Vitodens 111-F

Gáz kondenzációs tároló kombi kazán

A hatékony gázkondenzációs technológia és a magas használati melegvíz-kényelem intelligens, vonzó árú kombinációja.

Névleges fűtési teljesítmény: 32 kW-ig
Használati melegvíz tároló: 130 liter
Vonzó ár/teljesítmény arány
H₂ kész 20 %
Nagyon vonzó ár/teljesítmény arány

Megbízható Viessmann termékminőséggel

Tartós és hatékony

Az Inox-Radial hőcserélőnek köszönhetően

MatriX-Plus égő

Lambda Pro Plus égésvezérlővel a tartósan magas hatásfok és tiszta égés érdekében

Egyszerű és intuitív működés

7-szegmenses LCD-képernyőn és érintőgombokon keresztül; alternatívaként mobileszközön keresztül.

Webképes a beépített WiFi interfészen keresztül

Még több kényelem, energiamegtakarítás és biztonság a ViCare-rel

20 %-os hidrogéntartalmú földgáz

20 %-os hidrogéntartalomra tanúsított földgáz

Vitodens 111-F vonzó kialakítású Vitopearlwhite színben

Helytakarékos, kondenzációs gázüzemű tárolós kombi kazánok, amelyek magas használati melegvíz-kényelmet biztosítanak különböző vízminőségek esetén.

A Vitodens 111-F intelligens módon ötvözi a hatékony, vonzó árú gázkondenzációs technológiát a magas használati melegvíz-kényelemmel, valamint egyszerűen kezelhető, tartós és digitális. A Vitodens 111-F gázkondenzációs tárolós kombi kazánt kifejezetten a fűtési rendszerek korszerűsítésére és a régebbi, hagyományos, palack alatti gázkazánok kiváltására tervezték. A Vitodens 111-F a változó fordulatszámú, nagy hatékonyságú szivattyúval nagyon kevés energiát fogyaszt és rendkívül csendes. A fejlett energiaközpont megfelel a hatékony hőellátás legmagasabb követelményeinek. A zománcozott 100 literes töltőtartályával vagy 130 literes, belső indirekt tekercseléssel ellátott használati melegvíz-tárolójával pedig a Vitodens 111-F nagyfokú használati melegvíz-kényelmet biztosít egyetlen kompakt készülékben.

Felkészülve a jövőre

A technológia, amely lehetővé teszi a földgáz/hidrogén keverékek használatát az épületek fűtésére, már rendelkezésre áll, és több ezer esetben már a piacon van. A legújabb Vitodens 100 generációs gázkondenzációs kazánok elvileg már ma is 20 százalékos hidrogénnel üzemeltethetők. Azok a ház- és lakástulajdonosok, akik ezeket a modern, falra szerelhető és kompakt készülékeket választják, így ideálisan felkészültek a jövőre. Tudjon meg többet a hidrogénnel való klímasemleges fűtésről.

A Vitodens 111-F különleges jellemzői

A MatriX-Plus égő: a fűtési rendszer szíve

A MatriX-Plus égő előnyei közé tartozik a hatékony működés, a csendes működés és az alacsony károsanyag-kibocsátás. A speciális rozsdamentes acél MatriX felület ellenáll a magas hőmérsékletnek, ami megbízható teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít. A teljesen automatikus Lambda Pro égésszabályozó pedig automatikusan alkalmazkodik minden gáztípushoz és füstgázrendszerhez, és folyamatosan tiszta és hatékony égést biztosít.

MatriX-Plus égő

Inox-Radial rozsdamentes acél: hatékony és tartós

A rozsdamentes acél mindent megváltoztat. A korrózióálló rozsdamentes acél Inox-Radial hőcserélő a Vitodens 111-F szívét alkotja. Nagyon hatékonyan alakítja át a felhasznált energiát hővé. Emellett a rendkívül tartós, kiváló minőségű rozsdamentes acél biztosítja a megbízhatóságot.

Inox-Radial hőcserélő rozsdamentes acélból

Egyértelmű és intuitív vezérlés

Egyszerű kezelés 7 szegmenses kijelzővel

Az új Viessmann One Base platform 7 szegmenses kijelzővel ellátott LCD képernyője diszkrét "fekete panel" vizuális kialakítással rendelkezik, és egyszerű, könnyen érthető kezelhetőségéről ismert. Közvetlen fűtőkörrel és/vagy keverővel ellátott fűtőkörrel rendelkező fűtési rendszerek kényelmes vezérlésére használható.

LCD képernyő 7 szegmens kijelzővel

Energiatakarékosság, kényelem és biztonság a ViCare-rel

Az új Viessmann One Base platformmal ellátott Vitodens integrált WiFi interfésszel rendelkezik. Ez szükség esetén közvetlenül csatlakoztatja a fűtési rendszert az internethez. A fűtési rendszer kezelése nagyon egyszerű és intuitív a ViCare alkalmazással. Ez határozza meg a digitális szolgáltatások irányát, és közvetlen kapcsolatban áll a helyi fűtésszerelővel.

Opcióként (felár ellenében) a ViCare képes az okostelefon GPS funkcióját használni annak megállapítására, hogy a felhasználó milyen messze van a fűtési rendszertől. A megadott távolságok túllépése esetén a helyiség hőmérséklete automatikusan csökken.

ViCare termosztát a nagyobb kényelem és hatékonyság érdekében

A rendszert digitális ViCare termosztáttal is bővítheti, hogy még nagyobb kényelmet és hatékonyságot élvezhessen.

ViCare termosztátok a kényelmes egyedi szobaszabályozáshoz

A termék részletei

Teljesítmény kW-ban

3,2 és 32 kW között

Szabványos szezonális hatásfok [DIN szerint]

98 % (Hs) [bruttó cv]

Energiahatékonysági osztály

A

Üzemanyag

Földgáz, LPG, 20 %-os hidrogén keverék

Alkalmazási terület

Önálló/sorházak, lakások, új építésű és korszerűsítési projektekhez

Művelet

Egyszerű és intuitív kezelés 7 szegmens kijelzővel és érintőgombokkal ellátott LCD képernyőn keresztül; vagy mobil eszközön keresztül. Webképes a beépített WiFi interfésznek köszönhetően a nagyobb kényelem, az energiatakarékosság és a ViCare biztonság érdekében.

Használati melegvíz-fűtés

Zománcozott 100 literes töltőtárolóval (B1TF típus) vagy 130 literes melegvíz-tárolóval belső indirekt tekercselővel (B1SF típus).

További jellemzők

MatriX-Plus égő Lambda Pro égésszabályozóval a tartósan magas hatásfok és tiszta égés érdekében. Tanúsítva a földgáz 20 %-os hidrogéntartalmára.

Vitodens 111-F (B1TF típus) termék keresztmetszete
Vitodens 111-F (B1SF típus) termék keresztmetszete