Vitovolt 200

Minőségi napelem modulok

A Vitovolt 200 napelemek a piacon található legjobb minőségű napelemek közé tartoznak

Gyors telepítés
Hozzáillő rendszerelemek kaphatók
Nagy teljesítményű értékek

Az Ön helyi Viessmann kereskedelmi partnere személyre szabott tanácsadást nyújt Önnek.

Keressen kereskedelmi partnert most
Gyors telepítés

Dugaszolható megoldások az elektromos csatlakozásokhoz

Nagy teljesítményű üzemmód

8,5 m² napelemfelület elegendő egy személy átlagos áramfogyasztásának fedezésére.

Hozzáillő rendszerelemek kaphatók

Ilyen például az alépítmény, az összekötő kábelek, az inverterek és az energiatároló egységek.

Vonzó ár-teljesítmény arány

A saját fogyasztás, a közüzemi hálózatellátás ellentételezése és a különböző támogatások teszik nyereségessé a beruházást.

Vitovolt 200 - minőségi napelemek, megbízható forrásból

Szembetűnő előnyök

  • Minőségi napelemek
  • 5 év forgalmazói termékjótállás  
  • 10 év gyártói termékszavatosság
  • 25 év gyártói teljesítménygarancia (min 80%)

  

A termékről

A Vitovolt 200 napelemek a piacon található legjobb minőségű napelemek közé tartoznak. Több típusban, méretben és teljesítményben kínáljuk. Minden igényre létezik megoldás.

A polikristályos változatok a legelterjedtebbek, mert kedvező áruk mellett egész évben kiegyensúlyozott áramtermelést biztosítanak. Az előállításukhoz kevesebb energiafelhasználás szükséges, ezért ökológiailag is kedvező termékek. A jelenlegi világpiacot jelenleg jellemzően a polikristályos modulok határozzák meg.

A legtisztább szilíciumból készített monokristályos modulok képviselik a legmagasabb műszaki szinvonalat és hatásfokot. Különösen a nyári melegebb időszakban teljesítenek jobban. Ez a típus a legmegbízhatóbb: hosszútávon a monokristályos moduloknál várható a legkevesebb teljesítménycsökkenés (degradáció).

  

Megbízható forrásból

A Vitovolt 200 temékcsoportban található napelemeket a Viessmann a legjobb napelem gyártókkal gyártatja. Csak olyan modulok kerülhetnek piacra Viessmann név alatt, amelyek megfelelnek a legszigorúbb műszaki és gyártási követelményeknek, és az előállításuk környezetkíméló módon történik.

De ez önmagában nem elég. Mivel a napelem hosszútávon megtérülő beruházás, ezért fontos, hogy csak megfelelő biztosítékokkal rendelkező forrásból származó termékek kerüljenek beépítésre.  

A Viessmann név garancia, ezért csak olyan, megbízható forrásból származó, minőségi termékre kerülhet a cég logója, amely megfelel cégünk szigorú előírásainak és irányelveinek.

  

Termékgarancia

A Viessmann Vitovolt 200 modulokra a magyarországi képviseletünk 5 év teljeskörű termékjótálást vállal. A napelem gyártója ezen felül 10 év termékszavatosságot vállal, valamint 25 éves teljesítménygaranciát (min 80%-os teljesítményre). A különböző típusú modulok teljesítménygaranciája eltérő, a műszaki adatlapok ehhez kellő információt nyújtanak.

A napenergiával termelt áram hatékony felhasználása

Jelenleg a magyarországi elszámolás az Európai Unióban egyedülállóan kedvező: a hálózatba táplált áramot a szolgáltató méri, majd éves elszámolás keretén belül levonja a fogyasztásból. A szabályozás célja, hogy éves szinten mindenki a tényleges fogyasztás erejéig tápláljon vissza, és ne többet. Ezért túltermelés esetén a többlet elszámolása már előnytelen feltételek mellett lehetséges.  

Ezt el lehet kerülni a Viessmann rendszertechnikával: a rendszerbe elhelyezett árammérőkkel a hőszivattyú Vitotronic szabályozója felméri az áramtermelés állapotát, és logikus döntéseket hoz. Így például túlteremlés esetén szolárárammal felfűti a melegvíz tárolót, vagy egy fűtési puffertárolót.  

A termék részletei

Teljesítmény

max. 280 Wp

Modulhatásfok

17,1 %-ig

Alkalmazási terület

Lakóépület, ipari felhasználás, önkormányzatok | Új építésű és korszerűsítendő épülethez

További jellemzők

A Viessmann által gyártatott OEM minőségi napelem modulok. 5 éves Viessmann termékjótállással, 10 éves OEM termékszavatossággal, 25 éves teljesítménygaranciával (min. 80%)

A termék részletei
A szilícium napelem-cella felépítése
Szilícium napelem
Teljesítmény

max. 280 Wp

Modulhatásfok

17,1 %-ig

Alkalmazási terület

Lakóépület, ipari felhasználás, önkormányzatok | Új építésű és korszerűsítendő épülethez

További jellemzők

A Viessmann által gyártatott OEM minőségi napelem modulok. 5 éves Viessmann termékjótállással, 10 éves OEM termékszavatossággal, 25 éves teljesítménygaranciával (min. 80%)