Innovatív hűtési megoldások

A Viessmann Csoport az innovatív hűtési megoldások egyik vezető gyártója Európában. A termékportfólióba központi hűtéssel rendelkező hűtő- és mélyhűtőpultok, továbbá csatlakoztatásra készen szállított kivitelek, párologtatók, kombinált berendezések, hűtőcellák, hűtő- és mélyhűtőberendezések, valamint tartozékok, emellett a szereléssel és a karbantartással kapcsolatos szolgáltatások tartoznak. A termékek és szolgáltatások széles körű választéka rendkívül hatékony hűtési megoldásokat és kiterjedt partnerhálózatot foglal magába.

Az ügyfelek számára központi kapcsolattartó áll rendelkezésre az értékesítés, a marketing és a szolgáltatások témakörében. A németországi (korábban Viessmann Hűtéstechnika, a hűtőterek európai piacvezetője) és a finnországi (Norpe, a hűtési megoldások skandináv piacvezetője) gyártási hely kiváló minőségű, hőmérséklet-vezérlésű hűtőtereket és hűtőpultokat állít elő, valamint nagy szaktudást biztosít az ipari hűtés területén. A két vállalat hosszú évek alatt összegyűjtött tapasztalatainak összekapcsolása azt az előnyt nyújtja az ügyfeleknek, hogy átfogó hűtési megoldásokat kapnak egyetlen szállítótól.

A Viessmann intelligens, az élelmiszerek új értékesítési lehetőségeit biztosító megoldásokat kínál a kereskedelem számára. A siker tényezői közé az életciklusköltségek csökkentése, a kellemes vásárlási élmény és az ügyfelek egyedi koncepciójához való igazodás tartoznak.

Alacsony életciklusköltségek

A Viessmann átfogóan végigkíséri termékei életciklusát a gyártástól a napi üzemeltetésen, a szerviz- és karbantartási munkákon keresztül egészen az újrahasznosításig és a hulladékként történő kezelésig. Az ügyfelek alacsony életciklusköltségekkel járó megoldásokat kapnak, amelyek hasznára válnak a következő generációknak is.

Kellemes instore-élmény

Az ügyfelek üzleti igényeinek megértése/figyelembe vétele, valamint a széles körű piaci ismeretek lehetővé teszik, hogy segítsünk a kereskedőknek a kellemes vásárlási élmény létrehozásában. A Viessmann hűtőpult ideális az élelmiszer vonzó kihelyezésére és így a forgalom növelésére. Ügyfeleinkkel együtt olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyeket kereskedők és fogyasztók egyaránt használhatnak.

Egyedülálló kereskedelmi koncepciók

A Viessmann hűtési megoldásai rugalmasak és képesek igazodni bármilyen üzleti/vállalkozói igényhez. Az egyedülálló kereskedelmi koncepciók és az új értékesítési lehetőségek megvalósítása érdekében valamennyi termék hozzáigazítható ügyfeleink egyedi igényeihez.


Hűtéstechnikai megoldások ipari és kereskedelmi alkalmazásokhoz

  • Hűtőpultok
  • Hűtő- és mélyhűtőcellák
  • Hűtőberendezések
  • Polcrendszerek és tartozékok

Részletes információkért, kérjük, kattintson az alábbi linkre:

> Viessmann hűtési rendszerekViessmann_Kuehlsysteme_GmbH.jpg

Németországi gyártás

A a bajorországi Hof-ban található Viessmann Kühlsysteme GmbH az ipari hőmérsékletvezérelt hűtőtermek és hűtési aggregátorok vezető európai gyártója. Közel 500 dolgozójával csúschatékony és magas műszaki színvonalú termékeket állít elő az élelmiszeripar és vendéglátás területére.

Finnországi gyártás

A Viessmann Csoporthoz tartozó Norpe Oy-t 1953-ban Finnországban alapították. A vállalat az innovatív kereskedelmi hűtési megoldásairól ismert, mint a központi hűtésű hűtő- és mélyhűtő pultok és szekrények, csatlakozásra kész önálló hűtők. A porvoo-i központunkban több, mint 300 hűtési szakértőt alkalmazunk.

Norpe_Porvoo.jpg