Vitodens 100-W/111-W

Kondenzációs fali gázkazán

Vitodens 100-W kondenzációs fali gázkazán (fűtő és kombi kivitel) és Vitodens 111-W kazán beépített HMV tároló-töltő rendszerrel.

Névleges fűtési teljesítmény: 32 kW-ig
Vonzó ár/érték arány
Egyszerű és intuitív működés
H₂-ready 20 %
Nagyon vonzó ár/érték arány

A már megszokott, megbízható Viessmann termékminőséggel: Made in Germany

Tartós és hatékony

A saválló nemesacél Inox-Radial hőcserélőnek köszönhetően.

MatriX-Plus égő

Lambda Pro Plus égésszabályozás tartósan magas hatásfokkal és alacsony károsanyag kibocsátással.

Egyszerű és intuitív működés

7-szegmenses LCD-kijelzővel és érintőgombokkal; vagy akár mobiltelefonról is vezérelhető.

Beépített WiFi kapcsolat

Még magasabb komfort, energiamegtakarítás és megbízhatóság a ViCare mobilalkalmazással.

Akár 20 %-os hidrogéntartalmú földgázzal is

Akár 20 %-os hidrogéntartalmú földgázra is bevizsgált és tanúsított.

A Vitodens 100-W/111-W intelligens hőközpont a legmagasabb igényeknek is megfelel.

Vitodens 100-W/111-W: kiemelkedő ár/érték arányú fali gázkazán lakásokhoz és családi házakhoz.

Kompakt és hatékony kondenzációs fali gázkazánok vonzó áron.

A fali kazánok gyártásában sokéves tapasztalattal rendelkező nagy sorozatú gyártóként tudjuk, mi számít. A Viessmann termékek minőségében megbízhat, és ezalól a vonzó árú Vitodens 100-W és Vitodens 111-W (beépített 46 literes rozsdamentes acél HMV tárolóval) sem kivétel. A Viessmann fali gázkazánok innovatív technológiájukról és teljesítményükről ismertek, ahogy híresen megbízhatóak, illetve tartósak is.

Az igény esetén hozzá rendelhető gyári szerelvényeknek köszönhetően ez a kondenzációs fali gázkazán család rendkívül kompakt, és akár kis fali mélyedésekbe is beépíthető. Nincs szükség oldalsó szerviztávolság tartására, mivel minden csatlakozó és alkatrész könnyen, elölről hozzáférhető. A Vitodens fali kazánok   ideálisak lakások vagy családi házak korszerűsítéséhez is.

Már a jövőre felkészülten..

Rendelkezésre áll a technológia, amely lehetővé teszi a földgáz/hidrogén keverékek használatát az épületek fűtésére, mára már több ezer esetben kipróbált a piacon. A legújabb Vitodens 100 kazáncsalád, akár már ma is 20 százalék hidrogénnel kevert füldgázzal üzemeltethetők. Azok a ház- és lakástulajdonosok, akik ezeket a modern és kompakt fali készülékeket választják, ideálisan felkészültek a jövőre. Tudjon meg többet a hidrogénnel való klímasemleges fűtésről.

A Vitodens 100-W és a Vitodens 111-W különleges tulajdonságai

A MatriX-Plus gázégő: a fűtési rendszer szíve

A MatriX-Plus gázégő előnyei közé tartozik a hatékony és csendes működés, valamint az alacsony károsanyag-kibocsátás. A speciális rozsdamentes acél MatriX-felület ellenáll a magas hőmérsékletnek, ami megbízható teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít.

Egy másik technikai újítás a Lambda Pro nevű, teljesen automatikus égésszabályozás, ami folyamatosan alkalmazkodik minden gáztípushoz, ezzel biztosítva az állandó tiszta és hatékony égést.

MatriX-Plus gázégő

Inox-Radial hőcserélő saválló nemesacélból: hatékony és tartós

A Vitodens 100-W/111-W kazánok szívét a saválló nemesacél Inox-Radial hőcserélő alkotja, ami különösen hatékonyan alakítja át az eltüzelt gázt fűtési energiává, ami biztosítja a kazán tartósságát és megbízhatóságát.

Inox-Radial hőcserélő saválló nemesacélból

Egyértelmű és intuitív vezérlés

Egyszerű kezelés a 7 szegmenses kijelzővel

Az új Viessmann One Base platform 7 szegmenses kijelzővel ellátott LCD képernyője diszkrét "fekete panel" megjelenésű, egyszerű és könnyen érthető kezelhetőségéről ismert. Direkt fűtőkörrel és/vagy keverőszeleppel ellátott fűtőkörrel rendelkező fűtési rendszerek szabályozására alkalmas.

LCD képernyő 7 szegmenses kijelzővel

Energiatakarékosság, kényelem és biztonság a ViCare mobilalkalmazással

Az új Viessmann One Base platformú Vitodens beépített WiFi interfésszel rendelkezik, ami igény esetén közvetlenül csatlakoztatja a fűtési rendszert az internethez. A fűtési rendszer kezelése nagyon egyszerű és intuitív a ViCare mobilalkalmazással. Nem csak a Viessmann többi digitális szolgáltatása nyitható meg, hanem a helyi szervizessel is közvetlen kapcsolat tartható ezen keresztül.

Opcióként (felár ellenében) a ViCare képes az okostelefon GPS funkcióját is használni annak megállapítására, hogy a felhasználó milyen messze van a fűtési rendszerétől. Ennél a funkciónál be lehet állítani, hogy ha a családtagok egy általuk megadott távolságra kerülnek a fűtési rendszertől, akkor az csökkentett hőmérsékletű üzemmódra váltson.  

ViCare klímaszenzorral a még jobb komfortért és a magasabb hatásfokért

A fűtési rendszer szabályozását, egy vezetéknélkülni ViCare helyiség hőmérséklet érzékelővel is bővítheti, ami mint egy szobatermosztát, átveszi a fűtés vezérlését. Két változat érhető el belőle: egy ki/be kapcsolós, és egy modulációs. A ViCare klímaszenzor egy gombelemmel működik, aminek az élettartama bő egy év. Az elemes működésnek köszönhetően nincs szükség vezetékelésre, ami megkönnyíti az utólagos elhelyezését.

ViCare klímaszenzor

A termék részletei

Névleges teljesítmény [kW]

3,2 - 32 kW (fűtő: 11, 19, 25, 32 kW; kombi: 19, 25, 32 kW)

Szabványos szezonális hatásfok (DIN szerint)

98 % (Hs)

Energiahatékonysági osztály

A (fűtés)

Tüzelőanyag

Földgáz, LPG, max. 20%-os hidrogén keverék

Alkalmazási terület

családi házak, sorházak, lakások, új építéshez és korszerűsítéshez

Szabályozás, kezelőfelület

Egyszerű és intuitív kezelés a 7 szegmens kijelzővel és érintőgombokkal ellátott LCD képernyőn, a készüléken vagy mobil eszközön a ViCare alkalmazással. Internet képes, a beépített WiFi interfésznek köszönhetően, nagyobb kényelem, az energiatakarékosság és a ViCare által biztosított biztonság érdekében.

Használati melegvíz termelés

A Vitodens 111-W kazán beépített 46 literes nemesacél tároló-töltő rendszerű HMV tárolóval rendelkezik. A Vitodens 100-W fűtő kiviteléhez a Viessmann széles Vitocell tárolóprogrammja áll rendelkezésre. A Vitodens 100-W kombi kivitel beépített átfolyós melegvíz készítéssel rendelkezik.

További jellemzők

MatriX-Plus gázégő Lambda Pro égésszabályozással a tartósan magas hatásfok és tiszta égés érdekében. Tanúsítva a földgáz akár 20 %-os hidrogéntartalmára.

A kazán felépítése