Vitoligno 300-P: mércét állít a pelletkazánok között


Szembetűnő előnyök

  • Legjobb energiakihasználás minden teljesítménytartományban
  • Automatikus hamueltávolítás az égéstérből
  • 100% visszaégés-biztonság
  • Automatikus és energiatakarékos begyújtás
  • Digitális szabályozás menüvezérelt szöveges kijelzővel és automatikus működésellenőrzéssel, valamint szolár- és puffertöltés-szabályozással


Biztonságos, hatékony, nagy teljesítményű

A Vitoligno 300-P kitűnő hatékonysága és nagy üzembiztonsága mindenkit meggyőz. A Viessmann 4 ... 48 kW-os teljesítménytartománnyal megfelelő megoldást kínál, bármilyen hőszükségletről legyen is szó.

A Vitoligno 300-P kezelése rendkívül egyszerű és kényelmessé teszi a pellettel történő fűtést. Gyakorlatilag minden automatizálva van – az adagolástól a tisztításig.

Kényelmes automatikus funkciók

A fapellet kevés hamu visszamaradásával ég el – a Vitoligno 300-P még erről is gondoskodik. Naponta legalább egyszer automatikusan megtisztításra kerülnek az égéstérben levő fűtőfelületek. Ez garantálja a kevés veszteséget és megfelelő tüzelőanyag-hasznosítást.

A két zárható hamudoboz kiürítése csaknem por keletkezése nélkül történik.

Szaktanácsadás

Viessmann Partner az Ön közelében

Vegye igénybe partnereink ingyenes-, kötelezettség nélküli- és egyéni tanácsadását.


Termékmetszet

Áttekintés

Teljesítmény
18, 24, 32, 40 és 48 kW
Hatásfok
akár 95%
Tüzelőanyag
icon-biomasse.png
Fapellet
Alkalmazási terület
icon-wohngebaeude.png
Családi ház, nagyobb lakóüépület, új építés és korszerűsítés
Kezelés
Digitális szabályozó, menüvezérelt szöveges kijelzővel és automatikus működésellenőrzéssel, valamint szolár- és puffertöltés-szabályozással
Melegvíz készítés
Külön melegvíz tárolóval
További jellemzők
Automatikus hamueltávolítás | Nemesacél lamellás rostély | Nagy üzembiztonság és a hosszú tisztítási intervallumok
Vitoligno-300-P-Schnitt.png

warmwasserspeicher.jpg

Összehangolva: rendszertechnika

„Az egész többet jelent, mint a részeinek összességét.“ A Viessmann ennek az alapelvnek megfelelően nem csak a Viessmann minőségre, megbízhatóságra és hatékonyságra vonatkozó előírásait teljesítő egyes fűtésrészegységeket kínál. Valamennyi termék betagolódik egy összehangolt, komplett rendszerbe, amelyben az összes alkatrész pontosan illeszkedik egymáshoz. Csak a rendszerbe integrált részegységek tökéletes együttműködése bontakoztatja ki az innovatív csúcstechnika egész teljesítménypotenciálját.

A Viessmann rendszertechnika magában foglal mindent, ami a megbízható és gazdaságos fűtéshez szükséges. A vezeték nélküli távvezérlővel működő Vitotronic szabályozót, éppúgy, mint a nagyteljesítményű, a legmagasabb fokú melegvízkomfortot biztosító Vitocell melegvíztárolót, továbbá a kiváló minőségű, költségkímélő fűtésrásegítést biztosító, napenergiával működő rendszereket.