Vitocal 100-S

Split hőszivattyú

Kedvező árú split léghőszivattyú

Névleges fűtési teljesítmény: 4,0-16,0 kW
Megbízható hőszivattyú alacsony áron
A kültéri egység rugalmas telepítése
Hűtési funkció

Környezettudatos hőszivattyúk - tudjon meg többet a különböző változatokról és előnyeikről!

Tudjon meg többet most
Névleges fűtési teljesítmény

4,0-16,0 kW

Megbízható hőszivattyú alacsony áron

A megszokott magas színvonalú kivitelezéssel és hatékonysággal

A kültéri egység rugalmas telepítése

A padlón állva vagy a falra szerelve

Hűtési funkció

Fűtés és hűtés egyben a megfordítható kialakításnak köszönhetően (AC változat)

Könnyen használható Vitotronic vezérlőegység

Sima szöveges és grafikus megjelenítéssel

Optimalizált önfogyasztás

A saját fotovoltaikus rendszeréből

Energiahatékonysági osztály: A++ / A+

A 811/2013/EU felhatalmazáson alapuló bizottsági rendeletnek megfelelően fűtésre, átlagos éghajlati viszonyok - alacsony (35 °C) vagy közepes hőmérsékletű (55 °C) alkalmazásokhoz.

Vitocal 100-S split léghőszivattyú Vitocell használati melegvíz-tárolóval

Vitocal 100-S split hőszivattyú: vonzó árú, energiatermelő a Viessmanntól megszokott magas színvonalú kivitelezéssel és hatékonysággal.

A Vitocal 100-S split léghőszivattyú két különálló egységből áll. A kültéri egység az elpárologtatón keresztül a környezeti levegőből, hűtőközeggel vonja el a hőt, amelyet egy kompresszor hoz fel a fűtéshez szükséges hőmérsékletre. A hő egy csövön keresztül a beltéri egységbe kerül, majd a kondenzátoron keresztül a fűtési hálózatba.

A beltéri egységet gyárilag hidraulikus alkatrészekkel, például 3 irányú terelőszeleppel, másodlagos szivattyúval és hőszivattyúvezérlő egységgel szerelik fel.

Más fűtési rendszerekhez hasonlóan a beltéri egység kompakt méreteinek köszönhetően pincében vagy háztartási helyiségben is elhelyezhető. A készüléket gyárilag minden szükséges alkatrésszel felszerelve szállítjuk. A kültéri egység az épület külső falára szerelhető, vagy szabadon állóan a külső talajra is helyezhető.

A Vitocal 100-S többféle változatban kapható, a különböző igényeknek megfelelően. Tisztán hőszivattyúként központi fűtéshez és használati melegvíz-fűtéshez, vagy aktív hűtési funkcióval is, a kellemes szobahőmérsékletért a nyári hónapokban, és végül, de nem utolsósorban beépített átfolyós melegvízmelegítővel.

Az elektromos alkatrészek nagyon kevés energiával működnek. A szekunder áramkörhöz nagy hatékonyságú keringetőszivattyú tartozik az alapfelszereltséghez. Részterheléses üzemben a kompresszor modulációval pontosan a tényleges hőigényhez igazodik. Így fenntartja a fűtéshez és hűtéshez, valamint a használati melegvízhez szükséges hőmérsékletet. Fotovoltaikus rendszerrel kombinálva az öntermelt energia, a hőszivattyú működtetésére is felhasználható.

Az opcionálisan kapható Vitoconnect 100 WiFi modullal, a Vitocal 100-S léghőszivattyú az interneten keresztül is működtethető. Az ingyenes Vitotrol alkalmazásnak köszönhetően számos funkció kényelmesen vezérelhető okostelefonról, például a hőmérséklet vagy a party üzemmód.

A korszerűsítés során az osztott hőszivattyú ideális a hatékony kettős üzemmódú működéshez. Ebben az esetben a meglévő rendszer üzemben marad, hogy különösen alacsony hőmérsékleten fedezze a csúcsterhelést.

A Viessmann Vitocal 100-S rendelkezik Heat Pump KEYMARK tanúsítvánnyal.

A termék részletei

Névleges fűtési teljesítmény (kW)

4,0-16,0 kW

COP fűtési üzemmódban

4,4-4,8 (levegő 7 °C/víz 35 °C) és 3,3-3,5 (levegő 2 °C/víz 35 °C)

Energiahatékonysági osztály

Energiahatékonysági osztály*: A++ / A+

*A 811/2013/EU felhatalmazáson alapuló bizottsági rendeletnek megfelelően fűtésre, átlagos éghajlati körülmények között, alacsony (35 °C) vagy közepes hőmérsékletű (55 °C) alkalmazásokhoz.

Alkalmazási terület

Egyedi házak, új építésű és korszerűsítési projektek, kettős üzemmódú rendszerek

Művelet

Vitotronic 200 vezérlőegység egyszerű szöveges és grafikus kijelzővel, a Vitotrol alkalmazással kezelhető.

Használati melegvíz-fűtés

Kiegészítő használati melegvíz-tároló hengerre van szükség, ami nagyfokú használati melegvíz-kényelmet eredményez.

További jellemzők

Rugalmas telepítési lehetőségek a kültéri egységhez (padlóra vagy falra szerelhető). Kényelmes a fűtést és hűtést lehetővé tevő megfordítható rendszernek köszönhetően.

Termék keresztmetszete