ViCare Plus & Savings Assistant energia- és fűtési költségmegtakarítás

(Fotó: © Soloviova Liudmyla / Shutterstock.com)

Mivel az energiaárak mindenhol az egekbe szöknek a lakástulajdonosok számára, a fűtési költségek csökkentése sokak számára még fontosabbá vált. Szerencsére a ViCare Plus számos módon segít a Viessmann ügyfeleinek abban, hogy növeljék otthonuk hatékonyságát, és hogy ezekben a nehéz időkben pénzt takarítsanak meg a számlákon. Mostantól "Megtakarítási asszisztens" néven egy előfizetéses szolgáltatáscsomagot kínálunk, amelynek célja, hogy segítsen a ViCare felhasználóknak energiát és fűtési költségeket megtakarítani. Tudjon meg többet az alábbiakban.

Videó a ViCare Plusról

Élvezze a következő előnyöket

Egyszerűség

Könnyen beállítható és vezérelhető

Automatikus

Számos funkció a háttérben működik

Gazdaságos

Csökkenti az energiafogyasztást és a költségeket

Biztonságos

A legmagasabb szintű adatvédelem

Intelligens éghajlat

Működik a ViCare komponensekkel

Család és barátok

Fűtési rendszer vezérlése több számlán keresztül

Teljesen automatikusan megtakarítja a fűtési költségeket, amikor senki sincs otthon.

A ViCare Comfort & Savings rendszerrel a fűtési rendszer kapcsolási ideje és működése menet közben szinte szükségtelenné válik. A ViCare az okostelefon geofencing* funkcióját használja arra, hogy érzékelje, ha mindenki elhagyta a lakást, majd automatikusan energiát takarít meg. Terjessze ki a vezérlést a ház minden tagjára a "Barátok és családtagok" funkcióval.

* Nem működik hőszivattyúk vagy Ecotronic készülékek esetén. Kérjük, ellenőrizze a ViCare alkalmazásban az aktuális terméktámogatási információkat.

Fejlett energiajelentések

A különféle részletes jelentések jobb betekintést nyújtanak abba, hogy mit használ, és előrejelzéseket adnak arról, hogy mennyi energiát használhat fel az elkövetkező időszakban. Egy elemző műszerfal segítségével könnyen navigálhat az Ön által preferált jelentések között. A szerkeszthető opciók lehetővé teszik a jelentések testreszabását és a különböző időszakok összehasonlítását. A ViCare Smart Climate eszközök tulajdonosai még több jelentéshez férhetnek hozzá.

Hőgörbe optimalizáló

Sok fűtési rendszer feleslegesen pazarolja az energiát, mert a gyárból való kilépéskor beállított beállítások maradnak, és nem az Ön otthonának igényeihez igazodnak. Interaktív eszközünkkel könnyedén beállíthatja rendszere hőgörbéjét. A hőgörbe optimalizálása segít a lehető legnagyobb komfortot biztosítani, miközben minimalizálja az energiafogyasztást.

A ViCare Smart Climate jellemzői

Egyedülálló, szabadalmaztatott algoritmus a Viessmann fűtési rendszer vásárlói számára a ViCare Smart Climate megoldással, amely intelligensen optimalizálja az energiafelhasználást. Úgy működik, mint a Viessmann okosotthon-megoldás "agya", hogy pénzt takarítson meg Önnek azáltal, hogy a lehető legnagyobb komfortot biztosítja, csak a szükséges energiamennyiség felhasználásával.

ViCare Smart Climate készülékeink, például radiátor- és padlófűtés-termosztátjaink a legmagasabb minőségben készülnek, és úgy terveztük őket, hogy zökkenőmentesen működjenek együtt az Ön Viessmann fűtési rendszerével. A Takarékossági asszisztenssel kombinálva kibővítheti a lehetőségeket és csökkentheti az energiafogyasztást.

Töltse le az alkalmazást most és próbálja ki a demót!