetvédelem - a fotovoltaikus rendszerek csökkentik a károsanyag-kibocsátás okozta károkat és védik a természeti erőforrásokat.
  • Azingatlan értékének növekedése - vonzóbbá teszik az Ön ingatlanát, és növelik annak értékét.
  • Költségek - a napenergia helyben történő előállítása manapság lényegesen olcsóbb, mint a háztartási áramnak a hálózatból történő vételezése.
A képen egy napelemes rendszer látható, fekete színű PV-modulokkal; teljesítménye 395 Wp-ig terjed.

Fotovoltaika - a napenergia hatékony önfogyasztása

Az önfogyasztás pénzügyi előnyökkel jár, mivel a helyben termelt napenergia olcsóbb, mint a hálózatból származó áram. A tökéletesen illeszkedő komponenseket tartalmazó, optimalizált rendszerkoncepció biztosítja ezt a magas szintű önfogyasztást.

Elektromos autó otthoni töltése: minden, amit tudni kell!

Ismerje meg a belső pályát: gyakorlatilag minden (újonnan épített vagy korszerűsített) ház képes zöld áramot termelni a lakók és az elektromos autó számára: napelemekkel, üzemanyagcellával, energiatárolóval és a megfelelő technológiával a lehető legnagyobb mértékben csökkenthetők az áram- és benzinköltségek. Andreas Czylwick, az áram- és fűtési rendszerek szakértője elmagyarázza, hogyan működik ez, és hogyan térül meg.

A termék részletei

Alkalmazási terület

Lakóépületek, kereskedelmi vállalkozások, ipar, önkormányzati épületek | új építésű és korszerűsítési projektek

További jellemzők

Biztosított befektetés a Viessmann meghosszabbított, akár 15 éves termékgaranciájával és 25 éves teljesítménygaranciájával.

Termék keresztmetszete
A szilíciumcella felépítése