A márkaértékek

Már 1966-ban olyan értékeket fogalmaztunk meg vállalati alapelveinkben, amelyek kisebb módosítások után még ma is irányadók az önmegfogalmazásunk számára. Összességében megrajzolja piaci jelenlétünk karakterisztikus profilját. Részleteiben leírja azt a szellemet, légkört és viselkedésmódot, amelyből kirajzolódik vállalati kultúránk, másfelől az ebből adódó specifikus teljesítményigényt.

Druck

Innováció

Üzletágunk technológiai fejlődésének meghatározó szereplője és ösztönzője vagyunk. Mindig is olyan kimagasló termékeket és termékmegoldásokat fejlesztettünk ki, amelyek a fűtéstechnika mérföldkövei lettek. A jövőben is hozzájárulunk a műszaki fejlődés irányának meghatározásához.

Druck

Csúcsminőség

Csúcsminőséget kínálunk, és a vállalat minden szintjén a tökéletességre törekszünk. Tevékenységünk mottója: „Semmi sem olyan jó, hogy ne lehetne javítani rajta“. Termékeink könnyen kezelhetőek, hosszú élettartamúak és a megfelelnek a jövő kihívásainak.

Druck

Komplett termékkínálat

A nemzetközi piacok különleges követelményeinek megfelelően a fűtés- és klímatechnika minden energiahordozója és minden alkalmazási területe számára egyedi rendszermegoldásokat, valamint széles körű szolgáltatásokat kínálunk. Termékeink energiatakarékosak és óvják a környezetet.

Druck

Hatékonyság

Csak a valóban szükséges struktúrák és folyamatok felhasználásával tevékenykedünk, és nagy súlyt helyezünk a lehető legnagyobb anyag-, munka- és energiahatékonyságra. Ezáltal nemcsak tevékenységünk gazdaságosságát, hanem a korlátozottan rendelkezésre álló természetes erőforrások megóvását is biztosítjuk.

Druck

Fenntarthatóság

Tudatában vagyunk gazdasági, környezeti és szociális felelősségünknek. Ügyelünk arra, hogy minden termékünk illeszkedjen a környezeti fenntarthatóság szempontjaihoz, és támogatjuk a megújuló energiák alkalmazását. Célunk a klíma védelme és a természetes életfeltételek fenntartása. Támogatjuk a gazdaságot, a művészetet és a kultúrát mint a társadalom fontos értékeit.

Druck

Megbízhatóság

Független családi vállalat és megbízható üzleti partner vagyunk. Ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal partneri és korrekt együttműködést folytatunk, amelynek célja mindkét fél sikere. A vállalaton belül tudatában vagyunk az emberi értékeknek, és nyílt, bizalmon alapuló kommunikációt folytatunk. A teljesíteni tudó és akaró munkatársaknak előmeneteli lehetőségeket biztosítunk.