Használja ki optimálisan a ViCare-t és csökkentse az energiafogyasztást

(Fotó: © fizkes / Shutterstock.com)

Segítsen a környezetnek és takarítson meg energiaköltségeket egyszerre - a ViCare-rel

Mindannyian tehetünk valamit energiafogyasztásunk és szénlábnyomunk csökkentése érdekében. A legegyszerűbb módja természetesen a fűtés leállítása. A szobahőmérséklet mindössze 1 fokkal való csökkentése például 6 %-kal csökkenti az energiafogyasztást. Az ingyenes ViCare alkalmazással rendelkező Viessmann fűtési rendszerek tulajdonosai azonban még több megtakarítási lehetőséget kínálnak.

Az Ön ViCare csapata
Mert #WeCare

HASZNÁLJA KI A LEGJOBBAN A VICARE ALKALMAZÁST

A ViCare beállításainak optimalizálása

VICARE ALKATRÉSZEK

Emelje az energiahatékonyságot a következő szintre

A ViCare ökoszisztémában még több megtakarítási lehetőség áll rendelkezésére:

A ViCare egyedi helyiségvezérlő termékcsaládunk Smart Home komponensei még nagyobb kontrollt biztosítanak Önnek az energiafogyasztás felett. Ha otthonának egyes helyiségeit ViCare-eszközökkel szereli fel, akkor az energiafogyasztás csökkentése érdekében egyénileg állíthatja be a hőmérsékletet, vagy akár ki is kapcsolhatja egy adott helyiség fűtését. A fűtésszerelője kiegyensúlyozhatja és optimalizálhatja a rendszert a nagyobb megtakarítások elérése érdekében.

VICARE PLUS

Most még több kényelemmel és megtakarítással.

ViCare Plus csomagunk gondoskodik az energiatakarékosságról az Ön számára. Többek között tartalmazza a geofencing funkciót, amely segít Önnek automatikusan csökkenteni az energiafogyasztást. Ez a funkció érzékeli, ha senki sincs otthon, ennek megfelelően csökkenti a hőmérsékletet, majd visszatéréskor ismét a kívánt komfortfokozatra emeli. A funkció alkalmazáson belüli vásárlásként érhető el iOS vagy Android készüléken.

(Fotó: © Monkey Business Images / Shutterstock.com)

Tudjon meg még többet a Smart Home megoldásról

Ha többet szeretne megtudni a ViCare-ről és a Viessmann Smart Home megoldásairól, beszéljen még ma az Ön által preferált fűtésszerelővel, és töltse le a ViCare alkalmazást.