Vitocal 200-S

Split levegőforrás hőszivattyú

Split hőszivattyú, névleges fűtési teljesítmény: 2,6-10,4 kW

Névleges fűtési teljesítmény: kW: 2,6 és 10,4 kW között
Hűtési funkció
Hatékony és gazdaságos
Web-képes

Környezettudatos hőszivattyúk - tudjon meg többet a különböző változatokról és előnyeikről!

Tudjon meg többet most
Névleges fűtési teljesítmény

2,6 és 10,4 kW között

60 °C előfolyási hőmérséklet

Ideálisan alkalmas energiatakarékos új építéshez

Védi a környezetet és az éghajlatot

Éghajlatvédelem++ és környezetbarát hűtőközegek használata.

Hatékony és gazdaságos működés

Megbízható működés magas hatékonysággal (OptiPerform)

Viessmann szerviz

Garantáltan gyorsabb szerviz válaszidő (szervizkapcsolat)

Különösen csendes

Suttogóan csendes működés (szuper csendes)

COP az EN 14511 szabvány szerint

Alacsony üzemeltetési költségek a magas hatékonyságnak köszönhetően, COP (teljesítménytényező): akár 5,0 (A7/W35 esetén)

Ideális kombinációban

fotovoltaikus rendszerrel és energiatároló egységgel

Helytakarékos telepítés

60 %-kal kevesebb helyigény, mint a hasonló modelleknél

Energiagazdálkodási rendszer

Biztosítja az energiafogyasztás és a költségek átláthatóságát

Magas termékminőség

Vonzó, kiváló minőségű design kül- és beltéren egyaránt

Nyáron hűsít

Aktív hűtési funkció nyári használatra

Könnyű kezelhetőség

ViCare App: Tartsa szemmel a háztartás energiaáramlását az Energy Cockpit segítségével.

Az új Vitocal 200-S léghőszivattyúk split kivitelben, akár 60 °C előhőmérséklettel, különösen ajánlottak az energiatakarékos új építéshez.

Különösen az energiatakarékos új építkezések esetében: Vitocal 200-S

A hőszivattyúk új generációja

Megbízható, kompakt és minden eddiginél környezettudatosabb - a Viessmann új, innovatív hőszivattyú-technológiája különösen hatékonyan használja a környezeti energiát fűtésre és hűtésre. Az új Vitocal 200-S split hőszivattyú sorozat, akár 60 °C előhőmérséklettel ajánlott az energiatakarékos új építkezésekhez. A magas energiahatékonyság, a kényelmes, alkalmazáson keresztüli vezérlés, a fenntartható működés és a vonzó dizájn mind-mind a meggyőző tulajdonságok közé tartoznak.

A Vitocal 200-S előnyei

A Climate Protect++ védi a környezetet és az éghajlatot.

A Vitocal 200-S sorozat új hőszivattyúi a környezetbarát R32 hűtőközeget használják, amelynek GWP100 (globális felmelegedési potenciálja) alacsony, 771-es.

OptiPerform - megbízható működés maximális hatékonysággal

A Viessmann korszerű hőszivattyúi szabadalmaztatott hidraulikus rendszerrel működnek. A Hydro AutoControl® segítségével a hőszivattyú megbízhatóan és maximális hatékonysággal működik a teljes élettartama alatt. Az egyedülálló kialakításnak köszönhetően a kivitelező nem csak sokkal gyorsabban és ezáltal költséghatékonyabban állíthatja be a hőszivattyút az OptiPerform segítségével, hanem sokkal kevesebb helyet is foglal, mivel akár 60 százalékkal kisebb, mint más, hasonló rendszerek.

Szervizkapcsolat - gyors szerviz válaszidő

A szervizkapcsolattal ellátott hőszivattyúk vezeték nélküli technológiával automatikusan értesítik a kereskedő partnert az esetleges hibákról. Teljesen ingyenesen. Ez kiküszöböli a felesleges utazásokat, mivel a helyszíni szervizelés gyorsabb. Időt és pénzt takarít meg.

Szupercsend - suttogóan csendes teljes és részleges terhelésű üzemmódban

A Viessmann hőszivattyúk a fejlett akusztikai tervezésnek+ köszönhetően a legcsendesebbek közé tartoznak, és hangoptimalizált ventilátorral rendelkeznek. Az intelligens fordulatszám-szabályozással kombinálva jelentősen csökkenti a léghangot teljes és részterheléses üzemben egyaránt. Ennek eredményeként a kültéri egység még sűrűn beépített területeken, például sorházakban vagy az ingatlanhatár közelében is telepíthető.

A Vitocal 200-S integrált megoldások sorozata

Használja ki a Viessmann integrált megoldási kínálatának hozzáadott értékű szolgáltatásait és digitális szolgáltatásait.

ViCare app

A ViCare alkalmazás a fűtési rendszer intuitív kezelését teszi lehetővé. Green for go - első ránézésre megállapítható, hogy a fűtési rendszer megfelelően működik-e.

További információk - ViCare

Támogatási lehetőségek

[DUMMY]

Kérjük, illessze be ide a "Támogatások" témakörrel kapcsolatos információkat, amennyiben relevánsak és rendelkezésre állnak.

Viessmann One Base

A platform zökkenőmentesen és vezeték nélkül egyesíti a már használatban lévő intelligens otthoni megoldásokat. Könnyen bővíthető, például egy elektromos autó töltésére szolgáló Wallbox-szal. A ViShare Energy Community* tagjaként a felhasználók a Viessmann One Base-en keresztül könnyen nyomon követhetik fenntartható villamosenergia- és hőfelhasználásukat.

A Viessmann One Base kompatibilis az összes további digitális szolgáltatással. Az egyesített szolgáltatások és eszközök egyszerűen vezérelhetők olyan hangalapú asszisztensekkel, mint az Amazon Alexa vagy a Google Assistant. A platform minden otthonban egy bővíthető és jövőbiztos energiarendszer alapja.

* A ViShare Energiaközösség üzemeltetője és szerződéses partnere a Viessmann Csoport leányvállalata, az Energy MarketSolutions GmbH (EMS).

A Viessmann One Base készülékkel való kommunikációhoz mindössze az ingyenes ViCare alkalmazás szükséges,az egyesített Viessmann energiagazdálkodási rendszer elvégzi a többit. A Viessmann One Base gyorsan és egyszerűen kezelhető az alkalmazáson keresztül. A kivitelező távolról is szemmel tarthatja a rendszert, és elektronikus úton azonnal korrigálhatja az esetleges szabálytalanságokat. Így elkerülhető a felesleges utazás és a kereskedelmi partnerrel való találkozás.

Jólét az Ön keze ügyében: az energiarendszer egyszerű és kényelmes vezérlése bárhonnan.

A Viessmann One Base segítségével a teljes energiarendszer egyetlen alkalmazáson keresztül működtethető - egyszerűen, megbízhatóan és gyorsan. Az új platform az otthonban található összes eszközt és elektronikus alkalmazást egyetlen klíma- és energiamegoldássá kapcsolja össze. Ennek előnyös következményei: alacsonyabb energiafogyasztás, kisebb szénlábnyom és mindig naprakész áttekintés az üzemeltetési költségekről. A Viessmann One Base alkalmassá teszi saját négy falát a klímabarát jövőre!

A Viessmann One Base digitális szolgáltatásokat hálózza be komplett energiarendszerekkel, beleértve a hőszivattyúkat, szellőztető rendszereket, energiatárolókat és fotovoltaikus rendszereket is.
  • Kényelem: Az energiarendszer vezérlése alkalmazáson keresztül. Igény esetén összekapcsolható más eszközökkel és szolgáltatásokkal, például Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant és más eszközökkel.
  • Hatékonyság: A platform összekapcsolja és optimalizálja az energiaáramlásokat a különösen hatékony és ezáltal költséghatékony működés érdekében.
  • Elégedettség: A szerződő fél automatikusan értesítést kap minden szabálytalanságról, és online javító intézkedéseket tehet.
  • Fenntarthatóság: Az összes szükséges digitális szolgáltatás, frissítés és termékbővítés hosszú távú integrációja, például fotovoltaikus energia tároló egységgel és Wallbox az e-mobilitáshoz.
A ViCare termosztatikus radiátorszelepek lehetővé teszik az egyes helyiségek egyszerű vezérlését alkalmazással vagy hangutasítással, pl. az Amazon Alexa segítségével.
Vitokális hűtő funkció

A termék részletei

Névleges fűtési teljesítmény (kW), üzemi pont A7/W35 (EN 14511 szerint)

201.E06 NEV, 201.E06 2C típus: 5,3 kW | 201.E08 NEV, 201.E08 2C típus: 6,8 kW | 201.E10 NEV, 201.E10 2C típus: 8,3 kW

Teljesítménytényező ε (COP) A7/W35

201.E06 NEV típus, 201.E06 2C: 5.0 | 201.E08 NEV típus, 201.E08 2C: 5.0 | 201.E10 NEV típus, 201.E10 2C: 4.9

Energiahatékonysági osztály

A+++ / A++ | a 813/2013/EU bizottsági rendeletnek megfelelően fűtésre, átlagos éghajlati körülmények között - alacsony hőmérsékleten (W35)/közepes hőmérsékleten (W55) történő alkalmazás esetén

Energiahatékonysági osztály, használati melegvíz-fűtés

-

Alkalmazási terület

Egyedi ház, energiatakarékos új építésű

Művelet

Hőszivattyú vezérlőegység 7 hüvelykes színes érintőképernyővel, működtetés ViCare alkalmazáson keresztül lehetséges

Használati melegvíz-fűtés

Kiegészítő használati melegvíz-tároló hengerre van szükség, ami nagyfokú használati melegvíz-kényelmet eredményez.

További jellemzők

60 °C-os előfolyási hőmérséklettel ideális az energiatakarékos új építkezésekhez | Ideális fotovoltaikus rendszerrel és energiatárolóval való kombinációhoz | Integrált energiagazdálkodási rendszer biztosítja az átlátható energiafogyasztást és költségeket

Kültéri egység
Belső egység egy integrált fűtési/hűtési körrel
Belső egység két integrált fűtési/hűtési körrel

Villamosenergia-ajánlat a Viessmann hőszivattyú ügyfeleinek

Sok jó ok van arra, hogy saját maga termelje meg az áramot. Ezek közé tartozik, hogy nem kell kitennie magát az emelkedő áramáraknak, nem függ a fosszilis tüzelőanyagoktól és a nagy közműszolgáltatóktól, valamint hogy személyesen is hozzájárulhat az energetikai átálláshoz. A ViShare háztartási áram és a ViShare fűtési áram az Energy Market Solutions GmbH* által kínált fő villamosenergia-tarifák. E tarifák valamelyikére való feliratkozás után az ügyfelek a ViShare Energiaközösség tagjává válnak, és számos előnyt élvezhetnek. Ezek közé tartozik az üzemeltetési költségek kiszámíthatósága és a 100 százalékos zöldáram. A ViShare Pro ügyfelei kezdettől fogva teljes ellenőrzést gyakorolhatnak havi energiaköltségeik felett, és minden szolgáltatást egy tarifában kapnak.

* A ViShare Energiaközösség üzemeltetője és szerződéses partnere a Viessmann csoport leányvállalata, az Energy Market Solutions GmbH (EMS).