Vitocal 222-S R32

Split levegőforrás hőszivattyú

Split kompakt léghőszivattyú, névleges fűtési teljesítmény: 2,6-10,4 kW, hengerűrtartalom: 190 l

Névleges fűtési teljesítmény: kW: 2,6 és 10,4 kW között
Hengerűrtartalom: 190 l
Hűtési funkció
Különösen csendes működés

Környezetbarát hőszivattyúk - tudjon meg többet a különböző változatokról és előnyeikről!

Tudjon meg többet most
Névleges fűtési teljesítmény

2,6 és 10,4 kW között

60 °C előfolyási hőmérséklet

Ideálisan alkalmas energiatakarékos új építéshez

Védi a környezetet és az éghajlatot

Éghajlatvédelem++ és környezetbarát hűtőközegek használata.

Viessmann szerviz

Garantáltan gyorsabb szerviz válaszidő (szervizkapcsolat)

Hatékony és gazdaságos működés

Megbízható működés magas hatékonysággal (OptiPerform)

COP az EN 14511 szabvány szerint

Alacsony üzemeltetési költségek a magas hatékonyságnak köszönhetően, COP (teljesítménytényező): akár 5,0 (A7/W35 esetén)

Ideális kombinációban

fotovoltaikus rendszerrel és energiatároló egységgel

Energiagazdálkodási rendszer

Biztosítja az energiafogyasztás és a költségek átláthatóságát

Magas termékminőség

Vonzó, kiváló minőségű design kül- és beltéren egyaránt

Nyáron hűsít

Aktív hűtési funkció nyári használatra

Helytakarékos telepítés

60 %-kal kevesebb helyigény, mint a hasonló modelleknél

Különösen csendes

Suttogásmentes működés (szuper csendes)

Könnyű kezelhetőség

ViCare App: Tartsa szemmel a háztartás energiaáramlását az Energy Cockpit segítségével.

Az új Vitocal 222-S léghőszivattyúk split kivitelben, akár 60 °C előhőmérséklettel, különösen ajánlottak az energiatakarékos új építéshez.

Vitocal 222-S: különösen az energiatakarékos új építésű épületeknél

A hőszivattyúk új generációja

Megbízható, kisméretű és minden eddiginél környezettudatosabb - a Viessmann új, innovatív hőszivattyú-technológiája különösen hatékonyan használja fel a környezeti energiát fűtésre és hűtésre. Az új Vitocal 222-S split hőszivattyú sorozat akár 60 °C előhőmérséklettel különösen ajánlott az energiatakarékos újépítésű épületekhez. A magas energiahatékonyság, a kényelmes, alkalmazáson keresztüli vezérlés, a fenntartható működés és a vonzó dizájn mind-mind meggyőző tulajdonságok.

A Vitocal 200-S előnyei

A Climate Protect++ védi a környezetet és az éghajlatot.

Az új Vitocal 222-S hőszivattyúk a környezetbarát R32 hűtőközeget használják, amelynek GWP100 (globális felmelegedési potenciálja) alacsony, 771-es.

OptiPerform - megbízható működés maximális hatékonysággal

A Viessmann korszerű hőszivattyúi szabadalmaztatott hidraulikus rendszerrel működnek. A Hydro AutoControl® segítségével a hőszivattyú megbízhatóan és maximális hatékonysággal működik a teljes élettartama alatt. Az egyedülálló kialakításnak köszönhetően a kivitelező nem csak sokkal gyorsabban és ezáltal költséghatékonyabban állíthatja be a hőszivattyút az OptiPerform segítségével, hanem sokkal kevesebb helyet is foglal, mivel akár 60 százalékkal kisebb, mint más, hasonló rendszerek.

Szervizkapcsolat - gyors szerviz válaszidő

A szervizkapcsolattal ellátott hőszivattyúk vezeték nélküli technológiával automatikusan értesítik a kereskedő partnert az esetleges hibákról. Teljesen ingyenesen. Ez kiküszöböli a felesleges utazásokat, mivel a helyszíni szervizelés gyorsabb. Időt és pénzt takarít meg.

Szupercsend - suttogóan csendes teljes és részleges terhelésű üzemmódban

A Viessmann hőszivattyúk a fejlett akusztikai tervezésnek+ köszönhetően a legcsendesebbek közé tartoznak, és hangoptimalizált ventilátorral rendelkeznek. Az intelligens fordulatszám-szabályozással kombinálva jelentősen csökkenti a léghangot teljes és részterheléses üzemben egyaránt. Ennek eredményeként a kültéri egység még sűrűn beépített területeken, például sorházakban vagy az ingatlanhatár közelében is telepíthető.

A Vitocal 222-S integrált megoldások kínálata

Használja ki a Viessmann integrált megoldásainak hozzáadott értékű szolgáltatásait és digitális szolgáltatásait.

ViCare app

A ViCare alkalmazás a fűtési rendszer intuitív kezelését teszi lehetővé. Green for go - első ránézésre megállapítható, hogy a fűtési rendszer megfelelően működik-e.

További információk - ViCare

Viessmann One Base

A platform zökkenőmentesen és vezeték nélkül átalakítja, a már használatban lévő intelligens otthoni megoldásokat. Könnyen bővíthető, például egy elektromos autó töltésére szolgáló Wallbox-szal. A ViShare Energy Community* tagjaként a felhasználók a Viessmann One Base-en keresztül könnyen nyomon követhetik fenntartható villamosenergia- és hőfelhasználásukat.

A Viessmann One Base kompatibilis az összes további digitális szolgáltatással. Az átalakított szolgáltatások és eszközök egyszerűen vezérelhetők olyan hangalapú asszisztensekkel, mint az Amazon Alexa vagy a Google Assistant. A platform minden otthonban egy bővíthető és jövőbiztos energiarendszer alapja.

* A ViShare Energiaközösség üzemeltetője és szerződéses partnere a Viessmann Csoport leányvállalata, az Energy MarketSolutions GmbH (EMS).

A Viessmann One Base készülékkel való kommunikációhoz mindössze az ingyenes ViCare alkalmazás szükséges. Az átdolgozott Viessmann energiagazdálkodási rendszer elvégzi a többit. A Viessmann One Base gyorsan és egyszerűen kezelhető az alkalmazáson keresztül. A kivitelező távolról is szemmel tarthatja a rendszert, és elektronikus úton azonnal korrigálhatja az esetleges szabálytalanságokat. Így elkerülhető a felesleges utazás és a kereskedelmi partnerrel való találkozás.

Jólét az Ön keze ügyében: az energiarendszer egyszerű és kényelmes vezérlése bárhonnan.

A Viessmann One Base segítségével a teljes energiarendszer egyetlen alkalmazáson keresztül működtethető - egyszerűen, megbízhatóan és gyorsan. Az új platform az otthonban található összes eszközt és elektronikus alkalmazást egyetlen klíma- és energiamegoldássá kapcsolja össze. Ennek előnyös következményei: alacsonyabb energiafogyasztás, kisebb szénlábnyom és mindig naprakész áttekintés az üzemeltetési költségekről. A Viessmann One Base alkalmassá teszi saját négy falát a klímabarát jövőre!

A Viessmann One Base digitális szolgáltatásokat hálózza be komplett energiarendszerekkel, beleértve a hőszivattyúkat, szellőztető rendszereket, energiatárolókat és fotovoltaikus rendszereket.
  • Kényelem: Az energiarendszer vezérlése alkalmazáson keresztül. Igény esetén összekapcsolható más eszközökkel és szolgáltatásokkal, például Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant és más eszközökkel.
  • Hatékonyság: A platform összekapcsolja és optimalizálja az energiaáramlásokat a különösen hatékony és ezáltal költséghatékony működés érdekében.
  • Elégedettség: A szerződő fél automatikusan értesítést kap minden szabálytalanságról, és online javító intézkedéseket tehet.
  • Fenntarthatóság: Az összes szükséges digitális szolgáltatás, frissítés és termékbővítés hosszú távú integrációja, például fotovoltaikus energia tároló egységgel és Wallbox az e-mobilitáshoz.
A ViCare termosztatikus radiátorszelepek lehetővé teszik az egyes helyiségek egyszerű vezérlését alkalmazással vagy hangutasítással, pl. az Amazon Alexa segítségével.
Vitokális hűtő funkció

A termék részletei

Névleges fűtési teljesítmény (kW), üzemi pont A7/W35 (EN 14511 szerint)

221.E06, 221.E06 2C típus: 5,3 kW | 221.E08, 221.E08 2C: 6,8 kW | 221.E10, 221.E10 2C típus: 8,3 kW

COP fűtési üzemmódban

221.E06, 221.E06 2C típus: 5.0 | 221.E08, 221.E08 2C: 5.0 | 221.E10, 221.E10 2C típus: 4.9

Energiahatékonysági osztály

A+++ / A++ (a 813/2013/EU felhatalmazáson alapuló bizottsági rendeletnek megfelelően fűtésre, átlagos éghajlati körülmények között - alacsony hőmérsékleten (W35)/közepes hőmérsékleten (W55))

Energiahatékonysági osztály, használati melegvíz-fűtés

A+ (L kivonási profil)

Alkalmazási terület

Egyedi ház, energiatakarékos új építésű

Művelet

Hőszivattyú vezérlőegység 7 hüvelykes színes érintőképernyővel, működtetés ViCare alkalmazáson keresztül lehetséges

Használati melegvíz-fűtés

Beépített 190 literes melegvizes palack

További jellemzők

60 °C-os előfolyási hőmérséklettel ideális az energiatakarékos új építkezésekhez | Ideális fotovoltaikus rendszerrel és energiatárolóval való kombinációhoz | Integrált energiagazdálkodási rendszer biztosítja az átlátható energiafogyasztást és költségeket

Termék keresztmetszete, kültéri egység
Belső egység egy integrált fűtési/hűtési körrel
Két beépített fűtési/hűtési körrel rendelkező beltéri egység

Villamosenergia-ajánlat a Viessmann hőszivattyú ügyfeleinek

Több oka van arra, hogy saját maga termelje meg az áramot. Ezek közé tartozik, hogy nem kell kitenni magát az emelkedő áramáraknak, nem függ a fosszilis tüzelőanyagoktól és a nagy közműszolgáltatóktól, valamint hogy személyesen is hozzájárulhat az energetikai átálláshoz. A ViShare háztartási áram és a ViShare fűtési áram az Energy Market Solutions GmbH* által kínált fő villamosenergia-tarifák. E tarifák valamelyikére való feliratkozás után az ügyfelek a ViShare Energiaközösség tagjává válnak, és számos előnyt élvezhetnek. Ezek közé tartozik az üzemeltetési költségek kiszámíthatósága és a 100 százalékos zöldáram. A ViShare Pro ügyfelei kezdettől fogva teljes ellenőrzést gyakorolhatnak havi energiaköltségeik felett, és minden szolgáltatást egy tarifában kapnak.

* A ViShare Energiaközösség üzemeltetője és szerződéses partnere a Viessmann csoport leányvállalata, az Energy Market Solutions GmbH (EMS).