Vitovolt 200 - minőségi napelemek, megbízható forrásból


Szembetűnő előnyök

  • Minőségi napelemek
  • 5 év forgalmazói termékjótállás 
  • 10 év gyártói termékszavatosság
  • 25 év gyártói teljesítménygarancia (min 80%)


A termékről

A Vitovolt 200 napelemek a piacon található legjobb minőségű napelemek közé tartoznak. Több típusban, méretben és teljesítményben kínáljuk. Minden igényre létezik megoldás.

A polikristályos változatok a legelterjedtebbek, mert kedvező áruk mellett egész évben kiegyensúlyozott áramtermelést biztosítanak. Az előállításukhoz kevesebb energiafelhasználás szükséges, ezért ökológiailag is kedvező termékek. A jelenlegi világpiacot jelenleg jellemzően a polikristályos modulok határozzák meg.

A legtisztább szilíciumból készített monokristályos modulok képviselik a legmagasabb műszaki szinvonalat és hatásfokot. Különösen a nyári melegebb időszakban teljesítenek jobban. Ez a típus a legmegbízhatóbb: hosszútávon a monokristályos moduloknál várható a legkevesebb teljesítménycsökkenés (degradáció).

Megbízható forrásból

A Vitovolt 200 temékcsoportban található napelemeket a Viessmann a legjobb napelem gyártókkal gyártatja. Csak olyan modulok kerülhetnek piacra Viessmann név alatt, amelyek megfelelnek a legszigorúbb műszaki és gyártási követelményeknek, és az előállításuk környezetkíméló módon történik.

De ez önmagában nem elég. Mivel a napelem hosszútávon megtérülő beruházás, ezért fontos, hogy csak megfelelő biztosítékokkal rendelkező forrásból származó termékek kerüljenek beépítésre. 

A Viessmann név garancia, ezért csak olyan, megbízható forrásból származó, minőségi termékre kerülhet a cég logója, amely megfelel cégünk szigorú előírásainak és irányelveinek.

Termékgarancia

A Viessmann Vitovolt 200 modulokra a magyarországi képviseletünk 5 év teljeskörű termékjótálást vállal. A napelem gyártója ezen felül 10 év termékszavatosságot vállal, valamint 25 éves teljesítménygaranciát (min 80%-os teljesítményre). A különböző típusú modulok teljesítménygaranciája eltérő, a műszaki adatlapok ehhez kellő információt nyújtanak.

Szaktanácsadás

Viessmann Partner az Ön közelében

Vegye igénybe partnereink ingyenes-, kötelezettség nélküli- és egyéni tanácsadását.


Druck

A napenergiával termelt áram hatékony felhasználása

Jelenleg a magyarországi elszámolás az Európai Unióban egyedülállóan kedvező: a hálózatba táplált áramot a szolgáltató méri, majd éves elszámolás keretén belül levonja a fogyasztásból. A szabályozás célja, hogy éves szinten mindenki a tényleges fogyasztás erejéig tápláljon vissza, és ne többet. Ezért túltermelés esetén a többlet elszámolása már előnytelen feltételek mellett lehetséges. 

Ezt el lehet kerülni a Viessmann rendszertechnikával: a rendszerbe elhelyezett árammérőkkel a hőszivattyú Vitotronic szabályozója felméri az áramtermelés állapotát, és logikus döntéseket hoz. Így például túlteremlés esetén szolárárammal felfűti a melegvíz tárolót, vagy egy fűtési puffertárolót. 

[1] Napelemes rendszer
[2] Áramátalakító (inverter)
[3] Napelemes rendszer termelés mérő
[4] Háztartás
[5] Hőszivattyú által mért áram
[6] Hőszivattyú, Vitotronic szabályozóval (WO1C típus)
[7] A szolgáltató mérője (oda-vissza mérő)
[8] Áramelosztó hálózat

Termékmetszet

Áttekintés

Teljesítmény
max. 280 Wp
Modulhatásfok
17,1 %-ig
Alkalmazási terület
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-kommunen.png
Lakóépület, ipari felhasználás, önkormányzatok | Új építésű és korszerűsítendő épülethez
További jellemzők
A Viessmann által gyártatott OEM minőségi napelem modulok. 5 éves Viessmann termékjótállással, 10 éves OEM termékszavatossággal, 25 éves teljesítménygaranciával (min. 80%)
Vitovolt-200-Schnitt.png

A szilícium napelem-cella felépítése

Áttekintés

Teljesítmény
max. 280 Wp
Modulhatásfok
17,1 %-ig
Alkalmazási terület
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-kommunen.png
Lakóépület, ipari felhasználás, önkormányzatok | Új építésű és korszerűsítendő épülethez
További jellemzők
A Viessmann által gyártatott OEM minőségi napelem modulok. 5 éves Viessmann termékjótállással, 10 éves OEM termékszavatossággal, 25 éves teljesítménygaranciával (min. 80%)
Silizium-Solarzelle.png