Vitocal 200-S

Split hőszivattyú

Split léghőszivattyú új építésű és korszerűsítésre.

Névleges fűtési teljesítmény: 2,4-14,7 kW
Hűtési funkció
Hatékony és gazdaságos
Web-képes

Környezettudatos hőszivattyúk - tudjon meg többet a különböző változatokról és előnyeikről!

Tudjon meg többet most
Névleges fűtési teljesítmény

2,4-14,7 kW

Hűtési funkció

Fűtés és hűtés egy egységben

Hatékony és gazdaságos működés

Moduláló üzemmód biztosítja a rendkívül gazdaságos működést

Web-képes

Az ingyenes ViCare alkalmazáson és a Vitoconnect-en keresztül (opcionális)

Különösen csendes

A fejlett akusztikai tervezésnek (AAD) köszönhetően

Könnyen használható

A Vitotronic vezérlőegységnek köszönhetően, egyszerű szöveges és grafikus kijelzővel

Támogatásra jogosultak

Korszerűsítési projektekben

Maximális áramlási hőmérséklet 55 °C-ig

-15 °C külső hőmérsékleten

Magas termékminőség

És modern, időtlen dizájn

Viessmann szellőztetőberendezések vezérlése

Lehetséges a Vitocal 200-S készülékkel

Saját termelésű energiafogyasztás

A fotovoltaikus rendszerek optimalizált energiafogyasztására való felkészülésnek köszönhetően

COP-optimalizált kaszkádfunkció

Legfeljebb öt hőszivattyúhoz

Vitocal 200-S split léghőszivattyú

Tökéletes új építési és korszerűsítési projektekhez: Vitocal 200-S

A Vitocal 200-S léghőszivattyú a kültéri levegőben ingyenesen rendelkezésre álló hőt használja fel, ez garantálja a költséghatékony és környezetbarát hőellátást. A hőszivattyú nyáron hűtésre is használható.

A Vitocal 200-S osztott kialakítású. A hatékony, változtatható fordulatszámú scroll-kompresszor és a ventilátor, a kültéri egységben van elhelyezve. A beltéri egységben találhatók a hőcserélőt és a vezérlőegységet is magában foglaló alkatrészek, helytakarékos kialakításával is kiemelkedik.

Az új kültéri egységek kifejlesztésekor nagy hangsúlyt fektettek a különösen csendes működésre. Az új, fejlett akusztikai kialakítás (AAD) meggyőző érvekkel szolgál a kiváló minőségű, hangoptimalizált ventilátorokkal, az intelligens fordulatszám-szabályozással és a hűtőközeg-kör alkatrészeinek kettős, rugalmas rezgéscsillapító rögzítésével. Ennek köszönhetően a Vitocal 200-S kültéri egységei messze a legcsendesebbek a maguk nemében. Ideális a sűrűn beépített területeken, például sorházakban.

A Vitocal 200-S split hőszivattyúkat rendkívül gazdaságos működésre tervezték. Ez azt jelenti, hogy a környezettudatos, fenntartható fűtéstechnológiába történő befektetés hosszú távon megtérül Önnek, ezt többek között a moduláló üzemmód teszi lehetővé. A termelt hőmennyiség a mindenkori igényhez igazodik. Ez mindenkor magas hatékonyságot biztosít - még részterheléses üzemmódban is.

A Viessmann hőszivattyúk a bevált rendszertechnológia és a legmodernebb alkatrészek sikeres kombinációja. Ennek eredményeként megbízható és rendkívül tartós működésre számíthat. A rendszer teljes élettartama alatt alacsony üzemeltetési költségekben is biztos lehet, köszönhetően a magas COP-nak, azaz a termelt hasznos hő és a felhasznált hajtóenergia arányának értékének.

Carsten Kuhlmann elmagyarázza, honnan származik a környezeti energia, és hogyan hasznosítják azt a különböző hőszivattyúk.

A Vitocal 200-S integrált megoldások sorozata

Használja ki a Viessmann integrált megoldási kínálatának hozzáadott értékű szolgáltatásait és digitális szolgáltatásait.

ViCare app

A ViCare alkalmazás a fűtési rendszer intuitív kezelését teszi lehetővé. Green for go - első ránézésre megállapítható, hogy a fűtési rendszer megfelelően működik-e.

További információk - ViCare

Vitoconnect

A Vitoconnect a Vitotronic szabályozó-generációval rendelkező hőtermelők és a mobilalkalmazások közötti kapcsolatot biztosítja - a fűtési rendszernek okostelefonon vagy táblagépen keresztül történő távvezérlésének az előfeltétele.

További információk - Vitoconnect

Vitotronic 200 vezérlőegység

A hőszivattyúk a Vitotronic 200 vezérlőegységgel távolról is vezérelhetők a Vitoconnect internetes interfészen (tartozék) és az ingyenes ViCare alkalmazáson keresztül. Ezenkívül a Vitovent központi mechanikus szellőztetőegységekkel való kombináció is lehetséges.

Vitotronic 200

A termék részletei

Névleges fűtési teljesítmény (kW), üzemi pont A7/W35 (EN 14511 szerint)

AWB-M/AWB-M-E-AC típus: 201.D04: 4,0 kW | 201.D06: 4,8 kW | 201.D08: 5,6 kW | 201.D10: 7,0 kW | AWB/AWB-E-AC típus: 201.D09: 8,1 kW | 201.D10: 7,6 kW | 201.D13: 8,6 kW | 201.D16: 10,1 kW

Teljesítménytényező ε (COP) A7/W35

Típus AWB-M/AWB-M-E-AC: 201.D04: 4,6 | 201.D06: 4,6 | 201.D08: 4,7 | 201.D10: 4,7 | AWB/AWB-E-AC: 201.D09: 5,2 | 201.D10: 5,0 | 201.D13: 4,9 | 201.D16: 5,0

Energiahatékonysági osztály

A+++ / A++, 201.D04 típus: A++ / A+, 201.D06 típus: A++ / A++ | A 811/2013/EU felhatalmazáson alapuló bizottsági rendeletnek megfelelően fűtésre, átlagos éghajlati viszonyok - alacsony hőmérsékleten (35 °C) / közepes hőmérsékleten (55 °C) történő alkalmazás.

Energiahatékonysági osztály, használati melegvíz-fűtés

-

Alkalmazási terület

Egyedi házak, új építésű és korszerűsítési projektek, kettős üzemmódú rendszerek

Művelet

Vitotronic 200 vezérlőegység egyszerű szöveges és grafikus kijelzővel; a ViCare alkalmazáson keresztül kezelhető

Használati melegvíz-fűtés

Kiegészítő használati melegvíz-tároló hengerre van szükség, ami nagyfokú használati melegvíz-kényelmet eredményez.

További jellemzők

Rugalmas telepítési lehetőségek a kültéri egységhez (padlóra vagy falra szerelhető). Kényelmes a fűtést és hűtést lehetővé tevő megfordítható rendszernek köszönhetően.

Termék keresztmetszete, beltéri egység
Termék keresztmetszete, kültéri egység