Vitocal 300-G

Sósvíz/víz hőszivattyú

Sósvíz/víz hőszivattyú víz/víz üzemmóddal.

Névleges fűtési teljesítmény: 4,3 és 10 kW között
Hűtési funkció
Nagyon alacsony üzemeltetési költségek
Alig hallható

Környezettudatos hőszivattyúk - tudjon meg többet a különböző változatokról és előnyeikről!

Tudjon meg többet most
Névleges fűtési teljesítmény sósvíz/víz üzemmódhoz

4,3-7,5 kW

Névleges fűtési teljesítmény víz/víz üzemmódban

5,6 és 10,0 kW között

Nagyon alacsony üzemeltetési költségek

A teljesítményfüggő szabályozással ellátott hűtőközegkörnek és az innovatív inverter technológiának köszönhetően

Alig hallható, még akkor is, ha a lakótér közelében van felszerelve

Az új hangszigetelési koncepciónak köszönhetően

Hűtési funkció

Fűtés és hűtés egyben

Kompakt méretek

És kis helyigény a nagyobb helyigény érdekében az épületben

Nagyfokú kezelési kényelem a beépített Vitotronic vezérlőegységnek köszönhetően

Fűtés, hűtés, használati melegvíz és szellőzés

Legmagasabb szezonális hatékonyság

SCOP az EN 14825 szabvány szerint: 5,6-ig átlagos éghajlati viszonyok és alacsony hőmérsékleten történő alkalmazás esetén (W35).

Fokozott fotovoltaikus önfogyasztás

A hőszivattyú alacsony teljesítménymodulációja miatt

Vitoconnect web-képes

Az ingyenes ViCare alkalmazáson (tartozék) keresztül történő üzemeltetéshez és szervizeléshez

A fejlett inverteres technológiának köszönhetően a Vitocal 300-G sósvíz-hőszivattyú a leghatékonyabb megoldás új építésű házakhoz és a legjobb választás a cserepiacra.

Nagy hatékonyság a fejlett invertertechnológia révén: Vitocal 300-G

A fejlett invertertechnológiának köszönhetően a sósvíz/víz hőszivattyúkban az új Vitocal 300-G a leghatékonyabb megoldás új építésű épületekbe, és a legjobb választás a régebbi sósvíz/víz hőszivattyúk cseréjére. A teljesítményfüggő szabályozással ellátott hűtőkör a hőszivattyú fűtési teljesítményét az épület aktuális hőigényéhez igazítja. Ez kevesebb indítási/leállítási ciklust eredményez a részterhelési tartományban és több éves hatékonyságot. A Vitocal 300-G három teljesítményméretben kapható, 1,7-8,6 kW, 2,4-11,4 kW vagy 3,8-15,9 kW modulációs tartományban, így az új és meglévő épületek széles alkalmazási területét lefedi.

A kimeneti szabályozás mellett az RCD (hűtőközegciklus-diagnosztikai) rendszer lehetővé teszi a hűtőközegkör különösen pontos és gyors szabályozását egy elektronikus expanziós szelepen keresztül. A sóoldat- és fűtőkörök energiatakarékos, nagy hatékonyságú szivattyúi csökkentik az energiafogyasztást és a költségeket.

A Vitovent szellőztetőegységgel kombinált hőszivattyú különösen magas szintű kényelmet és üzemeltetési komfortot biztosít. A hőszivattyú beépített vezérlőegységével vagy egy opcionális távvezérlőegységgel mindkét készülék kényelmesen működtethető. Forró nyári napokon a hőszivattyú a helyiségek hűtésére is képes. Ehhez az opcionális természetes hűtődoboz szükséges.

Vitokális hűtő funkció

A kis, (kevesebb mint 0,5 négyzetméteres) alapterület és az összes szervizelést igénylő alkatrészhez való elülső hozzáférés biztosítja a helytakarékos telepítést. A nagyon csendes, 41 dB(A) (ErP hangteljesítményszint B0/W55-ös hangerősséggel) működésének köszönhetően ez a hőszivattyú a lakótér közelében, például egy háztartási helyiségben is elhelyezhető.

A Viessmann Vitocal 300-G hőszivattyú KEYMARK tanúsítvánnyal rendelkezik.

Carsten Kuhlmann elmagyarázza, honnan származik a környezeti energia, és hogyan hasznosítják azt a különböző hőszivattyúk.

A Vitocal 300-G integrált megoldások sorozata

Használja ki a Viessmann integrált megoldási kínálatának hozzáadott értékű szolgáltatásait és digitális szolgáltatásait.

ViCare app

A ViCare alkalmazás a fűtési rendszer intuitív kezelését teszi lehetővé. Green for go - első ránézésre megállapítható, hogy a fűtési rendszer megfelelően működik-e.

További információk - ViCare

Vitoconnect

A Vitoconnect a Vitotronic szabályozó-generációval rendelkező hőtermelők és a mobilalkalmazások közötti kapcsolatot biztosítja - a fűtési rendszernek okostelefonon vagy táblagépen keresztül történő távvezérlésének az előfeltétele.

További információk - Vitoconnect

Benedikt Doll - Kezdje otthon

Benedikt Doll már gyerekkorában is sok időt töltött a szabadban, és a biatlonra edzett. A klímaváltozás miatt azonban egyre ritkább a hó abban a régióban, ahol él. Ezért a 2017-es biatlon sprint világbajnok és családja úgy döntöttek, hogy az innovációra és a fenntarthatóságra helyezik a hangsúlyt, amikor hőszivattyúval és fotovoltaikus rendszerrel újították fel otthonukat, hogy ezzel is hozzájáruljanak a klímavédelemhez.

Benedikt Doll biatlonista számára nagyon fontos a fekete-erdei otthona.

Online vezérlés a ViCare alkalmazáson keresztül

Az opcionális Vitoconnect internetes interfész segítségével a hőszivattyú bárhonnan online vezérelhető, az ingyenes ViCare alkalmazáson keresztül bármely szabványos mobileszközön. A Vitotronic 200 vezérlőegység egyszerű szöveges és grafikus kijelzővel intuitív, menüvezérelt kezelést kínál a készüléken.

Vitotronic 200

A termék részletei

Névleges fűtési teljesítmény (kW)*

Sós vízzel működő hőszivattyú: | * EN 14511, B0/W35, terjedelem 5 K

Teljesítménytényező ε (COP)*

Sós víz: EN 14511, B0/W35, szórás 5 K

Energiahatékonysági osztály*

Sós víz: BWC 301.C06 típus: A+++/A++ | BWC 301.C12 típus: A+++/A+++ | BWC 301.C16 típus: A+++/A+++ | *A 813/2013/EU bizottsági rendeletnek megfelelően fűtésre, átlagos éghajlati körülmények között - alacsony hőmérsékletű (W35)/közepes hőmérsékletű (W55) alkalmazás.

Energiahatékonysági osztály, használati melegvíz-fűtés

-

Alkalmazási terület

Egyedi házak, kereskedelmi vállalkozások, önkormányzati épületek, új építésű és korszerűsítési projektek.

Művelet

Vitotronic vezérlőegység egyszerű szöveges és grafikus kijelzővel. Webképes a Vitoconnect (tartozék) segítségével az ingyenes ViCare alkalmazáson keresztül történő üzemeltetéshez és szervizeléshez.

Használati melegvíz-fűtés

Kiegészítő használati melegvíz-tároló hengerre van szükség, ami nagyfokú használati melegvíz-kényelmet eredményez.

További jellemzők

Forró nyári napokon a hőszivattyú a helyiségeket is hűteni tudja. Ehhez az opcionális természetes hűtődoboz szükséges.

Termék keresztmetszete