Gazdaságos energiarendszerek a szálloda- és vendéglátóipar számára

Kérjen ingyenes konzultációt
A Hotel Sonne 108-as szobája

Nagy fűtési kényelmet keres vendégei számára, a lehető legalacsonyabb energiaköltségek mellett? Használja ki az energiarendszerek vezető nemzetközi gyártójának műszaki innovációját. És a szállodákban telepített számos rendszer tapasztalatából.

Megtaláljuk a megfelelő fűtést az Ön szállodájához

Ellenőrizzük az energiaigényét, és megmutatjuk a különböző módokat, hogy hatékonyan és fenntarthatóan használja fel a felhasznált energiát. Így vendégei jól érzik magukat - és Ön valódi költségelőnyre tesz szert a konkurenciával szemben.

Optimális energiafogyasztás szállodájában az átfogó megoldásoknak köszönhetően

Nem mindig egy adott fűtési rendszer az optimális megoldás. A szállodaipar követelményei ehhez túlságosan változatosak és összetettek. Jó, ha olyan partnert tudhat maga mellett, aki valóban átfogó szolgáltató a hőellátás terén. A megfelelő kombinációval gyakran még jobb energiamérleg érhető el.

A testre szabott tervezési koncepciók csökkentik az energiaköltségeket

A szállodák hő- és energiaellátása különleges követelményeket támaszt a technológiával szemben. A szélsőséges csúcsterhelések és az egész évben magas hő- és villamosenergia-igény ugyanolyan magas energiaköltségeket eredményeznek. Megfelelően megtervezett és ügyesen kombinált, személyre szabott koncepcióink csökkentik ezeket a költségeket. Mert fejlett fűtési rendszereink csak két irányt ismernek: kényelem felfelé, költségek lefelé!

A vendégek éjjel-nappal megbízható hő- és használati melegvíz-ellátást várnak el. Az optimális energiagazdálkodás ezért elengedhetetlen, ha kordában akarja tartani a költségeket. A Viessmann integrált megoldási kínálatával egyedülálló választékot és kombinációs lehetőségeket kínál minden energiaforrás és fogyasztási szint számára. Ennek eredményeképpen olyan úttörő, nagy hatékonyságú energiarendszerek jönnek létre, amelyek nemcsak a tüzelőanyagok költségoptimalizált felhasználását, hanem a lehető legnagyobb ellátásbiztonságot is biztosítják.

Rendszerekben gondolkodva - így jönnek létre holisztikus, jövőbiztos energiakoncepciók.

Egyszerre termel áramot és hőt, hasznosítja a hulladékhőt, fűt és hűt egyetlen rendszerrel - a Viessmann mindig képet kap a teljes energetikai helyzetről a helyszínen. Így tudunk egyénre szabott, az energia- és környezeti egyensúly szempontjából példaértékű megoldásokat kínálni.

A Viessmann fűtési rendszerek kényelmesen, tableten vagy PC-n keresztül vezérelhetők

A hatékony energiagazdálkodáshoz az egyszerű kezelhetőség is hozzátartozik. A kommunikációs képességgel rendelkező Vitotronic vezérlőrendszer egy elektronikus irányítási rendszer a fűtési rendszer gazdaságos és megbízható üzemeltetéséhez. A Viessmann-nak köszönhetően mindent kézben tarthat.

Az Ön előnyei a Viessmann személyre szabott fűtési rendszerével

Személyre szabott koncepció az Ön szállodájának hőigényéhez: Vitobloc 200_EM-401 CHP egység
  • Nagyfokú üzembiztonság: Minden alkatrész optimálisan illeszkedik egymáshoz a hosszú távú, megbízható működés érdekében.
  • Energiahatékonyság: költségcsökkentés a felhasznált energia jobb kihasználása révén.
  • Kiegészítő hűtési funkció: természetes hűtés hőszivattyúval a tökéletes szobaklíma érdekében minden évszakban
  • Önálló áramellátás: a villamosenergia-költségek gazdaságos optimalizálása érdekében
  • Javított életciklus-értékelés:CO2-csökkentés mint versenyelőny

A megfelelő partnerrel az oldaladon sok mindent megkönnyíthetsz.

Ellenőrizzük az energiaigényét, és megmutatjuk a különböző módokat, hogyan használhatja fel hatékonyan, fenntarthatóan és jövőbiztosan az energiát - ahogyan csak egy igazán átfogó szolgáltató tudja. Ezt követően olyan partnert ajánlunk, aki tökéletesen megfelel Önnek. Egy igazi szakembert, aki ismeri a vendéglátóipar követelményeit, és aki széles körű tapasztalattal rendelkezik az Ön által igényelt hőellátás terén.

Vegye tehát igénybe ingyenes szaktanácsadásunkat.

  1. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen időpontot szállodaipari szakembereink egyikével.
  2. Elmegyünk Önhöz, és időt szánunk arra, hogy elemezzük jelenlegi helyzetét, valamint a hő- és energiaigényével kapcsolatos követelményeket.
  3. Megmutatjuk, hol és hogyan javítható a rendszere, milyen megtakarítási lehetőségei vannak, és hogyan nézhet ki egy jövőbiztos megoldás.
  4. Megtaláljuk az Ön számára megfelelő partnert, aki szakszerűen elvégzi a korszerűsítést, és megbízható és költségtudatos támogatást nyújt Önnek.

Hotel Parador, Alcalá de Henares, Spanyolország: a történelmi báj találkozik a modern szállodai kényelemmel.

A spanyol Parador Hotelek olyan elegáns szálláshelyek, amelyek általában nem csak történelmi jelentőségű helyeken találhatók, hanem gyakran maguk is történelmi épületekben vannak elhelyezve. Erre kiváló példa a spanyolországi Alcalá de Henaresben található Parador Hotel. Itt két Vitocrossal 300 gázkondenzációs kazán gondoskodik a hatékony fűtésről. A használati meleg vizet 80 darab Vitosol 200-TM vákuumcsöves kollektor biztosítja, csúcsidőben pedig egy Vitoplex 300 alacsony hőmérsékletű kazán.

Az ideális hely a kikapcsolódásra és pihenésre: Lagorai Alpine Resort & Spa, Olaszország.

A Lagorai Alpine Resort & Spa egy eldugott helyen, a Cavalese közelében fekvő Fiemme-völgyre néz. Itt nem nehéz otthonosan és a természettel harmóniában érezni magunkat. Ezt garantálja a Vitoflex 300-RF fafűtéses kazán is, amely kellemes, meghitt meleget biztosít a szobákban és a fürdőben. A teljesen automatikus, forgótüzelésű fafűtő kazán teljesítménye 400 kilowatt, és pellettel, faforgáccsal vagy faforgáccsal is táplálható.

Hotel Edelweiß, Tel Dél-Tirolban, Olaszországban: teljes figyelem a részletekre és luxus otthoni kényelem a nyugodt nyaraláshoz.

A családi vállalkozásban működő Alphotel Edelweißben egy Vitoplex 300 alacsony hőmérsékletű kazán látja el fűtési energiával és használati melegvízzel az 54 prémium kategóriás szobát és a wellness-oázist, valamint a fedett medencét.

Hotel Pegasos, Kemer, Törökország: több mint 700 szobás, kellemes úszó- és wellnesslétesítmény.

Mi lenne egy üdülőhotel medence nélkül, és egy török szálloda hammam nélkül? A Vitorond 200 alacsony hőmérsékletű öntöttvas kazán megbízhatóan látja el a szállodakomplexumot a szükséges fűtési energiával.

Victor's Residenz-Hotel, Saarbrüücken, Németország: Francia báj és német otthonosság találkozása.

A melegvíz-ellátáshoz összesen 45 nagy teljesítményű Vitosol lapkollektor ideális kiegészítője a két gázkondenzációs kazánból álló fűtési rendszernek.