ViCare alkalmazás

Fűtésvezérlés az alkalmazáson keresztül

Irányítsa Viessmann fűtési rendszerét az interneten keresztül. Spóroljon időt és energiát.

Melegség és megnyugtatás
Költségmegtakarítás, ha nem otthon tartózkodik
Közvetlen kapcsolat a fűtésszerelőhöz
Intuitív működés okostelefonon keresztül
Garancia kiterjesztése 5 évre
Megtakarítás az intelligens alkatrészek révén

Az Ön helyi Viessmann kereskedelmi partnere személyre szabott tanácsadással áll a rendelkezésére.

Keressen kereskedelmi partnert most


Távolról vezérelheti fűtését a Viessmann ViCare alkalmazással

A Viessmann ViCare alkalmazás új lehetőségeket kínál fűtési rendszere interneten keresztüli vezérlésére. A ViCare alkalmazás grafikus felületének kialakítása egyszerű maradt, lehetővé téve a fűtési rendszer teljesen intuitív kezelését. Ez nagyobb kényelmet és biztonságot jelent, valamint lehetővé teszi az energiatakarékossági lehetőségek kihasználását, valamint otthona szén-dioxid-kibocsátásának csökkentését.

Videó a ViCare alkalmazásról

A ViCare alkalmazás áttekintést nyújt a fűtési rendszer aktuális állapotáról, ez megnyugtatja Önt, és segít a tervezésben. Például az igényeinek megfelelően különböző kapcsolási időket programozhat be minden napra. Az alkalmazással aktiválhatja a Comfort üzemmódot, más néven Party üzemmódot is. Ez meghosszabbítja a fűtési időt, például ha olyan vacsorapartit tervez, amely a szokásos lefekvési időn túl is tart. Aztán ott van a takarékos üzemmód gyorsválasztási lehetősége, ezzel csökkentheti a szobahőmérsékletet, ha napközben nem tartózkodik otthon. Hosszú, forró fürdőt szeretne venni? Csak aktiválja a "Forró vizet akarok" funkciót.

A ViCare alkalmazás letöltése

A ViCare alkalmazás webképes Viessmann fűtési rendszerrel vagy a Vitoconnect kommunikációs modullal együtt használható, amit a fűtésszerelőjétől szerezhet be. Itt letöltheti a ViCare alkalmazást:

Milyen funkciókat kínál az alkalmazás?

A ViCare alkalmazással kezelheti és felügyelheti fűtési rendszerét. Akár három fűtőkör vezérlésére is képes. Ezt teszi lehetővé az alkalmazás*:

A teljes rendszer állapotának áttekintése egy pillanat allatt, illetve valós időben
Előnyös hőmérséklet állítható be fűtési körökhöz vagy egyes helyiségekhez
A fűtés és a használati melegvíz kapcsolási idejének beállítása, mindössze néhány lépésben a fűtési időasszisztenssel
A kívánt használati melegvíz-hőmérséklet beállítása
A gáz- és villamosenergia-fogyasztás, valamint a napenergia hozamának megjelenítése
Az aktuális külső hőmérséklet megjelenítése
Mutatja az elmúlt napok hőmérsékletét
A ViCare Smart Climate készülékek lehetővé teszik az egyes radiátorok vagy padlófűtési rendszerek hőmérsékletének szabályozását.
A földrajzi kerítés (opcionális) lehetővé teszi az automatikus, helyfüggő vezérlést.
A szobahőmérséklet szabályozása Alexa hangalapú asszisztenssel
* Felhívjuk figyelmét, hogy a ViCare szolgáltatásai és funkciói a Viessmann készülék típusától függnek, és nem minden esetben és nem minden rendszerben támogatottak.

A hangutasítások megkönnyítik a fűtési rendszer vezérlését

Különösen kényelmes: Könnyen vezérelheti a funkciókat hanggal, a ViCare ugyanis támogatja az Alexa hangalapú asszisztenst. Abban az esetben, ha el van foglalva a keze, vagy éppen egy izgalmas filmet néz, és az okostelefonja ki van kapcsolva, egyszerűen csak mondja meg, milyen kényelmet szeretne.

A ViCare alkalmazással a következő előnyöket élvezheti

  • Zöld(a kiindulás) - egy pillanat alatt láthatja, hogy minden rendben van-e.
  • Tájékoztatás a folyamatban lévő szolgáltatásról
  • Közvetlen hozzáférés az elmentett vállalkozó címéhez
  • A fűtési rendszer egyszerű, kényelmes működtetése
  • Rögzíti a napi rutinját és automatikusan energiaköltségeket takarít meg
  • Állítsa be az alapfunkciókat okostelefonján egy gombnyomással
  • Egyszerűen adja meg a vállalkozó elérhetőségét
  • Gyors és hatékony segítségnyújtás - a vállalkozó minden fontos információval rendelkezik
  • Mindenre kiterjedő gondtalan biztonsági és karbantartási csomag

ViCare Smart Climate megoldások

A Viessmann ViCare Smart Climate megoldásai a legújabb generációs készülékek a kényelmes egyedi helyiségszabályozáshoz. Az olyan komponensek, mint a radiátor- és padlófűtés-termosztátok lehetővé teszik a fűtési rendszer még pontosabb szabályozását, és segítenek energiaköltségeket megtakarítani. A ViCare komponensek kezelése nagyon egyszerű. A telepítést követően a ViCare alkalmazással minden helyiségben beállítható a megfelelő hőmérséklet. Ez Viessmann fűtési rendszer nélkül is működik. A kompatibilitással kapcsolatos részletes információkért kérjük, forduljon kereskedelmi partneréhez.

Felül: Automatikus hidronikus kiegyenlítés

Ha a fűtési rendszer nincs optimálisan beállítva, a hő egyenetlenül oszlik el az épületben, ez a kényelem befolyásolása mellett, a fűtési rendszer hatékonyságát is irányítja. A hidronikus kiegyenlítés segíthet, ez a folyamat, amelyet általában kézzel végez a fűtési rendszer telepítője, akár 15 százalékkal növeli az energiahatékonyságot. A ViCare segítségével még könnyebben kihasználhatja ezt a potenciált. Ha az összes hagyományos radiátor- és padlótermosztátot ViCare-termosztátokra cseréli, és azokat a hőtermelőhöz csatlakoztatja, teljesen automatikus kiegyenlítésre van lehetőség. Mivel nincs szükség előre beállítható termosztátokra, a hidronikus kiegyenlítés, a korszerűsítési projektek során is lehetséges.

Videó a hidraulikus kiegyensúlyozásról

A ViCare alkalmazás telepítése

Ha új, beépített WiFi-vel (One Base) rendelkező Viessmann fűtési rendszerrel rendelkezik, letöltheti a ViCare alkalmazást, és közvetlenül csatlakoztathatja a fűtőberendezéshez. Az alkalmazás lépésről lépésre végigvezeti Önt a fiók beállításának folyamatán. A régebbi fűtési rendszerek is működhetnek a Vitoconnect-tel. Az interfész biztonságosan összekapcsolja fűtési rendszerét a Viessmann felhővel, így azt a ViCare-en keresztül vezérelheti iOS vagy Android okostelefonjával vagy táblagépével.

Töltse le a ViCare alkalmazást akár most

Szeretné könnyebben szabályozni fűtési rendszerét, és szeretné kihasználni az átfogó megtakarítási lehetőségeket? Töltse le a ViCare alkalmazást, és csatlakoztassa azt Viessmann fűtési rendszeréhez vagy intelligens ViCare-összetevőihez. Az alkalmazást itt töltheti le, és kipróbálhatja a demóverziót: