Vitovolt 300 - prémium napelemek, Viessmann garanciával


Szembetűnő előnyök

  • Minőségi napelemek
  • 5 év Viessmann termékjótállás 
  • 10 év Viessmann termékszavatosság
  • 25 év Viessmann teljesítménygarancia (min 80%)


A termékről

A Vitovolt 300 napelemek a Viessmann kiemelt minőségű termékei. A saját gyártósorunkon készülnek, a saját gyárainkban, így ezekre a modulokra közvetlen gyártói garanciát vállalunk. 

Több típusban, méretben és teljesítményben kínáljuk őket.

A polikristályos változatok a legelterjedtebbek, mert kedvező áruk mellett egész évben kiegyensúlyozott áramtermelést biztosítanak. Az előállításukhoz kevesebb energiafelhasználás szükséges, ezért ökológiailag is kedvező termékek. A jelenlegi világpiacot jelenleg jellemzően a polikristályos modulok határozzák meg.

A legtisztább szilíciumból készített monokristályos modulok képviselik a legmagasabb műszaki szinvonalat és hatásfokot. Különösen a nyári melegebb időszakban teljesítenek jobban. Ez a típus a legmegbízhatóbb: hosszútávon a monokristályos moduloknál várható a legkevesebb teljesítménycsökkenés (degradáció).

Megbízható forrásból

A Vitovolt 300 temékcsoportban található napelemeket a Viessmann csoport saját maga gyártja. Csak olyan modulok kerülhetnek piacra Viessmann név alatt, amelyek megfelelnek a legszigorúbb műszaki és gyártási követelményeknek, és az előállításuk környezetkíméló módon történik. Ez minden saját gyárunkban készült termékre igaz. 

A Viessmann cég hosszútávú termék- és teljesítménygaranciájával ön nyugodtan hátradőlhet: egy megbízható cég prémium termékét választotta. 

Termékgarancia

A Viessmann Vitovolt 300 modulokra a Viessmann 5 év teljeskörű termékjótállást vállal. Ezen felül 10 év termékszavatosságot-, valamint 25 éves teljesítménygaranciát vállalunk minden Vitovolt 300 modulra (min 80%-os teljesítményre). A különböző típusú modulok teljesítménygaranciája eltérő, a műszaki adatlapok ehhez kellő információt nyújtanak.

Szaktanácsadás

Viessmann Partner az Ön közelében

Vegye igénybe partnereink ingyenes-, kötelezettség nélküli- és egyéni tanácsadását.


Druck

A napenergiával termelt áram hatékony felhasználása

Jelenleg a magyarországi elszámolás az Európai Unióban egyedülállóan kedvező: a hálózatba táplált áramot a szolgáltató méri, majd éves elszámolás keretén belül levonja a fogyasztásból. A szabályozás célja, hogy éves szinten mindenki a tényleges fogyasztás erejéig tápláljon vissza, és ne többet. Ezért túltermelés esetén a többlet elszámolása már előnytelen feltételek mellett lehetséges. 

Ezt el lehet kerülni a Viessmann rendszertechnikával: a rendszerbe elhelyezett árammérőkkel a hőszivattyú Vitotronic szabályozója felméri az áramtermelés állapotát, és logikus döntéseket hoz. Így például túlteremlés esetén szolárárammal felfűti a melegvíz tárolót, vagy egy fűtési puffertárolót. 

[1] Napelemes rendszer
[2] Áramátalakító (inverter)
[3] Napelemes rendszer termelés mérő
[4] Háztartás
[5] Hőszivattyú által mért áram
[6] Hőszivattyú, Vitotronic szabályozóval (WO1C típus)
[7] A szolgáltató mérője (oda-vissza mérő)
[8] Áramelosztó hálózat

Termékmetszet

Áttekintés

Teljesítmény
max. 275 Wp
Modulhatásfok
16,8 %-ig
Alkalmazási terület
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-industrie.png icon-kommunen.png
Lakóépület, ipari felhasználás, ipar, önkormányzatok | Új építés és korszerűsítés
További jellemzők
A Viessmann által gyártott prémium napelem modulok, 10 évre kibővített termékszavatossággal, 25 évre szóló teljesítménygaranciával (min. 80%)
Vitovolt-200-Schnitt.png

A szilícium napelem-cella felépítése

Áttekintés

Teljesítmény
max. 275 Wp
Modulhatásfok
16,8 %-ig
Alkalmazási terület
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png icon-industrie.png icon-kommunen.png
Lakóépület, ipari felhasználás, ipar, önkormányzatok | Új építés és korszerűsítés
További jellemzők
A Viessmann által gyártott prémium napelem modulok, 10 évre kibővített termékszavatossággal, 25 évre szóló teljesítménygaranciával (min. 80%)
Silizium-Solarzelle.png